Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Grad Bistra

Grad Bistra

Pozdravljeni!

Kot naročen je tale forum danes. Sem namreč še vedno pod vtisom nedavne poroke, ki je bila na gradu Bistra (tehniški muzej Bistra). Okolica je lepa, toda… ne za jeseni, ko je dež pogost. Namreč poroke se izvajajo zunaj v parku in ker je dopoldne deževalo, smo svatje stali na blatnih potkah, nevesta je zmrzovala v obleki in tankem ogrinjalu…

Čeprav sem sama že poročena, sem prepričana, da tja v jeseni ne bi šla kljub prelepi okolici!

Pozdravček,

Neda

Jaz sem se nekako navdusila nad gradom Bistra ravno zaradi poroke na prostem. Seveda se bom porocila v Juniju, in upam, da takrat ne bo dezja.

Me pa zanima, ce lahko kaj vec poves kako je urejen prostor kjer poteka poroka! Kje so svatje, kako je okraseno… Zelo bi ti bila hvalezna, pa se ce mogoce ves kaksna je kaj zasedenost s porokami (koliko priblizno prej sta se sla mladoporocenca zmeniti za datum)?

Hvala za informacije in lep pozdrav!

hi! Tudi jaz se bom poročila tam, ampak meseca maja.Zasedeno je precej in tam so mi rekli naj pokličem enkrat februarja! Poroka poteka pod eno lepo utico, kjer so stoli za vaju in priči.Potem pa greste pod belo tendo kjer so šampanci in če še kaj prineseš s sabo. Šampance lahko prineseš sam, kar je seveda veliko ceneje!
No če te še kaj zanima samo povej, lp Špela

Hja, če je lepo vreme, se mi zdi enkratno. Zadnjič sem bila na eni poroki v Bistri. Lepo sončno popoldne, kot v pravljici. Če imaš pa smolo z vremenom je pa verjetno precej neprijetno.

Zdravo!

Jaz sem čisto nova mladoporočenka, poročila sva se avgusta 2002 in sicer v gradu Bistra na Vrhniki. Po treh zaporednih deževnih vikendih je na najin poročni dan sijalo sonce in nama pričaral enkraten dan. RES JE BILO ENKRATNO. TISTI DAN JE BILO V BISTRI 13 POROK, A JE PARK TAKO VELIK, DA TO SPLOH NI BILO moteče. Poročiš se v majhnem paviljonu ob jezeru, svatje lahko stojijo ob paviljonu. Naredili so nama lep poročni obred, potem pa smo pri firmi rejc d.o.o. naročila prigrizek pod šotorom. To je pa tako fenomenalna zadeva, da se je svatje še zdaj spominjajo kot najboljšega dela poroke. V majhnem paviljončku nama je vodja protokola s sabljo odprla šampanjec, nato pa so nam postregli s pršutom, sadjem, sokovi in slaščicami. Medtem, ko so svatje uživali ob prigrizku sva se midva v naravnem okolu gradu Bistra slikala za poročni album. Res, če je sonce je tam enkratno. Ni mi žal, da smo se odločili za ta ambient. Nato sva imela crkveno poroko na Vrhniki, v čudoviti cerkvici. Tam imajo strašno finega župnika, ki nama je, klju temu, da naju je prej videl samo trikrat, naredil zelo čustveno mašo. Res lepo, z organistom itd. Priporočam.
Kasneje smo imeli ohcet v gostilni Bistra, ki pa jo absolutno odsvetujem, saj je totalen poden glede hrane. To je bila edina napaka, ki sva jo storila pri organizaciji najine poroke.
Prijaviti sva se šla februarja za avgust in sicer samop rezerviraš datum, tri mesece pred poroko pa samo telefonsko potrdiš rezervacijo. So pa vsi zelo prijazni.
Uh, sem se razpisala, a sem res hotela povedati svoje vtise. Midva sva se, kjub temu da sva imela na poroki tudi najina dva otroka, uživala 100 na uro.

Zelo zanimivo!

Najlepsa hvala obema za informacije! Ce me bo se kaj zanimalo, vaju pa povprasam!

Masa, tebi pa veliko srecnih dni v novem zakonu!

lp

Pozdravljeni!

Sama sem se poročila v gradu Bistra pred 5 leti. Poroka je bila Julija in vreme prekrasno. Samo, da sem jaz imela poročni obred v kapelici in ne na prostem. Kapelica se nahaja v muzeju, vendar ima svoj vhod/izhod tako, da ni potrebno vsej druščini čez ves muzej. Ni ravno prostorna, v njo se stlači cca. 20 ljudi, je pa vsaj na suhem. Povprašajte malo kako je sedaj s kapelico.

Vso srečo vsem, ki vstopate v zakon!

Tina

New Report

Close