Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Graciela in Adrian ter Esmeralda in Jose Armando

Graciela in Adrian ter Esmeralda in Jose Armando

Se strinjam. Nadaljevanka je izgubila smisel, potem ko so glavni akterji iz podeže.lja odšli v mesto. Takrat se je začelo preveč mešetarjenja, preveč novih osebkov, Graciela ne bi smela umreti, konec koncev, pa bi se Esmeralda morala poročiti z doktorjem Alvarom. Ne pa z H.Armandom, ki ji ni bil v oporo v nosečnosti, ko ga je Esmeralda najbolj potrebovala.
[/quote]

Tudi pri meni je izgubila smisel ,ko je bil lih ta prehod iz vasi v mesto. Prišlo je toliko novih nepotrebnih likov in situacij,da so serijo pokvarili. Graciela ne bi res potrebovala umreti. Bi ji pač poiskali novega partnerja,ali še lepše spet ponovno združili z Adrianom. Aurora bi pa lahko tako mlada kot je bila tudi si dobila novega partnerja ,ne pa ,da je samo jamrala za Adrianom in se mu obešala za vrat.
Ravno to mi je potem všeč bilo v novi verziji,da nova Esmeralda-Marina, ni ostala skupaj na koncu z Josejem oziroma z Albertom, ampak se je poročila z Ricardom, torej Alvarom.
Graciela/ Vanessa in Adrian/ Paulino sta na koncu bila spet skupaj. Tisti trenutek v seriji me je zelo osrečil.

Takrat sem bila na porodniski, Esmeralda je bila moja prva in zadnja telenovela in prav spomnim se, da sem jokala kot dez, ko je Graciela umrla, nikdar prej in pozneje nisem tako jokala ob kaksni sceni na TV, to sem pa kar hlipala in porabila se in se robckov!

Torej, sklepam, da mi je bil ta stranski par dosti bolj pri srcu kot glavni.
[/quote]

Uh, ob Gracielini smrti sem jokala kot iz škafa. Se spomnim,da so me doma čudno gledali. Takrat sem jokala 3 dni skupaj.
Tudi jaz se še nikoli nisem tako jokala za kakšnim likom v serijo kot pri Gracieli.
Res mi je bila Graciela najljubši lik,ker je imela svoje napake in je bila človeška.
Sprva mi je Graciela delovala ošabno,ampak kasneje sem jo zelo vzljubila.

Jaz sem pa jokala, ko se je Rodolfo prvič dotaknil Esmeralde, v njihovi hiši na podeželju, ko ga je Blanca pripeljala k njej. Res je potem roko umaknil in šel kar ven, ugodil je samo Blanci. Ampak mi je bil vseeno čustven del.

Več minutaže bi dala v tej telenoveli najboljšemu prijatelju od JoseArmanda, Sebastijanu, ki je simpatičen kot vrag! Ne pa enemu Melesiu. Ki ni ne tič ne miš. Pač en “sovaščan” in “kolega”, ki je drugačen in ima rad Esmeraldo. Preveč poudarka temu liku. Bi dala več minutaže Sebasianu, Armandovemu prijatelju na fakulteti, ki mu sicer ne glede na vse, stoji ob strani. In je zelo simpatičen.

Meni je bilo zanimivo,kako so vsi kritizirali Gracielo,ampak lastnih napak pa niso videli. Da Graciela je delala napake ,ampak kdo od ostalih jih pa ni. Blanca je zaradi straha pred Rodolfom, ki je hotel imeti sina zamenjala otroka. Jose Armando je zapustil svojo nosečo ženo.
Vsi skupaj so naredili toliko napak,ali samo Gracieli so vse napake naprej metali. Hinavščina na kubik.

