Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Graviranje prstanov- koliko stane?

Graviranje prstanov- koliko stane?

Dajte mi povedat, tisti, ki imate poroko že za sabo…koliko stane graviranje prstanov- približno. Sprašujem, ker imam občutek, da so me “nategnili” s ceno… Kupila sva namreč prstane iz kirurškega jekla in je graviranje prišlo skoraj toliko, kot prstani 🙁 in se mi zdi nekam dost, glede na to, da ti prstane kupljene na ebayu nekateri prodajalci gravirajo brezplačno 🙁 Hvala za pomoč!

10€ po prstanu. dala prejšnji teden. močnik rudnik.

Yonix

Ponavadi je ob nakupu poročnih prstanov graviranje brezplačno.
Najbrž menijo, da si kupila prepoceni prstane pa so morali nekje drugje zaslužiti.
Verjetno pa si to vedela pred nakupom, tako da nimaš kaj.

hm1…prstane sem kupila v trgovini z nakitom iz jekla in srebra, tako da je vse v podobnem cenovem rangu…prodajalka mi je ob nakupu rekla, da je graviranje tam kupljenih prstanov 3 eure, včeraj mi je ena druga prodajalka za graviranje zaračunala 24 eurov, malo sem pisano pogledala, vprašala, na kakšni podlagi računajo graviranje, pa mi je razložila, da za poročne zaračunavajo toliko. Ker bolj počasi razmišljam, sem pač plačala in odšla, šele doma mi je kapnillo, da je malce zasoljeno…
No, jutri bom zadevo raziskala, če bo treba poklicala lastnika trgovine, skratka ne dam se kar tako.

Če ti je rekla, da je graviranje 3 evre, naj se gredo solit in naj ti vrnejo denar.
Škoda, ker si plačala!

MIdva sva lani kupila poročna prstana iz titana, graviranje je bilo brezplačno.

New Report

Close