Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Graciela in Adrian ter Esmeralda in Jose Armando

Graciela in Adrian ter Esmeralda in Jose Armando

Kje ste videli vse te nove in stare verzije? Jih je možno kje pogledati?

Oba sta videla samo drug drugega in nista imela nobenih načrtov in drugih ciljev v življenju. Če bi se drug drugemu malo prilagodila in bila npr. pol leta na vasi, pol leta v mestu, bi jima morda uspelo. Adrian pa se je tudi kar sprijaznil s svojim revnim življenjem. Lahko bi se ob delu šolal, Graziela bi lahko šla študirati, se zaposlila, Adrian bi lahko dobil kakšno boljšo službo.
Zanimivo v tej telenoveli mi je tudi to, da so Esmeraldo vsi videli kot neko dobrosrčno žensko, ampak meni je bila izredno nehvaležna. Pravzaprav je imela vse. Bila je noseča, imela je ljudi, ki so jo imeli iskreno radi, ljubečo mamo, ki jo je razvajala, ampak ona je ves čas samo jokala za Armandom. Kot da vse drugo sploh ni vredno… Koliko pa nas ima v realnem življenju toliko ljubečih in iskrenih ljudi okrog sebe? Malo kdo…

Oba sta videla samo drug drugega in nista imela nobenih načrtov in drugih ciljev v življenju. Če bi se drug drugemu malo prilagodila in bila npr. pol leta na vasi, pol leta v mestu, bi jima morda uspelo. Adrian pa se je tudi kar sprijaznil s svojim revnim življenjem. Lahko bi se ob delu šolal, Graziela bi lahko šla študirati, se zaposlila, Adrian bi lahko dobil kakšno boljšo službo.
Zanimivo v tej telenoveli mi je tudi to, da so Esmeraldo vsi videli kot neko dobrosrčno žensko, ampak meni je bila izredno nehvaležna. Pravzaprav je imela vse. Bila je noseča, imela je ljudi, ki so jo imeli iskreno radi, ljubečo mamo, ki jo je razvajala, ampak ona je ves čas samo jokala za Armandom. Kot da vse drugo sploh ni vredno… Koliko pa nas ima v realnem življenju toliko ljubečih in iskrenih ljudi okrog sebe? Malo kdo…
[/quote]

Tudi jaz mislim glede zveze med Adrianom in Gracielo, enako glede Esmeralde. Starša sta ji vse v ta zadnjo stišala. Ni imela se za kaj pritoževati. Meni se je zasmilil tudi Alvaro,ki je vse dal za Esmeraldo,pa ni bilo dovolj,ker je zelena princesa raje imela tistega ,ki je zavrgel njo in otroka torej Joseja Armanda.

Na youtubu najdeš nekaj delov prvega remake Esmeralde Topacio iz leta 1985 in nazadnje nove verzije Sin tu mirada.
Imeli so tudi brazilsko verzijo,ali so žal vse dele umaknili.

Meni je bila na splošno Graziela veliko bolj simpatična kot Esmeralda, ki je bila nehvaležna, kot je že večina ugotovila. Graziela je res imela denar, ampak razen tete in strica, zmešane mame in nekaj prismuknjenih kolegic, ni imela nikogar. Ves čas so jo obsojali, nazadnje pa jo je še Crisanta izdala. Medtem ko je Esmeralda imela cel kup ljudi okrog sebe, pa se je vseeno obnašala kot otrok, ki ne dobi tistega kar želi. Tudi sama bi lahko malo pozabila na ponos in obiskala očeta ter razčistila z njim, obiskala Grazielo, ki ji je sestrična in ji je rešila življenje. Ampak ji je bilo vseeno za vse.

Podpis. Esmeralda še niti na sestričnin pogreb ni prišla,če me spomin ne vara, pa ji je Graciela rešila življenje.

