Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grda morilka s psom

Grda morilka s psom

Odgovor na objavo uporabnika
kje sta, 10.04.2024 ob 09:17

Ta morilka je prava psihopatka. To je načrtovala in tudi izpeljala in še zakopala jo je. Dosmrtna in brez možnosti izpustitve.

Njen pezde pa tudi zasluži kazen. Da se pusti zmanipulirati tej psihopatki… Kakšen papak je, da ni zaščitil SVOJIH otrok, če mu je že za ženo vseeno. Tudi on zasluži vsaj 30 let.

Kje sta zdaj tadva norca?

Ona je mogoče napisala pismo, ona jo je zakopala …  Ona je napisala poslovilno pismo, on ga je pred tem sigurno prebral in “odobril” in dal naprej Policiji. A on je pa zraven samo gledal, ko je Sabino vlekla proti kupu slame, on pa noge na armaturo v avtu?? Sigurno ji je pri tem pomagal. Oba skupaj sta to izvedla!
Jaz menim, da se on že sedaj vleče ven, da bi dobil minimalno kazen. Koliko različic zgodbe bomo še brali, ko se bo začel sodni proces in se bosta obrnila en proti drugemu? Verjetno ogromno.

Ta grda morilka ni nič v sorodu z njimi. Niti njen mož..

Njen dekliški priimek je bil Stepišnik. Pojavljajo se pa tudi govorice, da naj bi imela papirje da je, kako se temu reče, fukjena.. In če je to res, še bo spoznana za neprištevno… In potem vemo kaj sledi…. Upam, da to ni res in jo do smrti zaprejo v najtemnejšo klet, brez kančka svetlobe…

Evo sliko, 09.04.2024 ob 19:42

https://www.megasvet.si/vsebina/34981/To-je-LJUBICA-ki-je-UBILA-zeno-svojega-ljubimca?from=cat3

ojoj hahaha ona je kot posterchild za prekomern kortizol in testosteron pri ženskah. že zgleda kot, da smrdi po čikih, plaži med oseko, ceneni kavi in odsotnosti deodoranta

ahahahahahahahah   če se mene vpraša  bi vsi vozili KIO    🙂

Ti pa si prtišnjen

Ne zalite psa. Saj je 100x lepsi od nje

na kratko, 09.04.2024 ob 08:59

Toliko ste pisali o tem umoru, da sem šla danes tudi jaz brati, kaj je bilo. Najbolj mi je padlo v oči, da:

– je idiot zamenjal lepotico z grdavšo,

– da je grdavšasta morilka cerkveno poročena,

– da je grdavšasta morilka ljubiteljica psov,

– da je idiot tudi grd in debel.

Vsa ostala žalostna dejstva sem izpustila, ker so nezamisljiva in preveč žalostna.

Tukaj imate vse napisano.

Včeraj je bila praktično na vseh tv poročilih. Malo poglejte nazaj.

Ej ej debela svinja pa se morilka mame 4 otrok samo javno vjesanje na trgu da Vide druge podobne svinje da to ne gre tako?Uzela je življenje mladih ženi mamo otrokom !Oba na vjesanje 🤮🤮🤮

New Report

Close