Ona Crisanta ,gospodinja Penerealovih je pa tudi bila mi čudna. Branila je Aurorito, ki je poznala skupaj celi teden, kritizirala pa Gracielo,ki jo je čuvala že od malega.
Potem se je pa tam jokala po njeni smrti,češ ,kako jo bo pogrešla,prej jo je pa kot vsi ostali
v glavo drkala.
Spomnim se Crisantin stavek: Aurora ljubi Adriana, Graciela je pa lisica. Ojej ,človek sem si mislila,kaj je staeboj ženska!?! Gracielo poznaš celo življenje,namesto,da bi se vsaj malo razumela,jo pa napadaš in braniš osebo,ki jo niti malo ne poznaš.

Sebastiana so pa vsi gledalci imeli radi. Kako ne bi? Bil je prijazen in razumevajoč Armandov kolega. Res bi moral imeti več minutaže. Melesio je bil tudi počasi nadležen.

Meni je bolj zanimivo v tej seriji,kako so se liki , Jose Armando, Esmeralda, Graciela , Adrian hitro po koncu ene zveze takoj v enem tednu zaročili in poročili z drugo osebo in potem načrtovali poroke, brez ljubezni do drugih partnerjev.

Meni je na smeh šla ona nova zaročenka od Adriana – Aurora . Ta je celo serijo samo se jokala in govorila o poroki z Adrianom. Poznala sta se pa ravno 1 mesec. Vedela je pa, da je Adrian še vedno zaljubljen v Gracielo. Pa Adrian jo je v eni sceni,ko je poljubljal Auroro rekel ji o moja Graciela,ona Aurora pa prvo seveda užaljena,ampak še vedno ga je sprejela nazaj,četudi je vedela,da je Adrian še vedno zaljubljen v Gracielo. Aurora ,ali Hororrita,kot so jo klicali na youtubu je meni bila taka tepka. Tekala je za moškim,ki je ljubil drugo. Še po Gracielini smrti je Aurora tečnarila in jamrala,kako Adrian ne bo nikoli pozabil Gracielo.

Uh,jaz sem pa sovražila Auroro. Tako v mehiški kot brazilsko verziji. Aurora prikazana kot pozitivni lik ,ampak mi je zaradi svojih otročjih for šla kar fajn na živce. Meni se je tudi kot nepotrebni lik,ki je prišel v serijo,da bi nadomestila Gracielo pri Adrianu ,ampak pri meni žal neuspešno. Aurora mi tudi ni sedla.
Pa Florecita je tudi bila nebodigatreba . Vedno nekaj se vtikala in pametovala 100 na uro.
Lepo,da se je Florecita skrbela tako za svojega brata Adriana po eni strani, po drugi strani se mu je tudi dosti vtikala v življenje. Enaka kot Fatima.
Včasih bi celo rajši imela,če ni bil Adrian na koncu z Gracielo ,da bi bil z tisto Jacinto,ki je bila služkinja v hiši Penerrealovih.

Hahaha z Jacinto :))))) Ta je kar ena kmetica. In po obnašanju, in videzu.

Tudi Adrian ni bil premožen, ampak je bil fejst dec. Mačo, strasten, prav sexy :)) Meni je cel čas v nadaljevanki izstopal, ni mi spadal med revne, je bil na višjem nivoju po vsem po obnašanju, hoji, drži.

Pri meni razen Alvara z Esmeraldo, noben novi par ,ki so naredili ustvarjalci te serije, ni bil prav simpatičen. Adrian z Aurorito Errorito fuj in fej . Enako Jose Armando z Georgino.
Gracielin mož Emiliano mogoče ni bil tako privlačen na prvi pogled ,ampak je imel Gracielo zelo rad in škoda, da se Gracieli ni uspelo zaljubiti v njega. Graciela je bila preveč zaljubljenega v Adriana ,ki pa ,če smo pošteni si na koncu ni zaslužil tolike ljubezni Graciele. Se spomnim,ko je Adrian Gracielo,ko so še bili na podeželju, klofutnil Gracielo po prepiru in sem si mislila, Adrian, to se ne dela ženskam. Potem jo je tako grdo nadrl,ko je Graciela prišla k njemu v sobo,v 54 delu ,ko mu je izpovedala ljubezen, sta se celo ljubila ,ampak on jo je nagnal. Potem je uboga Graciela nekaj časa za tem upala,da ko je enkrat Adrian prišel k obisku k njim ,ko je še živela z mamo pri Rodolfu in Blanci , da je prišel po njo ,ampak ni. Adrian je takrat le prišel po službo šoferja. Celo,ko ga je Fatima nadrla,kaj išče tu,da Graciele ne bo videl, je on odvrnil Fatimi,da ga Graciela ne zanima več. Adrian je žalil Gracielo z besedi norka ,ni pa videl,da ji gre slabo zaradi njega. Adrian mi je proti koncu fajn padel v očeh. Da se je potem po 2 dneh po Gracielini smrti pročil z drugo,pa vse pove.

