Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Govori z njo-glasba

Govori z njo-glasba

Rada bi dobila tisti komad (ali kaj podobnega), ki ga poje band v hiši nek večer, kitara, violina, hripav glas itd…… gre za ljubezenske španske pesmi, se mi zdi, nisem pa čisto prepričana. Kdo kaj ve o tem? Morda naslov? Izvajalce? Ali so ta kakšne narodne španske pesmi ali kaj? rada bi dobila to zvrst muzike, je izredno lepa… Hvala za pomoč.

v big bangu so pred kratkim zaceli prodajati soundtrack, na katerem je tudi ta komad (cucurucu paloma se mi zdi), ga lahko tam kupis.

Johnny, imaš prav, da je ta komad. Zapet bolj v počasnem tempu – enkraten.

z interneta si na http://www.slsk.org prenesi program za izmenjavo glasbenih datotek
in tam bos nasla vse komade ki si jih kdarkoli zelela imeti in poslusat

Burzum, hvala za tale link. Imam pa še vedno problem, ker ne poznam naslova in izvajalca tega komada iz filma.

Na Janja, sem si vzel 5 minut zate in našel cel playlist cdja Hable Con Ella Soundtrack:

1. Sabana Santa instrumental 1:03
2. Hable Con Ella Vicente Amigo; El Pele 5:17
3. Cucurrucucu Paloma Caetano Veloso 3:50
4. El Grito instrumental 3:29
5. Por Toda A Minha Vida Ellis Regina; Tom Jobim 2:08
6. La Mesita De Noche instrumental 1:45
7. Jordania instrumental 2:51
8. El Amante Menguante instrumental 8:28
9. Maria Santissima De Araceli instrumental 2:12
10. La Noche Y El Viento instrumental 1:10
11. Trincheras/decadance instrumental 3:29
12. Habitacion De Alicia instrumental 1:49
13. A Portagayola instrumental 1:48
14. La Discusión Viaja En Coche instrumental 3:43
15. Alicia Vive instrumental 2:46
16. Los Olivos instrumental 1:15
17. Amanecer Agitato instrumental 1:57
18. Soy Marco instrumental 2:21
19. Raquel Bau 4:11
20. The Plaint : O Let Me Weep, For Ever Weep (Purcell Henry) Jennifer Vyvyan and the English Chamber Orchestra 7:52

Aja, še to: Najprej je naslov komada, sledi izvajalec/instrumenta ter seveda trajanje.

Lep dan ti želi Niko 😉

Niko, res hvala za tole. Zdaj me sicer 1 mesec ne bo, se bom pa potem z veseljem s tem poigrala, da najdem komade. Lepo se imej!

Janja

New Report

Close