Grčija-RODOS
Mi smo bili lani v Kalithea Mare Palace. Hotel sestavlja vec stolpičev, jedilnica je samo ena. Je precej velik hotelski kompleks,zato je precejšnja gneča v jedilnici. Bazen je zelo lep, ležalniki in sončniki so zraven, samo voda v bazenu je precej mrzla. Na Rodosu ves čas piha,tako da nimaš občutka vročine. Dostikrat tudi preveč piha,da je že kar hladno, sploh zvečer,smo se morali kar obleči.Tudi mrzla voda v bazenu in veter nista ravno super kombinacija. Hrana je bila OK,le precej začinjeno po grško. Na sprehod nimaš praktično kam oz. moraš z avtobusom (je kar gneča) ali rent a car. Mi smo potem vzeli za 4 dni rent a car in smo se potem vozili na eno res super plažo. V glavnem so vsi vzeli rent a car. Ker je hotel na hribčku, moraš do plaže kar precej peš (odvisno tudi kje imaš sobo),kar ni preveč prikladno z majhnim otrokom + kupom prtljage.
Kresten Palace je hotel v bližini. Mi smo se sicer odločili za Kalithea MP,ker je imela višje ocene tujih gostov.
Skratka, res precej piha.
Šli smo tudi v Lindos, kjer je pa res peklenska vročina, enega so celo odnesli z nosili, ker mu je postalo slabo.