Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grčija-RODOS

Grčija-RODOS

Čao!
Punce, pomagajte mi izbrati med tema dvema hoteloma na otoku Rodos:

Hotel Kalithea Mare Palace 4*

ali

Hotel Kresten Palace 4*

Potujemo z 4-letnim otrokom. Zanima me plaža, hrana, oddaljenost plaže, sobe (a je kje hladilnik v sobi)….kje manj piha…
Tiste, ki ste bile tam svetujte!!!
100x hvala!
D.

sama sem bila lani na rodosu in moram rečt da zelo piha.
na izlet sem šla na lindos, kjer pa ne piha ampak je taka vročina da znoriš.
sicer ne vem kje sta ta dva hotela.

drugače je lepo in marsikaj za videt. pač po grško:)

če te zanima kaj več piši
lp

Mi smo bili lani v Kalithea Mare Palace. Hotel sestavlja vec stolpičev, jedilnica je samo ena. Je precej velik hotelski kompleks,zato je precejšnja gneča v jedilnici. Bazen je zelo lep, ležalniki in sončniki so zraven, samo voda v bazenu je precej mrzla. Na Rodosu ves čas piha,tako da nimaš občutka vročine. Dostikrat tudi preveč piha,da je že kar hladno, sploh zvečer,smo se morali kar obleči.Tudi mrzla voda v bazenu in veter nista ravno super kombinacija. Hrana je bila OK,le precej začinjeno po grško. Na sprehod nimaš praktično kam oz. moraš z avtobusom (je kar gneča) ali rent a car. Mi smo potem vzeli za 4 dni rent a car in smo se potem vozili na eno res super plažo. V glavnem so vsi vzeli rent a car. Ker je hotel na hribčku, moraš do plaže kar precej peš (odvisno tudi kje imaš sobo),kar ni preveč prikladno z majhnim otrokom + kupom prtljage.

Kresten Palace je hotel v bližini. Mi smo se sicer odločili za Kalithea MP,ker je imela višje ocene tujih gostov.

Skratka, res precej piha.
Šli smo tudi v Lindos, kjer je pa res peklenska vročina, enega so celo odnesli z nosili, ker mu je postalo slabo.

New Report

Close