Meni bi drugače bila Aurora všeč, ker imam rada prijazne like,ampak v Esmeraldi mi ta lik ni ravno pritegnil. Res je,da Aurora ni bila nič kriva, saj se je pač zaljubila v Adriana,ampak vseeno mi je bila njena pretirana prijaznost in otroško obnašanje odbijajoče.
Rajši sem imela Gracielo, kljub vsem napakam. Leticia je pa tako neumno mi že takrat igrala slepo dekle,da je nisem resno vzela. Poleg tega sem se čudila,kako je lahko takšno dekle ,ki je raslo gor v skromnih razmerah imela vedno frizuro kot,da je lih prišla od frizerja in vedno naličena.

Tudi brazilska A in G sta mi bila všeč. Sta imela enako dobro kemijo kot mehiška. Pa tam je bil tudi Gracielin mož prava paša za oči.

Crisanta mi je šla na živce. Sprva je lahko 20 let molčala glede Esmeralde, potem pa ni znala več tiho biti in se vsepovsod vtikala, posebej v Gracielino in Adrianovo življenje. Pa ono novo Adrianovo zaročenko je tako branila, pa jo nikoli prej spoznala. Gracielo je poznala pa celo življenje,pa ji je pravila norka in da bo uničila Adrianu življenje. Tega nisem nikoli razumela.

Še malo pa sledi Gracielina poroka ,ki je pomenila tudi njen konec.

Meni pa ravno Graciela ni bila všeč. Daleč od tega, da bi bila tako žleht kot njena mami, vendar ošabna, izmenično toplo-hladna do Adriana in zeloooo lena. Obe z materjo nista bili vajeni dela in odrekanja ter sta samo čakali kako živeti na tujih plečih. Samo s prijateljicami je hodila naokoli, dela ni iskala, študirat pa tudi ni šla. Aurora je bila pa sicer tečna, vendar se je trudila, borbeno dekle na vseh področjih – šola, služba in na koncu tudi ljubezen.

Leticia je slabo odigrala vlogo Esmeralde. V bistvu je kar boleče gledat odlično igro Laure Zapate (Fatima) v primerjavi z igro Leticie.

Meni je pa bilo hudo,ko je Graciela umrla. Mi je bila Aurora bolj tečna. Graciela ošabna? Mogoče od začetka ,ali potem vedno manj. Je pa res,da bi si lahko poiskala delo in zato je kriv scenarij.

Aurorita odločna punca? Hm, prej sitna,cmerava in na koncu neumna. Zaradi Adriana je na koncu pustila študij in delo. Če je to pametno? Pa idiotka je sprejela moškega nazaj ,ki jo je varal in je vedla,da je Adrian zaljubljen v Gracielo.

Ph, Aurore nikoli ne bi smelo biti v tej telenoveli.

Res je bilo zanimivo videt Esmerldo, ko so bili še na vasi, kako je iz tiste kolibe, v kateri ne vem če je bila elektrika in tekoča voda, prišla vedno vsa popedenana s frizuro in popolnim mejkapom. :))

Res je bilo zanimivo, ko so bili še na vasi, da je Esmeralda vedno prišla vsa popedenana s frizuro iz tiste njene kolibe, kjer ne vem točno, če je bila sploh elektrika in tekoča voda. Pa popoln mejkap. :))

Esmeralda telenovela mojih najstniških let. Sedaj 20 let pozneje, se mi pa ta telenovela zdi smešna ,scenarij pa nesmiselni. Zadnjič sma se z mojim smejala,kako je Leticia igrala Esmeraldo kot,da bi jo kdo z iglami v zadnjico pikal. Ti ,ki so ustvarili to serijo v bistvu nimajo pojma o marsičem. So Nora Salinas kot Graciela pa Zapata kot Fatima in Adrian- Alejandro Ruiz v igranju prešišali glavna igralce. Zgodba pa je dandanes pogledano za dvojko.

Moja prva telenovela je bila brazilska Sužnja Isaura . Všeč mi je tudi sedaj portugalska telenovela,ki se predvaja ob vikendih – Največja ljubezen.

