Grafika
Instaliral sem WIN2000 in mi nikakor ne uspe instalirati RIVE TNT2, zato je grafika obupna (16 barv, resulucija najslabsa mozna). Niti preko originalega CD-ja niti z raznimi drajverji iz neta. Kaj naj nardim? WIN98 sux in jih več ne mislim nameščat WIN XP pa mi noče instalirat – ne vem zakaj a sredi instalacije se ustavi. Prosim za nasvete. Hvala.
Instalacija XP-jev zamrzne, če ne uporabiš novih gonilnikov za Raid Controler, če ga imaš seveda. Običajno imajo lastniki računalnikov staro disketo ali cd z gonilniki za 98, in Win2k. Za xp jih je treba predhodno sneti z neta.
Težave so lahko tudi zaradi nezdružljive strojne opreme.
Glede instalacije grafične pa ti ne vem svetovati.
Ti je izbralo pravilen monitor? Če ti ni izbralo pravilen monito, poišči sam pravilnega, ali pa nastavi na standari VGA monitor.
Ko boš imel pravilno nastavljen monitor, pa nastaviš še grafično kartico. Meni je uspelo na tak način rešit problem.
Napiši če ti je to kaj pomagalo.
Lep pozdrav !!
Najprej pojdi na internet po driverje za 2000.
Potem pa spremeni jezik in državo na angleško.
Instaliraj , se prej pa instaliraj direct x 8.0.
Po končani instalaciji jezik spet zamenja na slo seveda tudi državo.
More uspeti !!!!
LP Tomaž
monitor: use hardware default setting – sam nastavitev ne morem spreminjat. Tud z drajverji sem probal 100 možnih in nemožnih varjant pa nič. Zadeva me je tolk sprovucirala da bi kišto najrajši vrgo skoz okno…vseeno hvala vsem za nasvete.
Forum je zaprt za komentiranje.