Kako, da ne dajo po 2 dela skupaj?

Mi je pa zanimivo, da nas toliko gleda Esmeraldo še v 2020 🙂

Hahaha z Jacinto :))))) Ta je kar ena kmetica. In po obnašanju, in videzu.

Tudi Adrian ni bil premožen, ampak je bil fejst dec. Mačo, strasten, prav sexy :)) Meni je cel čas v nadaljevanki izstopal, ni mi spadal med revne, je bil na višjem nivoju po vsem po obnašanju, hoji, drži.
[/quote]

Meni osebno je bil všeč dokler je živel še na vasi. Takrat je še bil pravi mačo ,pogumen in odločen. Potem ,ko je odšel v mesto ,se je pa Adrian močno spremenil v revo. Nič ni ostalo od starega Adriana od začetka nadaljevanke. Eni so se hecali ,da mu je Aurorita z tečnarjem o poroki izpila možgane in stari jaz,he,he.

Meni je Esmeralda postala zelo zoprna od tistega trenutka dalje, ko je ugotovila, da je Blanca njena mama. Ok, mislila je, da je bila zlorabljena in posiljena, ampak vseeno bi lahko pokazala kaj čustev. Že zato, ker je bila sama noseča in bi si lahko predstavljala kako hudo je, če izgubiš otroka. Konec koncev ni bila Blanca čisto nič kriva. In potem odide v mesto in ji dol visi za lastno mamo, niti toliko fer ni bila, da bi se poslovila od nje. Blanca mi je pa bila kot lik izredno simpatična, čeprav naivna. Takšna oseba, ki bi si jo skoraj vsak želel za mamo.
Čudno mi je bilo tudi to, da je bilo vsem kar samoumevno, da je Lucio oče otroka, čeprav je spala tudi z Armandom. In policija očitno v tistem času ni obstajala. Tudi ko je Ofelio razdejal Domingino kočo in jo napadel, niti ko je Lucio zaprl Esmeraldo. Kup nesmislov…

Dobra ideja. Meni bi bilo tudi v redu,če bi dali gor tudi brazilsko verzijo,ali verzijo,ki so jo nazadnje naredili v letu 2017.
Gledala sem tudi brazilsko verzijo in tam sta me tudi navdušila Adrian in Graciela. Enako kot tudi v novi različici Vanessa in Lino. torej kot večkrat omenjeno že tu, prej sta bila to A in G.

Odkar je Esmeralda izvedela,da je ona Pennereal, oziroma hčerka Rodolfa in Blance je postala zvišena. Potem sta ji pa starša še vse v ta zadnjo zbasala. Nehvaležna Esmeralda še ni niti na sestričnin pogreb prišla, pa ji je Graciela takrat v bazenu rešila življenje. Pa Esmeralda bi tudi lahko slutila ,da Lucio ni oče njenega otroka.
Meni Esmeralda ni bila pretirano všeč. Še nazadnje mi danes gledano ni tako dobro odigrala slepo osebo. Za mnogo nesmislov v scenariju so pa tako ustvarjalci telenovele krivi. Očitno so v tisti dobi med snemanjem bili vsi na opojnih substancah,da so ustvarili kup nesmiselnih scen.

Meni je pa ime Graciela postalo všeč, ljubkovalno za bližnje pa Gracielita 🙂

Pa njeni kostimi so mi bili všeč in celotni stajlingi. Pa Fatima mi je bila lepo oblečena.

