govor za priče
jaz ti sam svetujem, če nimaš ravno nekega talenta za govorit, da ne govoriš preveč. ta govor si dob skupi, tam ga povej, sicer pa je to dovolj. Bil sem namreč na poroki, kjer priča, brez talenta govora, kr ni nehela. Imela je eno mapco in je ves dan utrujala z nekimi ne vem kaj-kr neki nakopiranimi govori, posvetili, mislimi… kr ni nehala, še zjutri ob 2 je s tisto mapo šibala, kr skupaj sestavljno (tko si jaz mislim) iz nekih porok… pocukrani verzi, cukr, cukr… pa vse skupi nabrano…mnda iz vseh porok kaj je kdaj bla….bad… 🙁
Morda ti tole pride prav…
DRAGA MLADOPOROČENCA
Danes sta najsrečnejša človeka na svetu. Vajini življenjski poti sta se danes združili v eno, vajini srci danes bijeta kot eno. Vedita pa, da je zakon prav takšen kot vreme. Danes je lep in sončen dan, jutri pa je huda nevihta s treskanjem in grmenjem. Danes sta srečna, zadovoljna in vesela. Jutri, pojutrišnjem, pa pridejo težave, drug na drugem začneta opažati napake, ki jih prej nista opazila.
Temelj vajinega zakona naj bo zgrajen na ljubezni, razumevanju, predvsem pa odpuščanju. Če bosta znala drug drugega v težavah podpirati in bodriti bo vajin zakon srečen in uspešen. Prav to, pa vama danes želimo mi vsi, tukaj navzoči. Cesta vajinega življenja naj bo široka in posuta s cvetjem. Na njej naj bo čim manj trpljenja, vse to pa bosta dosegla le, če bosta znala drug drugemu prisluhniti tako v lepih, kot tudi težkih dneh preizkušenj.
Na zdravje in dolg ter srečen zakon.