Grda morilka s psom
Anonimno 7579, 09.04.2024 ob 12:12
lidk, 09.04.2024 ob 11:32
prestrašen moški., 09.04.2024 ob 11:28
A je na tej sliki iz družinskega arhiva tudi ona?
Saj na tej sliki zgleda kar dobra, če je to ona. Morda se je le poredila?
https://www.ovtar24.si/pogovor-ob-kavi/druzina-zugman-skamlec
pa saj to niso oni, ta aleksandra mora imeti čez 50 let, če ima dva odrasla sinova.
Ne vem, če so to ta familija. Nima morilka 50 let. Uradno so objavili, da je stara 33 let.
Zdaj bodo vsi, ki se tako pišejo na tapeti.
Ni, na teh fotkah morilke ni. Ona se je Šlamlec pisala po poroki, prej ne.
Vtipkajte njeno ime in priimek v FB in vam vrže ven njen profil, pa tudi razne druge fotke. Njenega avta (volvo), njenih kuharskih mojstrovin, na primer krožnik s salamo in zaseko, kjer je nekomu naredila za rojstni dan iz zaseke oralni seks, tipa, ki jo liže ženski. Pač nedojebana.
v tem je keč, 09.04.2024 ob 12:15
Ni, na teh fotkah morilke ni. Ona se je Šlamlec pisala po poroki, prej ne.
Vtipkajte njeno ime in priimek v FB in vam vrže ven njen profil, pa tudi razne druge fotke. Njenega avta (volvo), njenih kuharskih mojstrovin, na primer krožnik s salamo in zaseko, kjer je nekomu naredila za rojstni dan iz zaseke oralni seks, tipa, ki jo liže ženski. Pač nedojebana.
Dajte si dopovedati da tisti, ki nimamo profila, ne najdemo nič, ker ima tako označeno, samo za registrirane na FB.
ne, 09.04.2024 ob 11:16
dva114, 09.04.2024 ob 10:57
dva114, 09.04.2024 ob 10:42
Anonimno 7579, 09.04.2024 ob 09:19
Ni ničesar, 09.04.2024 ob 09:12
Meni nič ne pokaže. Kje bi lahko videla sliko.
Očitno so zbrisali njen FB profil, ker včeraj je bil še javno dostopen.
Še danes zjutraj sem videla sliko, okrog osmih.
FB je še vedno odprt, tako da lahko vidiš to grdo morilko.
NI res. Nikjer ni njenga profila.
Pa je, meni ga je še zdaj pokazalo
Kokoši anonimno, 09.04.2024 ob 09:05
Jasno da je cerkvena. Kaj pa si pričakovala? Bolani morilci so ponavadi cerkveni. Saj jaz sem hotel včeraj odpreti temo, da je morilka po vsej verjetnosti SDS.
Sploh glede na to kako grdega tipa si je izbrala. Ker samo primerjajte levičarje in desničarje, kako grde kmetavzarske ksihte imajo desničarji. Prav abnormalne.
Kokoši verjetno med seboj mešaš ljudi iz t.i. mesta ter periferije, ter kakšnih rovt.
Recimo meščanski ter periferni desničarji, so po izgledu neprimerno lepši kot levičarji, velja tako za moške kot ženske. Kar je logično ker je izobrazba in premoženjsko stanje neprimerno boljše kot pri levičarjih.
Je pa res, da kmetavzarski desničarji pogosto izgledajo kot iz 1.sezone True detective, ko ima McConaughey legendarni speech med mašo.
Anonimno228, 09.04.2024 ob 12:56
Ko vtipkate v Google ime Aleksandra Škamlec FB vam da zadetek KUD CODA ( naj se vidi, naj se ve…) znotraj tega jo najdete, ko ona komentira….kliknite in vidite to babo z njenim psom. Se vidi po očeh, da je psihično motena.
To sem tudi naredila, ampak KUD CODA mi ne odpre. Sicer nimam FB-a.
ta ženska…., 09.04.2024 ob 13:04
Jaz sem jo našla na FB, ampak nekaj mi ni jasno – na fb ima objavljene slike svoje poroke z nekim debeluhom, a je ta debeluh je pa NJEN mož? No, saj je tudi sama debela, poleg tega pa ima tudi poteze obraza kot da bi imela blago obliko downa….
Ta debeluh ni zamaščenec kot njen ljubimec, mož žrtve. Če poguglaš, je on bil med prvaki dvigovanja uteži. Ima dejansko postavo kot tisti, ki na olimpijskih dvigujejo une velike uteži. Ta revež se je pred leti z njo poročil. Menda je on v redu človek, je bil pa zelo zaljubljen vanjo. Ampak ljudje, ki poznajo dogajanje tam, pravijo, da zadnje mesece nista bila več skupaj. Vprašanje je, ali je on dojel, da je ona nora. Ali pa ga je ona nogirala, ko je dobila morilca za ljubimca, potem se je morala pa samo še žene ljubimca znebiti.
v tem je keč, 09.04.2024 ob 13:15
Tukaj imate morilko.
https://www.facebook.com/photo?fbid=1486845464691006&set=a.1479636978745188
Kdo sta pa tipa na sliki, a na desni je njen mož al ljubimec?
A ni imela otrok?