Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gre mogoče kdo danes v Interspar Vič?

Gre mogoče kdo danes v Interspar Vič?

In bi lahko pogledal, kakšen poganjalček – tovornjak imajo? Ter koliko je velik? Lahko še ceno, če se kateremu oz. kateri da. Zelo bi vam bila hvaležna. Hvala

INTERSPAR MEGAMARKET VIČ
JAMOVA CESTA 105
TELEFON: (01) 4237110
TELEFAKS: (01) 4237090

in vprašaš

Sem poklicala in vprašala, pa je en tak čudn prodajalec, ki nima pojma o poganjalcih. Rekel je, da morm pridt pogledat. Samo se mi pa ne splača 60 km vozit, samo da pridem gledat, zato sem mislila, če je kdo blizu doma in gre v Interspar, da bi pogledal namesto mene. Iščem pa malo večjega poganjalca in ne take kot so npr.

tega imamo pa nam je na žalost premajhen in bi rabili večjega.

ojla,

mi ga imamo enega iz baby centra, no kupili smo ga v AU, ampak za skoraj pol manj.

Zakaj ga ne kupiš preko neta? npr. takega ima tudi pikapolonica

Ta pappy go ni več na tržišču, zato ga imajo lahko le če je kje ostala kakšna stara zaloga.
Kakšnega pa imajo v pikapolonci oz. kakšnega ste pa vi kupili? Jaz nikjer na netu ne najdem malo večjega poganjalčka, če kdo najde bi prosila slikco na mail ali link. Hvala

mi imamo traktor poganjalec Steyr, dobiš ga tudi v direndaju, je pa v SLO čez 10 000 sit 🙁

upam, da sem ti kaj pomagala

Vi imate tegale ane?

Če se ti da bi prosila, če mi zmeriš, kako visoko je sedež? Od tal pa do tam, ko otrok sedi. Kajti tudi sama sem tega gledala in če je višji kot 23cm ga bom kupila. Kako se pa obnese? Je kaj nestabilen? Hvala

ojla,

od tal do najnižje točke je 20 cm, s tem da pri nas 3,5 letnik (106 cm), brez problema vozi in dirka po stanovanju. Je pa izredno stabilen – temu primerna je tudi cena. Pri babici pa imajo otroci tistega oranžno-zelenega iz Pikapolonice, samo da tam ne vem višina, magari povprašaj v trgovini.

lp, mi

Mož je šel v direndaj ponj, le da niso imeli tega

zato smo kupili tegale

in smo zelo zadovoljni. Tamav že šiba sem in tja. Hvala ti. Je pa vreden svojega denarja. Res je masiven. V direndaju je 11.370 sit. Hvala za informacijo, da se ga da dobiti v direndaju, saj ga v baby centru nimajo za kupit, moraš naročiti le preko neta.
Lep pozdrav

figica,

super da ste uredili zadevo in veseli me, da sem vsaj malo pripomogla k temu.

Pa vesele vožnje z novo pridobitvijo. V Direndaju imajo njihov prospekt, kjer je narisano vse kar lahko še dokupiš zraven 🙂

Lp, Mi

New Report

Close