Grdo so naju pogledali
Pogosto kaj tu gor preberem, pisal pa še nisem. Ni bilo potrebe. Včeraj se mi je zgodilo nekaj, kar me je presenetilo, da se dogaja v naši državi. Kontekst: Sem ločel in spomladi sem se drugič poročil s krasno, veliko mlajšo žensko. Po starosti bi lahko bil njen oče, a tako ne zgledava, tudi zato, ker se ona prevej zrelo oblači. Žena je tujka, ko jo vidiš ti je jasno, da ni od tu. Navadno se zelo klasično oblači, včeraj se je pa malo bolj mladostno, manj klasično. Šla sva na večerjo v eno luštno restavracijo. Jaz sem bil oblečen v kavbojke, srajco in temno jakno. Žena pa belo krajše oprijeto krilo, kožne najlonke, visoki rjavi lepi škornji iz lepega usnja, črna oprijeta prosojna bluza (mislim da je bodi) in zelo lepa oprijeta bež jakna iz volne. Ter bež usnjena torba kuplenja v Firencah. Nič vpadljivega. Ima pa precej vpadljivo barvo las. No na to, kar se je zgodilo. Ko sem šel plačat, potem pa sem se vrnil k mizi, žena je ustala in sva šla. Pri eni od miz, je gospa okrog 65 buljila ženi v noge in jo pogledala v obraz. Potem je nekaj šepetala hčerki, nakar sta obe pogledali za ženo, prav tako, da sta skozi vrata stegovali vratove. Nesramno! v 2025 strmimo v ljudi!
Grenivka422, 11.04.2025 ob 20:15
Poanta teme je, da se je punca slabo oblekla? Ali popacala s hrano po škornjih, po obleki? Kaj ste nadrasa? Ne razumem poante teme, mož.
poanta je, da nas je ena slovenska familja gledala, kot bi bili kriminalci. Kr neki. Oni pa totalno kmetavzarski.
Mlajša, oprijete cunjice, usnje … mokre sanje vsake pedo stare pohote, 11.04.2025 ob 20:27
Ne, da ste kriminalci. Ampak da si ti stara pohota, ki natepava golddiggerko in izživlja svoje pedo fantazije.
Zato so te gledali.
aja pedofil sem, ker sem poročil odraslo polnoletno žensko, ki je pač mlajša od mene. wow. Ona pa golddiger. A res. Njeni so bogati, ona ima pa tudi svoje podjetje. Pa dobro služi. Kake mate bolane.
Grenivka422, 11.04.2025 ob 20:40
Karleuša je imela enkrat dober izraz za te beš najlonke, da izgledajo ženske noge kot hrenovke. Mogoče ti slovenski kmetavzarji ne razumejo vaše kmetavzarske mode brez zamere …
izredno tanke kožne najlonke 15 številka, niti 20. A naj ima črne najlonke na belo krilo in rjave škornje?
Če pa tole dec piše, se je pa za vprašat, kam je usmerjen. Moj sigurn ne ve, kako so najlonke označene po debelini, pa tud nobenga ne poznam, da bi bil tolk specifiko na to, razen en ki ga spremljam na fb, za njega pa kar močno sumim, da je na fante. Reku bi kvečjem, da sem mela žabe gor. Pa nikol se ne bi tolk poglabljal v detajle.
takle, 11.04.2025 ob 20:53
Če pa tole dec piše, se je pa za vprašat, kam je usmerjen. Moj sigurn ne ve, kako so najlonke označene po debelini, pa tud nobenga ne poznam, da bi bil tolk specifiko na to, razen en ki ga spremljam na fb, za njega pa kar močno sumim, da je na fante. Reku bi kvečjem, da sem mela žabe gor. Pa nikol se ne bi tolk poglabljal v detajle.
skupaj greva po trgovinah, tko da vem kake najlonke kupuje. Sem pač pozoren na svojo ženo.