Meni tudi 🙂 In ker sem ravno v fazi izbiranja imen, bom mojega seznanila s tem imenom. Tudi Adrian mi za fantka ni slabo ime.

Meni so bili moški v tej nadaljevanki veliko bolj simpatični kot v teh novodobnih turških limonadah. Adrian, Alvaro, Sebastian… Tudi starejši Rodolfo in Lucio, če odmislim negativnost. Oba sta mi delovala šarmantna in taka ta prava deda. Dionisio je bil izredno spoštljiv do nadrejenih, kar je danes prava redkost. Fermin pa je deloval tako umirjen in ga je bilo tako pomirjujoče poslušati.
Se pa večkrat pozabi na Domingo, njena čustva, kot da je v nadaljevanki nek stranski lik, čeprav je ona pravzaprav vse “zakuhala”.

Jaaaaa, Dominga, ena najbolj simpatičnih in srčnih! :)))
Čeprav je bila oblečena v stare, kmečke cunje, zelo lepa v obraz. Taka čutna ženska. Esmeraldi ni bila sorodstveno nič, pa ji je dala vse kar je imela. Revna, a radodarna.

Všeč so mi bili v tej nadaljevanki…
_Adrian,…Ponosen, vročekrvni, temperamenten, spoštljiv do svojih,….V prvi polovici nadaljevanke.
_Dr. Alvaro, simpatičen, pripravljen sprejeti Esmeraldo in njenega sina, ker jo ima rad.
_Sebastian, najboljši prijatelj Jose Armanda. Stoji mu ob strani ne glede na vse, ter mu svetuje.a
_Blanca, luštna, naivna, dobrosrčna gospa, ki po izvedbi, da ima hčerko, deluje nekoliko bolj samozavestno in stoji Esmeraldi ob strani do konca.
_Graciela, lepa, ne preveč samozavestna, ki ljubi Adriana, ampak si ne upa te ljubezni pokazati navzven,
_Dominga, močna ženska. Nadomestna mati Esmeraldi. Kljub revščini ji da vso ljubezen in podporo.
_Fermin, miren gospod, ki ureja pokopališče. Samozavesten, umirjen gospod, ki daje nasvete Esmeraldi v težavah.

Jaz sem tudi rada spremljala in še spremljam to telenovelo zaradi Graciele in Adriana. Kakšna kemija je bila med njima. Enako sem gledala tudi jaz brazilsko verzijo Esmeralde samo zaradi Adriana in Graciele. Tam je bila Graciela rdečolasa kratkolasa, Adrian pa tudi lep kot 100 vragov. Tam so priznali,da je bila njihova Esmeralda uspešna samo zaradi para Graciele in Adriana, saj je bila gledanost skoraj 80 odstotna,žal pa je tudi v brazilski verziji Graciela umrla .

Jokala sem se vedno pri scenah med Adrianom in Gracielo. Posebej,ko je Gracielo ,potem ko sta spala skupaj Adrian nagnal, potem ob Gracielini poroki in seveda Gracielini smrti,kar se mi je zdelo nepravično.

Dominga pa meni lih ni bila simpatična. Razloga ali vzroka zato ne najdem.
Blanca je pa bila naivna ,ampak tudi po svoje strahopetna. Kakšna mati zamenja svojega otroka,samo zato,ker se je boji, da mož hčerke ne bo hotel.
Potem pa ti takšna ženska pametuje tam moževi nečakinji in pravi,da je Graciela nora.

Meni je najbolj bolano bilo,ko je umrla Graciela,da porok sploh niso prestavili vsaj za nekaj časa. Esmeralda niti ni prišla na sestričnin pogreb. Trapasti Adrian se je poročil takoj z Auroro,kakšen dan prej pa še jokal netolažljivo za Gracielo . Potem sta se čez nekaj časa poročila glavna lika in vsi so praznovali kot,da Graciele nikoli ni bilo.
Mislila sem si, ti so vsi čez les.

New Report

Close