Ne morem verjeti,da sem gledala nekoč Esmeraldo ,ampak takrat nisem videla te luknje v zgodbi.

Tudi jaz sem bila začudena,da Esmeralda,ki naj bi rasla gor v skromnih razmerah in živela v kolibi ,je vedno vsepovsod hodila popolna urejena , frizura je stala, šminka pa popolna.

Pa vete ,da je bila Esmeralda torej igralka Calderonova v času snemanja telenovele vedno na mamilih. Po igranju se je videlo.

Nadaljevanka je imela 137 delov. Celotno telenovelo bi pa lahko izpeljali že z 80. deli, če bi zdravniki delali kot zdravniki in nekateri liki bili manj strahopetni. Napišem samo policija in zdravniški testi.

Tako ZELO odvraten pa je bil indijanec Ofelio. Ko ga prikaže, mu kar iz oči seka zloba, škodljivost . Tudi Fatima je bila žleht, ampak je nekako glumila, ta Ofelio se mi je pa zdel kot tudi osebno tak. Me je vedno zmrazilo ob njem. Tako grda in hinavska osebnost.

Mi je pa zanimivo, da nihče od Penarrealovih ni videl Fatime, kako je žleht in nevoščljiva. Za vrsto zapletov je bila ona kriva.

Tolikokrat kot je Adrian obdelal Gracielo v naravi,posebej takrat ob ognju,ko sta bežala in v svoji sobi v mestu, se čudim,da Graciela ni zanosila. Esmeralda je pa takoj po prvem seksu z Armandom bila noseča. Ja Esmeralda je bila Pennerealova kot Jose Armando ,obadva polna denarja in sta se morala na koncu pobotati in znova poročiti. Adrian je pa bil le navadni kmet in ni mogel imeti Gracielo. Tako sem doživela to telenovelo.
Vsak lik je ostal v okviru svojega socialnega statusa.

Fatima jih je dobro omotala okoli prsta. Na Gracielinem mestu bi to Fatimo že zdavnaj nekam poslala. Pri Gracieli se sploh ne čudim,da je bila tako strahopetna,če jo je je pa vzgajala Fatima.
Pa priznajmo si,da bi Fatima tudi pasala k Esmeraldinem očetu Rodolfo. Obadva polna presodkov do delavnega razreda. Saj Bianca ,četudi je veljala za ljubeči lik, je bilo enaka za tem lepim nasmehom. Crisanta pa tudi.

Prva polovica nadaljevanke kar solidna, potem pa odhod v mesto. Tam so se pa stvari začele vlečt in preveč zapletat, kot čreva. Pa kup nekih novih akterjev not, ki so večina nesmiselni. Mogoče mi je bil od novih akterjev dr. Alvaro zelo karakterno všeč, pa Armandov kolega Sebastian. Tudi nune v tistem zavetišču so mi bile simpatične. Aha, pa še ta kirurg, foter od Georgine. Starosta. Ta mi je bil ljub. Vse ostalo pa je bilo odveč in s tem pol preveč razvlečenih delov.

Mogoče so pa slišali vsaj za kontracepcijo, če že za test očetovstva niso.

Fatima je bila tudi v mojih očeh neposredno kriva za Gracielino smrt. Tako je hotela umiriti svojo hčerko s tabletami, da ji je na koncu uspelo. Saj je rekla ,da Gracielo raje vidi mrtvo kot pa z Adrianom.
Fatima je bila tudi kriva za nekaj drugih dogodkov z svojim strupom, ki ga je delila. Ja Esmeralda bi se skoraj vtopila zaradi Fatime. Pa Esmeraldinem sinu je vrgla žogo v glavo. Adrianu je pa Fatima tako in tako nenehno težila. Smejim se temu,da niti Adrian ni upal nič ukrepati proti Fatimi, pa je veljal za takšnega mačota.

Georgina. Najbolj antipatična oseba v tej nadaljevanki. Zmaga pa tisti indijanec, da.

New Report

Close