Grda morilka s psom
Toliko ste pisali o tem umoru, da sem šla danes tudi jaz brati, kaj je bilo. Najbolj mi je padlo v oči, da:
– je idiot zamenjal lepotico z grdavšo,
– da je grdavšasta morilka cerkveno poročena,
– da je grdavšasta morilka ljubiteljica psov,
– da je idiot tudi grd in debel.
Vsa ostala žalostna dejstva sem izpustila, ker so nezamisljiva in preveč žalostna.
Jasno da je cerkvena. Kaj pa si pričakovala? Bolani morilci so ponavadi cerkveni. Saj jaz sem hotel včeraj odpreti temo, da je morilka po vsej verjetnosti SDS.
Sploh glede na to kako grdega tipa si je izbrala. Ker samo primerjajte levičarje in desničarje, kako grde kmetavzarske ksihte imajo desničarji. Prav abnormalne.
na kratko, 09.04.2024 ob 08:59
Toliko ste pisali o tem umoru, da sem šla danes tudi jaz brati, kaj je bilo. Najbolj mi je padlo v oči, da:
– je idiot zamenjal lepotico z grdavšo,
– da je grdavšasta morilka cerkveno poročena,
– da je grdavšasta morilka ljubiteljica psov,
– da je idiot tudi grd in debel.
Vsa ostala žalostna dejstva sem izpustila, ker so nezamisljiva in preveč žalostna.
očitno vas je kar veliko, ki bolje vidite, kot mislite
A je na tej sliki iz družinskega arhiva tudi ona?
Saj na tej sliki zgleda kar dobra, če je to ona. Morda se je le poredila?
https://www.ovtar24.si/pogovor-ob-kavi/druzina-zugman-skamlec
prestrašen moški., 09.04.2024 ob 11:28
A je na tej sliki iz družinskega arhiva tudi ona?
Saj na tej sliki zgleda kar dobra, če je to ona. Morda se je le poredila?
https://www.ovtar24.si/pogovor-ob-kavi/druzina-zugman-skamlec
pa saj to niso oni, ta aleksandra mora imeti čez 50 let, če ima dva odrasla sinova.
Kaj naj rečem, nima veze sicer kako izgleda. Čisto vseeno je. Ali je lepa, grda, debela, suha, črna, bela. Kakršnakoli bila. Jasno pa je, da ni normalna, nevem kaj je dosegla z umorom. Ni mi jasno, zakaj samo nista šla svojo pot. Pustila partnerje in šla. Motena sta. Tako ta morila kot tisti mož umorjene. Njih bi morali poslati v izgnanstvo, ne pa v zapor, kjer jima bo toplo in še zastojn hrana in nevem kaj še vse. To kar sta storila nima nobenega opravičila.