Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grde frizure

Grde frizure

Ženske vedo, da najlepše zgledajo z dolgimi lasmi. Zato ima večina normalnih in mlajših žensk dolge lasje. Pustimo na strani razne feministke, lezbe, ..te niso gladke v glavi.

Hočem vedet zakaj se velik žensk po neki starosti začne strižt na kratko. Zakaj, če veste da so dolgi lasje lepši? A je to kako maščevanje moškim? Pa jaz da gledam dva človeka od zadaj in ne vem ker je dec, ker je pa baba, …sam stran od takih.

Zanima me ta filozofija. Mlade ženske večinoma ne bojo hotle met kratkih las, vejo da so lepše z dolgimi. Stare koke pa kot da je to nek šport. Vse na kratko postrižene. Se mi smilijo njihovi deci. Ko zamižiš in jo božaš po glavi nisi 100% a dedca božaš ali žensko.

Ženske zavedite se, moškim so dolgi lasje tok važni kot vam višina. Noben normaln heteroseksualec ne bo rekel da mu je všeč kratkolasa ženska.

Ko kdaj stojim v bližini in poslušam kako babo ko drugi babi razlaga “kok ti paše frizura”, frizuro ma pa tok kratko kot jz, gledam ko eno tele in se sprašujem kaj to folk govori. A so nori. Nobeni ne paše kratka frizura. Nobeni. Tistim k govorite da jim paše kratka frizura, sem ziher da z dolgimi lasmi zgledajo še boljše.

Tista k hoče bit samska, ni problema. Postriž se na kratko k dedec, pa je kariera zaključena. Si uradno v klubu penzionistk.

Moja baba, s tisto k se bova na dolgi rok vezala, mi bo prej podpisala pisno na papir da se nima namena na kratko ostrižt čet 10, 20, 30 let, drugace brezveze da kaj zacneva.

Se strinjam s tabo o kratkih laseh. Sploh te od 45 dalje s kratkimi frizurami so obup. Po drugi strani ugotavljam, da so mlade punce vse po istem kopitu. Vse imajo dolge lase, s prečo na sredini. Vse! Vse so enako oblečene. Nobene domišljije, čisti dolgčas. Če mi na slepo obljubiš zmenek z eno mlado, že v naprej vem kako bo izgledala, kako frizuro bo imela in kako bo oblečena.

poglej si kratke frizure.pank mohavk na pinterest

Se strinjam z avtorjem.

Ampak , ne razumem nagravžnih  Brokoli frizur, ki jih v tem času nosijo mladi fantje. Ful grdo.

Starejše ženske se odločijo za krajše frizure, ker je lažje vzdrževati urejene lase in je bolj praktično. Ni potrebe, da se postriže na kratko, gre bolj za različne dolžine paž frizur. Ne bodite tako zategnjeni do svobode bivanja ljudi. Frizure so več kot samo izključno izgled. Nobena ženska si ne želi imeti ob sebi moškega, ki ji bo diktiral kakšno frizuro naj nosi. Svoboda oblačenja in stila je minimum za vsakega človeka. Pustimo službe uniformiranih poklicev in kjer se zahteva kodeks oblačenja.

ženske imajo vsaj lase. Ne razumem pa moških, ki mislijo, da je tista njihova lobanja, polna starostnih madežev, nekaj, kar morajo ljudje gledati. In vse te grde oblike lobanj, eni zgledajo kot reptili. Za plešaste moške bi morali uvesti obvezno nošenje pokrival.

kaj pa če tvoja dolgolaska dobi raka, mora na kemo in izgubi lase? se jo boš sramoval?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5881, 05.05.2025 ob 08:10

Starejše ženske se odločijo za krajše frizure, ker je lažje vzdrževati urejene lase in je bolj praktično. Ni potrebe, da se postriže na kratko, gre bolj za različne dolžine paž frizur. Ne bodite tako zategnjeni do svobode bivanja ljudi. Frizure so več kot samo izključno izgled. Nobena ženska si ne želi imeti ob sebi moškega, ki ji bo diktiral kakšno frizuro naj nosi. Svoboda oblačenja in stila je minimum za vsakega človeka. Pustimo službe uniformiranih poklicev in kjer se zahteva kodeks oblačenja.

Starejšim ženskam ne pašejo dolgi lasje. Lasje z leti postanejo redkejši, tanjši in pa sivi. Meni je nagravžno videt žensko po 70 letu z dolgimi lasmi, pa sem ženska.

Zaljubiš se v osebo kot celoto, ne v njene lase.

Kratki – moška frizurca

Krajši – paž varijante, torej lasje pod ušesi in do ramen

Dolgi – čez ramena

Sicer se strinjam s teboj, da ženske s kratkimi lasmi niso ženstvene, ampak pregovor pravi: leta gor, lasje dol. Lasje naj bi bili z leti krajši. Pa tudi, kaj pomaga, če ima ženska dolge lase, pa niso negovani ali zelo redki? Veš, kako malo žensk ima goste lase? S starostjo se pa lasje redčijo, sivijo in stalno barvanje in dolgi lasje naredijo slabše, kot če bi ženska imela krajše lase. Govorim pa o krajših, ne kratkih laseh.
Moje mnenje je, da ni lepo, če ima starejša ženska dolge lase, meni je celo neokusno. Všeč pa so mi paž frizurce, kjer so lasje do ramen. No, pri 60. letih bodo verjetno pod ušesi. Urejenost je pa itak no.1. Če lasje niso čisti in negovani, potem tudi dolgi lasje niso to to.

