Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Graciela in Adrian ter Esmeralda in Jose Armando

Graciela in Adrian ter Esmeralda in Jose Armando

V tej seriji je najbolj zabavno to, da policije očitno niso poznali. Ofelio je napadel Domingo, da zaradi udarca v glavo nekaj časa govoriti ni mogla, policija ni posredovala. Lucio naj bi zlorabil Esmeraldo, pa ga nihče ni prijavil policiji. Dobro, nekaj je tudi umetniške svobode, ampak tu jo je pa rahlo preveč.

Dandanes pogledaš to serijo in si misliš,kako smo lahko to pred 23 leti sploh spremljali ,ko pa zgodba po 50 delih nima ne repa in glave več. Ko so liki se preselili iz vasi v mesto, mi je bilo tako kot,da bi vsi dobili lobotomijo. Ustvarjalci serije so že po 40 delu uničilo ljubezensko zgodbo med Esmeraldo in Josejem Armandom, pa tudi lepo ljubezen med Adrianom in Gracielo. Nobeden no pomislil na test DNK pri Esmeraldinem otroku,potem ,ko bi se naj zgodilo domnevno posilstvo. Pa nobeden ni pomislil na policijo. Že takrat, ko je Ofelio napadel Domingo, bi morali obvestiti policijo. Rajši so travmatizirali 90 delov ,če je Jose Armando oče otroka,ali ne.Pa Esmeralda ni imela dokumentov o rojstvu svojega sina.
Pa očitno je Adrian hotel Gracielo potem samo zvabiti v posteljo,če jo je takoj po tem , ko je obdelal nagnal. Ta Adrianova ljubezen in prisega,da se bo boril za Gracielo je takoj izpuhtela,
ko je prispel v mesto. Enako že prej ljubezen Joseja Armanda do Esmeralde.

Glede tega je tudi mene začela glava boleti. Ta Delia Fiallo,ki je bila ustvarjalka Esmeralde, ni lih znala dobro premišljevati. Pa Jose Armando je bil zdravnik,pa še ni slišal za test očetovstva. Pa Gracielo so kar pustili umreti. Nihče ni poklical rešilca. Joj,joj.

Kje je pa ta Jose dobil svojo izobrazbo za zdravnika? So mu Penerrealovi kupili izobrazbo. Tam se je po bolnici samo sprehajal go in dol. Niti Esmeraldini sestrični in svoji bivši zaročenki ni znal pomagati. Pa opazila sem ,da so v tej telenoveli samo zdravniki zaljubili v Esmeraldo,saj Jose je bil zdravnik, pa Lucio tudi in enako Alvaro.

Gracilo bi lahko mirne volje pustili živo. Ta lik so pa trpinčili. Celo preveč.

Glede tega je tudi mene začela glava boleti. Ta Delia Fiallo,ki je bila ustvarjalka Esmeralde, ni lih znala dobro premišljevati. Pa Jose Armando je bil zdravnik,pa še ni slišal za test očetovstva. Pa Gracielo so kar pustili umreti. Nihče ni poklical rešilca. Joj,joj.
[/quote]

In ta test naj bi bilo mogoče opraviti tudi med nosečnostjo. Še pravljice so bolj smiselne. :))

Kaj Esmeralda je kar brez šolanja postala medicinska sestra? Ja ni čudno,če je ata poln denarja,potem gre.

Pa Adrian je videl,da njegovi dragi Gracieli , ne gre dobro, pa a ni razmišljal skupaj z družino ,da bi bilo boljše,če pokličejo rešilca,ali helikopter,da jo odpeljejo v bolnišnico.
Ali so vsi komaj čakali,da se je znebijo ,ali kaj? Ubogo dekle je imelo sreče,da se je njih rešila.

Mene je na primer najbolj razočaral Jose Armando, potem ko je izvedel za Esmeraldino nosečnost in možnost, da ni oče tega otroka. Prej pa takooo opevana večna ljubezen! Tudi lik Adriana me je razočaral po prihodu v mesto, ko se ni več tako boril za Gracielino ljubezen.
Škoda, ker bi lahko bil scenarij bolj pristen in ne bi bi imel toliko lukenj. Potem bi bila tta nadaljevanka res top.

Saj se je naučila črke iz plastelina. :)))

Zabavna je tudi uporaba komunikacijskih sredstev v seriji. Ko recimo Jose Armando sporoči, da bo prišel na kosilo k staršem, pokliče po telefonu. Alvaro je pred časom uporabil faks, ko je J. Armandu sporočal ugotovitve glede operacije, to sporočilo pa je potem prevzela Fatima in ga skrila. Zanimivo, da se potem J. Armando in Alvaro dolgo časa o tem sploh nista pogovarjala po telefonu, pa čeprav gre za zdravnika. Esmeralda preko drugih pošilja pisma svojim prijateljem na vas, pa ima dostop do telefona in bi jih lahko poklicala. In v vsakem pismu sporoča isto – kako jih pogreša. :)))

Jose Armando je postal takšne brezjajčnik, enako kot Adrian. Namesto,da bi Adrian upal in na dan Gracieline poroke pritisnil na plin,ali vsaj kaj rekel pred oltarjem, je rajši s ešel kujat in našel nadomestek v tečni Aurori.

