Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grčija-ladja-otrok

Grčija-ladja-otrok

Zanima me ali je šel kdo v Grčijo z ladijo z otrokom. Imamo otroka stara 3,5 in 1 leto, pa me zanimajo izkušnje.
Hvala!

Mi smo šli z malo starejšima otrokoma (3 in 4,5) kot palubni potniki. Bilo je super in bi šla takoj še enkrat, tudi z mlajšim otrokom.

majav* preko katere agencije pa ste šli? Torej, bi ti šla z 1 letnim otrokom?

Nismo šli preko agencije. Karto smo kupili sami, tam smo pa tudi obredli večji del celinske Grčije čisto po svoje, kar nas je pač zamikalo. Jaz bi šla tudi z enoletnim (je pa precej takih, ki so me že takrat zelo čudno gledali :))))

Na ladji je igralni kotiček. Pa sprehajaš se lahko z vozičkom. Imaš nekaj trgovin za prgledat……………….Imeli pa smo kabino. Sem videla pa kar dosti malih otrok kot palubne potnike.

Kakorkoli že greste imejte za obleči. Ponoči je namreč hladno.

Kaj pa slabost na ladji?

Kakšne so pa cene takšnega prevoza?

lani: 2 odrasla, motor ,povratna karta Benetke -Igumenitsa cca 70.000 sit z avio zici

Bili z dvoletnico (in jaz noseča), v lastni režiji, letos gremo spet, s 6-letnico in 3-letnikom. Če ne kompliciraš, je super.

Ampak izven sezone verjetno…

Ni nujno – mislim da prevoz motorja pride bistveno manj kot prevoz avtomobila (stišijo ga itak v vsako luknjo lahko in praktično ne jemlje prostora).

ja, junija. ampak z majhnim otrokom ne bi priporočala grčije julija in avgusta, je lepše izven sezone, ni tako vroče, pa še ceneje je. motor je cenejši od avta seveda, sem dala ceno samo za orientacijo

http://www.ferries.gr/minoan/

še link, da si boste lahko pogledali cene

New Report

Close