Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek gotovinski odkup vozil

gotovinski odkup vozil

Zanima me kakšno izkušnjo imate z prodajo vozil na ta način.Želiva prodat avto ampak rabiva takoj denar,katero ah priporočate.
Hvala že vnaprej

ponavadi nekaj izgubiš pri samem znesku, vendar pa na ta način prihraniš na času, živcih zaradi pregovarjanja..
nazadnje, ko sem avto prodajala, sem ga na tak način prodala in to že kar takoj, ko sem šla samo na informativni ogled. Avto je bil normalno umazan (prihranila za komplet čiščenje), tank bolj prazen, nič se mi ni bilo treba kaj dosti pregovarjat.. prišla, vzela denar in pustila avto tam.
Če pomislim na stalno klicarjenje interesentov ali pa le firbcev po telefonu, oglede z mučnim in včasih nesramnim komentiranjem stanja avtomobila, cenkanje za vsak tolar.. ma ne, raje takoj pa malo ceneje. Vsaj jaz.
Eni pa v vsem tem, kar meni ne gre, uživajo. In s tem služijo cekinčke.

Najbolje, da obiščeta par avtohiš in ga prodata tam kjer vama bodo ponudili več. Znanka je tako lani, pri starem avtu “zaslužila” 50.000

Midva sva tako prodala avtu v Celju – trenutno se ne spomnim, pri katerem podjetju. Sva dobila kar nekako realen znesek. Denar sva dobila takoj, odnos do strank je na ustreznem nivoju, papirologijo uredijo tik-tak, moža je nato lastnik podjetja peljal do notarja in kasneje še na železniško postajo 😉

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

New Report

Close