Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Gotovonsko posojillo – izkušnje

Gotovonsko posojillo – izkušnje

Mene zanima ali ima kdo od vas izkušnje z najemom gotovinskega posojila pri “finančne storitve” Skupina 8″?
Hvala!

Moja mama si je sposodila pri njih. In pravi da so zelo uredu. Preklicala je vse podobne hiše, ki se ukvarjajo s posojili in pravi, da so oni najcenejši. Je že poplačala posojilo in pravi, da so se držali vsega kot so povedali pri najemi. korektni

Spoštovani!
Zastavlja se mi vprašanje zakaj kredit pri finančni skupini zakaj ne direktno pri banki?
Drugič zakaj resnično potrebujete kredit?
Tretjič kako ga boste odplačevali?
Z najetjem kreditov ni nič narobe, marsikaj se da lažje narediti, a imajo tudi slabe strani ena teh je odplačilo? Ali bomo imeli zagotovljen dohodek tokom celega obdobja za poplačilo kredita? Ali se mi lahko kaj zalomi? Kako bom potem plačal anuiteto?
Osebno bi pošteno pretehtal kaj kredit pomeni zame iz vseh možnih kotov, kakor tudi različne možnosti kreditiranja.
Pri tem mislim predusem na pogoje pridobivanja sredstev in vračila sredstev. Z par besedami, zahteval bi projekcijo pri več ponudnikih.
Na videz ugodno je kasneje lahko peklensko drago.
Pišem iz lastnih izkušenj.
Dodajam pa tudi svoj naslov za kakšen dodaten napotek. Informacija več nikoli ne škodi
[email protected]
Pa lep pozdrav in veliko uspehov.

Je imel mogoče še kdo izkušnje s Skupino 8 pri izposoji gotovinskega kredita?

Lp

New Report

Close