Pa ta mehiški Jože je bil tudi en strahopetec. Zdravnik, ki ni pomisli na test očetovstva. Alvaro ni bil oče Esmeraldinega otroka, pa ga je sprejel. Škoda,da se Esmeralda ni poročila z njim.
Adrian se je pa tako igral z čustvi obeh deklet. Adrian je lepo sedel na dveh stolih, tako,da se je Gracieli zmešalo. Aurora pa se je tako vedno cmerila za vsako figo,če ji Adrian ni namenil dovolj pozornosti kot mali otrok.

Niso Adrianu morali priskrbeti boljšo novo dekle kot pa otročjo Auroro.
Pri poljubih Graciele in Adriana se je kar iskrilo. Adrian in Aurorita sta bila skupaj, pa nista bila skupaj, pa lovila sta se naokoli kot 2 mala otroka. Kemije med Auroro in Adrianom nisem videla. Vedno sem si mislila,kje so to pobrali. Si niso mogli izmisliti pravo konkurenco za Gracielito.
Ta Aurora se je prav nastavljala Adrianu. Pa nenehno je hodila k njemu hodila v sobo,ko še nista bila par. Pa enkrat je bila Aurora na zmenku z drugim,ko je videla Adriana je na svoj zmenek pozabila in se že nastavljala Adrianu in ga spraševala,če ima rad pridna dekleta in take bedarije.

Adrian mi je bil zelo temperamenten lik, kljub temu da je bil iz revne družine. Pokončen, samozavesten, prepričan da bo sledil svojemu srcu in dokončno osvojil svojo ljubljeno Grazielo. Tak karakteren lik. Ga je bilo veselje gledati. Potem v mestu pa se je vse sfižilo u maloro…z njim vred. Škoda.

Daj nehaj, Adrian sedel na dveh stolih?? Ko je pol telenovele ona njega zavračala, in letala z Armandota do njega, je pa bilo ok. Pa konstantno ga je zavračala, še 1x ko sta se odpravila s konjem sama stran, si je premislila.

Po tem scenariju, če že Adrianu ni bila namenjena Graciela, bi lahko res dali not k Adrianu kakšno bolj ženstveno osebo, ki bi se lahko kosala z Gracielo. Ne pa, da vleti not neka otročja Aurora, ki ni za nikamor.

Daj nehaj, Adrian sedel na dveh stolih?? Ko je pol telenovele ona njega zavračala, in letala z Armandota do njega, je pa bilo ok. Pa konstantno ga je zavračala, še 1x ko sta se odpravila s konjem sama stran, si je premislila.
[/quote]

Ne ,sploh se Adrian igral tako s čustvi Aurore kot Graciele boš napisal/-la?? Prosim lepo.

[/quote]

Uh, Aurorin oboževalec.

Ta Aurora tudi ni imela spoštovanja do sebe. Videla je na 100 metrov ,da je Adrian zaljubljen v Gracielo , pa da jo varal z njo ,pa da je jokal za Gracielo, pa se ga je držala kot klopa.

Obedve, tako Graciela kot Aurora bi morali Adriana načevljati, pa naj bi si Adrian poiskal kakšno tretjo. Graciela je bila preveč zaljubljena v Adriana. Morala bi si posikati kot v novi in moderni različici Esmeralde poiskati kot Vanessa službo in ne tako tekati za Adrianom. Škoda, da je svojo življenje zapravila zaradi takega loleka .

Kolikor vem sta se v seriji za Adriana še poleg omenjenih G in A zanimale za Adriana še Zenaya, ko je bil Adrian še na podeželju, pa v mestu -Jessica. Samo Jessicca je bila dekle na poziv,če se ne motim.

Meni je pa smešno, kako vse navijate za to, da bi morala biti Adrian in Graziela skupaj. Ok, med njima je bila res neverjetna kemija, ampak če pomislimo realno… Koliko od vas, ki ste vajene mesta in v mestnem vrvežu uživate, bi se zaradi ljubezni preselilo na podeželje? Koliko od vas bi sprejelo skromni način življenja, čeprav ste si lahko celo življenje privoščile kar ste hotele? Jaz niti slučajno ne bi pogledala takšnega tipa. Ne pričakujem, da me bo tip financiral, ampak imam svoje razvade, ki se jim zaradi moškega ne bi odpovedala, niti sklepala kompromisov.
Adrian ne bi nikoli pustil, da ga žena finančno podpira, Graziele si pa tudi ne predstavljam v nekih kmečkih oblačilih, kako kuha in skrbi za otroke. V vsakem primeru bi se razšla.
Poleg tega pa je dejstvo, da je bila Graziela ves čas samo doma in lenarila in potem ni čudno, da je razmišljala samo o Adrianu. Če bi se spravila v službo ali šla študirati, bi hitro spoznala sebi primerne oz. bi se vsaj zamotila.

Enako sem jaz občutila. Eni so se hecali po spletu,da mu je Aurora skisala možgane,ker ni ostalo nič iz moškega iz vasi. V mestu je postal zmeden ,ali neodločen. Bi bilo boljše,da bi ostal na vasi.

Tudi jaz sem navijala za Adriana in Gracielo ,je pa res,da v resnici takšen par ne bi obstal,ker sta iz različnih svetov. V moderni verziji Sin tu mirada je Vanessa = Graciela v stari verziji si našla službo in je dozorela. Je pač bila telenovela. V resnici bi šla vsak svojo pot,ampak telenovela je telenovela.

Zanimivo je,da Aurorita se je šolala in imela službo,potem je vse to pustila,da bi Adrianu doma igrala gospodinjo.

V novi verziji celo Adrian oziroma Paulino gre študirati . Vanessa(Graciela) mu pa kasneje s prihranka pomaga do uspešne pevske kariere.

New Report

Close