Grčija – ponudba Tuš potovanja

Santorini je dokaj miren otok, z mirom v hotelski sobi je pa tko, da moraš imet mal sreče. Midva sva imela čez cesto eno oštarijo, ki je bila odprta do kakih enih ponoči ali še dlje in do takrat ni bilo miru.
Meni se je tudi Rodos zdel čisto miren, sploh je bil mir v hotelu. In če se greš kopat na vzhodno stran otoka, je morje prekrasno – Afandou beach npr., kilometri prodnate plaže in kristalno čisto morje.
Se strinjam, Afandou beach priporočam tudi jaz. Kar se tiče Tuševih potovanj pa nisem bila z njimi v Grčiji temveč v Egiptu. Če je pol tako organizirano, potem bo tudi v Grčiji super. Nismo imeli nobenih ščurkov, kot eni Slovenci, s katerimi smo se srečali na tržnici. Skratka, če te zanima ali se splača s Tušem na dopust, jaz pravim DA. Naj še ostali povejo.
Naš sosed je bil že večkrat in se ravno dogovarjamo, da bi pa letos poskusili skupaj.
Hodi pa včasih cela njihova familija, včasih pa skočita z ženo na kak last minute izlet alla Pariz. Glede na to, da ima 3 otroke, pazi kako porablja denar in se mu splača iti preko Tuša pa še njihovo kartico ima. Videl sem slike pa tudi tako je povedal, da so imeli vedno tako sobo, kot so jo rezervirali in tudi hrana je bila vedno dobra, noben od otrok ni imel kakšnih prebavnih težav itd.

Kakšen Lefkas je tudi zelo vredu. Veliko zelenja, lepe plaže….lahko tudi Zakintos je isto okej. Ka r se tiče Tuša niso oni odgovorni organizator kakor vem…delajo preko Sončka, Palme…so posredniki drugih agencij. Tko, da prej se preveri katera agencija je od.organizator pa se kar poj ker ve ali je agencija zanesljiva.