Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Gradnja hiše do 140m2-vaše izkušnje

Gradnja hiše do 140m2-vaše izkušnje

Pozdravljeni,

Odločam se za gradnjo v celoti podklentene hiše, velikosti cca.120-130m2. Parcelo imam. Celotnega budgeta imam približno 150.000€. Zanimajo me vaše izkušnje? Ali bi bilo s tem denarjem možno priti čez, do vselitve z osnovno opremo (vsaj kuhinja, kopilanica) ?

Prosim vas za vaše izkušnje, tisti ki ste bili pred kratkim ali ste še v fazi gradnje. Koliko so vas prišli stroški?

Želela pa bi imeti talno gretje povsod ter alarmno napravo. Toplotno črpalko že imamo.

Za kakršnekoli informacije se že vnaprej lepo zahvaljujem.

S toliko denarja sva midva še dokaj veliko parcelo kupila in sezidala hišo s kar nekaj opreme v red, pa je kar malo večja. Zmanjkalo je pa npr. za zgornjo kopalnico, ki je precej velika in to ni tu všteto, pa podni v otroških sobah. Opremila sva pa kuhinjo, dnevno in eno kopalnico v celoti s tem denarjem in del pisarne. Ostalo pa ni šlo več iz tega fonda, plus manjka urejena okolica. Po mojem bi za ta denar eno tako mini hiško uredila ne samo za silo, ampak v nulo – midva pri določenih stvareh nisva ravno šparala (sva pa dobila kake dobre ponudbe, nekatere zaradi poznanstev, pa ne veliko). So pa moji prodali hišo in kupili novo manjšo, ampak večjo od 120 m2, cca 160 m2 in je opremljena v celoti skoraj na novo, lokaciaj so sicer rovte, vse skupaj pa ni prišlo več od 130k. Najina je na solidni lokaciji, se pravi blizu avtoceste, nekje sredi Slovenije.

Pozdravljeni,
smo podjetje,ki se ukvarja z elektroinstalacijami,popravili strojev,strelovodi,alarmnimi napravami..

Za vse inf.in morebitno sodelovanje sem Vam dosegljiv na 041232630 ali na [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close