Je pa tako, kot če bi se ženske pritoževale, da ne želijo plešastega moškega. Žal se tudi pri moških s s tarostjo lasje redčijo in pleša je tu.

Jaz pa ne razumem tvoje zavervanosti vase. ko dejansko verjameš, da se ves svet okoli tebe vrti in da nas vse zanima, kaj je tebi všeč in kaj ne.

Ženske NISMO na svetu samo iz enega razloga (biti moškim všeč) , to je celo precej postranska zadeva. In ne, ne živimo SVOJIH življenj tako, kot moškim ustreza. In ne, na kraj pameti nam ne pride natančno opazovati moških in pridno ustrezati njihovim kriterijem in vsaki želji. To, kar imaš ti povedati o ženskih laseh je čisto ta zadnja stvar pod soncem, ki nas zanima. Koga klinac briga kaj ti misliš, da bi jaz morala imeti na glavi? Kdo pa si ti?

Ena takih, ki močno izstopa

Sara Žibrat iz Svobode

.https://spletnicasopis.eu/2024/10/09/zakaj-se-me-s-pozarjem-bojijo-ob-zlorabi-oblasti-aste-vrecko/amp/

Spominja na film Butec & Butec

Je tam našla inspiracijo za frizuro?

Odgovor na objavo uporabnika
Danilo Tuerek, 05.05.2025 ob 00:48

Ženske vedo, da najlepše zgledajo z dolgimi lasmi. Zato ima večina normalnih in mlajših žensk dolge lasje. Pustimo na strani razne feministke, lezbe, ..te niso gladke v glavi.

Hočem vedet zakaj se velik žensk po neki starosti začne strižt na kratko. Zakaj, če veste da so dolgi lasje lepši? A je to kako maščevanje moškim? Pa jaz da gledam dva človeka od zadaj in ne vem ker je dec, ker je pa baba, …sam stran od takih.

Zanima me ta filozofija. Mlade ženske večinoma ne bojo hotle met kratkih las, vejo da so lepše z dolgimi. Stare koke pa kot da je to nek šport. Vse na kratko postrižene. Se mi smilijo njihovi deci. Ko zamižiš in jo božaš po glavi nisi 100% a dedca božaš ali žensko.

Ženske zavedite se, moškim so dolgi lasje tok važni kot vam višina. Noben normaln heteroseksualec ne bo rekel da mu je všeč kratkolasa ženska.

Ko kdaj stojim v bližini in poslušam kako babo ko drugi babi razlaga “kok ti paše frizura”, frizuro ma pa tok kratko kot jz, gledam ko eno tele in se sprašujem kaj to folk govori. A so nori. Nobeni ne paše kratka frizura. Nobeni. Tistim k govorite da jim paše kratka frizura, sem ziher da z dolgimi lasmi zgledajo še boljše.

Tista k hoče bit samska, ni problema. Postriž se na kratko k dedec, pa je kariera zaključena. Si uradno v klubu penzionistk.

Moja baba, s tisto k se bova na dolgi rok vezala, mi bo prej podpisala pisno na papir da se nima namena na kratko ostrižt čet 10, 20, 30 let, drugace brezveze da kaj zacneva.

Daj utihni icelovska zguba. Koga zanima tvoje mnenje.

Lejga, nehaj odpirati butaste teme, raje primi za motiko in vrt preštihaj! Zelenjavo posadi, da boš zdravo jedel.

Ženska ima frizuro ki si jo sama izbere in ne zaradi tebe! Le kdo si želi žensko, ki nima svojega mnenja in jaza? Kaj naj s tako lutko počnem? Če si zaželi spremembo frizure iz dolgih na kratko, kdo sem jaz, da bi ji prepovedal?? Ne moreš nikomur nič prepovedati, saj partnerica ni tvoja lastnina!

Zelo star pregovor pravi, da ni važno, kaj je NA glavi, temveč , kaj je V glavi.

Starost doleti vsakega, kdor ne umre mlad. Moški dobijo pleše, ženskam se lasje redčijo, osivimo pa vsi. Takrat se temu prilagodi tudi frizuro, to je vsa umetnost. Marsikateri starejši gospod si omisli kratko frizuro, “Navy look”, gospe enako, kratko, stopničasto postriženo. Ne pa, kot tisti deda iz risanke Gustav, ki si češe dolge lase preko pleše in jih zatakne diagonalno za drugi uhelj!

Naj te nobena “baba” ne povoha niti od daleč, ker si tega ne zaslužiš. Prepotentnež, ki misli, da ga čakajo v vrsti. Bi te prav rada videla, samo je škoda mojega kosila, da ga zaradi tebe izbruham, hahahaaa…

“Babo” z dolgimi, zamaščenimi in neurejenimi lasmi je pa užitek božat, a ne. Že od daleč vohaš smradni miris in vidiš tisto maščobo na glavi. Ker tričetrt je takšnih, verjemi ali ne.

Kratke frizure na ženski so fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj.

Prej oprostim babi varanje kot kratko frizuro.

sarama lepo faco frizuro bi morala meti kot demi moore svoje cajte.punkk stil

New Report

Close