Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grand Plaza Hotel

Grand Plaza Hotel

Ponuja se mi zaposlitev v Grand Plaza Hotelu in sem skepticen ali zapustiti trenutno delo za oditi v Grand Plazo. Zanima me če je kdo tam delal oz. dela oz. pozna koga, ki tam dela, da bi mi povedal svoje izkušnje? Ko sem bil na razgovoru sem videl veliko tuje delovne sile, kar mi daja vprašanja kakšni so delovni pogoji, da Slovenci tam ne delajo. Drugače je razgovor potekal zelo v redu in so občutki bili pozitivni. Hvala za pomoč.

Usral si se……

Kaj boš pa delal? Sej, če si zmenjen vse, zakaj bi bila zdej panika zarad tuje delovne sile? Tele branže kjer dramirajo za minimalac delodajalci, itak več drugih ne dobijo….. je kolektivna pogodba turizma že kaj spremenjena? Če so ti dobr ponudil pejt, zakaj pa ne…

Osebje je večinoma s Kosova. Se boš že privadil.

Ne vem, če je osebje večinoma s Kosova … vedno vidim črne pred vrati. Tako je po novem povsod, kjer je minimalec.

Kaj bi pa delal? Če greš na recepcijo ti ne bo lahko.

Tam delajo tapoševni Azijci  na vratih. V recepciji so normalni. Kje bi ti delal, kot portir?

Na hotelski recepciji bi delal

Ja kje pa ni najmanj 70% tuje delovne sile hehe

Odgovor na objavo uporabnika
Turistnidelavec, 28.08.2024 ob 13:41

Na hotelski recepciji bi delal

Majke ti dej povej kolk je bruto plača? Kolk so rekl? To me pa res zanima…

Kaj pa sedaj delaš? Jaz sem delala na recepciji med študijem. Že takrat je bilo večina zaposlenih tujcev oz. prišlekov. Ne vem kje je problem. V storitvenem sektorju je večina tujcev zadnja leta, ker sloenčki niso za taka dela, raj doma jokcajo. Delo na recepciji, sploh v boljših hotelih je krasno izhodišče in priložnost da najdeš kaj boljšega. Če znaš to izkoristit. Službe se tudi tako gleda, ne samo kakšno bo to delo, kakšne možnosti za naprej ti da. No vsaj pametni smo tako počeli. Če imaš pa probleme z različnimi ljudmi in delat in komunicirat, potem itak nisi za ta sektor. Najdi šiht kjer ne boš imel stika z ljudmi.

Bruto placa naj bi bila dobrih 1600€

Zakaj mi ne bi bilo lahko?

Kolikor vem gre v hotelih vse preko veze in poznanstev. Ne pomagajo nobene diplome in znanje jezikov.

Kosovarji kolikor vem v hotelih niso zaposleni, sploh ne kot strežniki, recepcija in booking.

Plače pa so nizke, sploh za začetnike.

pikapolonica 🐞, 28.08.2024 ob 22:25

Kolikor vem gre v hotelih vse preko veze in poznanstev. Ne pomagajo nobene diplome in znanje jezikov.

Kosovarji kolikor vem v hotelih niso zaposleni, sploh ne kot strežniki, recepcija in booking.

Plače pa so nizke, sploh za začetnike.

Zakaj šipcem iz Kosova in Metohije pravite kosovarji? So morda tudi Srbi s Kosova in Metohije Kosovarji? Kaj so potem šipci iz Metohije? Metohijci? Aja, za zermin je prepovedanm ker zveni preveč srbsko. Ne Kosovo ne Metohija ne zvenita preveč albansko.

Nusret Osmani, 28.08.2024 ob 22:34

Zakaj šipcem iz Kosova in Metohije pravite kosovarji? So morda tudi Srbi s Kosova in Metohije Kosovarji? Kaj so potem šipci iz Metohije? Metohijci? Aja, za zermin je prepovedanm ker zveni preveč srbsko. Ne Kosovo ne Metohija ne zvenita preveč albansko.

Šiptarji v bistvu sami sebe imenujejo šiptari. Prav imaš 😃

V Plazi so v recepciji naši.

Zanima me, kako se je razpletlo s službo, si dobil, ne, kako ti je sedaj, kakšne so razmere?

Nevem, kako je to lahko top delodajalec v svoji branži, če pa niti ne pošiljajo odgovorov o zavrnitvi, pa baje imajo kadrovsko. Nadvse žaljivo!

Hdhdh, 28.08.2024 ob 23:11

V Plazi so v recepciji naši.

Kateri so to vaši?

Turistnidelavec, 28.08.2024 ob 07:08

Ponuja se mi zaposlitev v Grand Plaza Hotelu in sem skepticen ali zapustiti trenutno delo za oditi v Grand Plazo. Zanima me če je kdo tam delal oz. dela oz. pozna koga, ki tam dela, da bi mi povedal svoje izkušnje? Ko sem bil na razgovoru sem videl veliko tuje delovne sile, kar mi daja vprašanja kakšni so delovni pogoji, da Slovenci tam ne delajo. Drugače je razgovor potekal zelo v redu in so občutki bili pozitivni. Hvala za pomoč.

Kakšne izkušnje si pa prinesel s seboj, da so te povabili na razgovor? Že izkušnje z recepcijo oziroma turizmom?

New Report

Close