Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Gostišče za poroko na štajerskem

Gostišče za poroko na štajerskem

Pozdravljeni,
mi2 se poročiva maja naslednje leto in ker me vsi strašijo naj že počasi nekaj rezervirama, da se neboma rabla potem zadovoljit z gostilno ki bo pač takrat prosta in ne taka kot bi si jo midva želela, me zanima če ima katera od vas izkušnje s poroko v gostišču IRŠIČ pri slov.bistrici? Kolikor sem videla njihovo spletno stran mi je všeč, pozitivno se mi zdi tudi, da imajo sobe za prespati. Druge opcije so še gostišče PAN v Kidričevem, GORIČAN na Polskavi,… vendar še nikamor nisem klicala da bi preverila ali so še sploh prosti na najin datum. Najprej si želim slišati vaša mnenja in izkušnje z njimi, kakšna je hrana, cene,postrežba…?

Hvala in lep pozdrav.

Pozdravljeni tudi mene zanima gostišče Iršič če se je že katera tam poročila, me zanima za koliko prostora imajo ljudi? Baje cca 120 vendar se meni zdi malo malo.Še ima kdo kakšno izkušnjo oz pozna kakšen lepi ambient + dobra hrana v okolici Slov. Bistrica-Ptuj-Zreče?

Stran od njih.. Res da je lokacija cudovita,a vendarle ne odtehta cene in odnosa.. Pri nas smo imeli dve leti zapored sluzbeno zakljucno zabavo.. Pa na zalost je bila bolj klavrna. Hrana sicer dobra- a za tako ceno jo dobis tudi v Kopru,Piranu.. Odnos pa- pod nivojem..s tem ciljam na vodilne?! Zacetek zabave ob osmih,ob dvanajstih so morali muzikanti ( po ukazu sefa) nehat igrat- ceprav smo bili pripravljeni (80 ljudi) pobirat po 5 eur na osebo za ansambel..pa niso bili oni krivi.. Med cigaretno pauzo so nam ” pocistili” mize in prte zmetali na kup- torej nekega obcutka,da bi se lahko vrnili v notranjost praznovat,ni vec bilo.. Skratka,clovek dobi obcutek; pridi,placaj in se poberi.. Druga zgodba pa je za sankom kjer si vedno dobrodosel..in ob placanem meniji pustis se enkrat ali dvakrat toliko.. No,moja odlocitev je dokoncna- tja nikoli vec!

Stran od njih.. Res da je lokacija cudovita,a vendarle ne odtehta cene in odnosa.. Pri nas smo imeli dve leti zapored sluzbeno zakljucno zabavo.. Pa na zalost je bila bolj klavrna. Hrana sicer dobra- a za tako ceno jo dobis tudi v Kopru,Piranu.. Odnos pa- pod nivojem..s tem ciljam na vodilne?! Zacetek zabave ob osmih,ob dvanajstih so morali muzikanti ( po ukazu sefa) nehat igrat- ceprav smo bili pripravljeni (80 ljudi) pobirat po 5 eur na osebo za ansambel..pa niso bili oni krivi.. Med cigaretno pauzo so nam ” pocistili” mize in prte zmetali na kup- torej nekega obcutka,da bi se lahko vrnili v notranjost praznovat,ni vec bilo.. Skratka,clovek dobi obcutek; pridi,placaj in se poberi.. Druga zgodba pa je za sankom kjer si vedno dobrodosel..in ob placanem meniji pustis se enkrat ali dvakrat toliko.. No,moja odlocitev je dokoncna- tja nikoli vec!

Lahko pa pohvalim gostisce Gorican na Polskavi, Acko- v Statenbergu, Leonardo v Slovenski Bistrici,Larmonijo- Sl.Bistrica,Smogavc v Gorenju, Jakec- Trije Kralji.. Lepe izkusnje ( sicer razlicne zabave- od rojstnih dnevov,porok, zakljucnih zabav
.. ) iz profesionalen odnos.. Od prihoda do odhoda.. Pa se cene dosti primernejse za nas, navadne smrtnike..

Izredno neprimeren odnos, popolnoma iz pod vsakega normalnega nivoja. Vsekakor nikoli več tja.

New Report

Close