Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek grčija-otoki

grčija-otoki

Zelo na hitro bi nekaj rezervirala. Situacija je taka, da do danes nisva vedela,če/kdaj lahko sploh greva na dopust. To pišem zato, da me ne bi že v začetku napadali.
Odločila sva se, da bi šla za en teden na enega izmed grških otokov. Bila sva že na Kreti, Rodosu in Cipru.
Tisti, ki ste že bili: kateri otok priporočate ? Želela bi kaj videt, kopanje in poležavanje na plaži je postranskega pomena. Vzela bi rada hotel na plaži- zaradi večernega kopanja.

Predlagam Krf ali Zakintos 🙂

Mi smo šli na Krf in to kar z avtom na trajekt in smo ga v enem tednu lepo pregledali celega… Lep, zelen in nasploh všečen 🙂

Karpatos?

Meni je bilo na Mikonosu zelo všeč, ker je vsaj ponudba na nivoju! Ne pa tako kot ostala Grćija, kar nekaj.

Mikonos je precej drag. Kaj je tam zanimivega, kaj se lahko vidi, …moram pogledat, je majhen otok??

Eden tukaj, drugi tam.

Karpatos je kul, par zelo lepih plaž in kljub majhnosti otoka ima kar nekaj stvari za pogledat… sploh vasica Olympos je čudovita

Vprašanje, kaj bo sploh še fraj, tik pred zdajci bo prej verjetno, da bo zasedeno vse.

Mi smo pred tremi dnevi rezervirali Kreto za naslednji teden. Lahko bi celo izbirali.

Meni je bil prekrasen Santorini in Mikonos.

Če hočeta videti kaj zgodovinskega, bo od predlaganih in tisith, ki jih imajo v ponudbi slo agencije, najbolj primeren Kos. S tega lahko gresta tudi v Bodrum v Turčijo. Mogoče še Lezbos in mogoče Samos.

Poglejta na spletnih straneh agencij, kjer so otoki in izleti opisani na kratko.

Pa pojdita na Kos, je lepo pa najameta skuter, da bo bolj adrenalinsko, liter vode kak sendvič in raziskujeta. Tuš potovanja imajo precej ugodne ponudbe, kak last minute preveri http://www.tuspotovanja.si/last-minute
Uživajta!

Meni je bil všeč Krf, je zelen, raznolik, z lepimi plažami. Kos je OK, ampak ni lepši od Krfa, vsaj pomojem mnenju ne. Tudi na Santoriniju sem bila in na Lezbosu, oba sta kar v redu.

Samo na Krf in na Rodos bi šla ponovno.

New Report

Close