Gre za isto osebo?
“Sovražnik žensk” je nalepka, ki jo dobi nekdo, ki ne spada v predstavo babjih fantazij.
Sem zadnjič sedel za omizjem, ker so bile v glavnem 80-letne ome. Pa sem mimogrede rekel, da današnje generaicje žensk itak niso več primerne za resno vezo. ome so se z mano strinjale. In rekle celo, gospod imate prav, sej, kaj boste s tako, ko vam niti kuhala ne bo.
Vidite, z mojimi stališči recimo imate probleme samo inceli, stare babe in beli vitezi. Stare izkušene ome me celo razumejo. Sem le človek manir, ne nosim belih vtrganih hlač, ne kadim, ne preklinjam v družbi, nimam tetovaž. ome bi rekle, skor za oženit, če bi le imel s kom.
kaj sem hotel povedtai, ni problem v tem, kaj smo mi postali. problem je v tem, kaj ste ženske postale. Uporabne samo še za eno stvar. To dejatsvo zanikajo samo fu.kotoneži.
samski cinik, 03.06.2025 ob 11:07
“Sovražnik žensk” je nalepka, ki jo dobi nekdo, ki ne spada v predstavo babjih fantazij.
Sem zadnjič sedel za omizjem, ker so bile v glavnem 80-letne ome. Pa sem mimogrede rekel, da današnje generaicje žensk itak niso več primerne za resno vezo. ome so se z mano strinjale. In rekle celo, gospod imate prav, sej, kaj boste s tako, ko vam niti kuhala ne bo.
Vidite, z mojimi stališči recimo imate probleme samo inceli, stare babe in beli vitezi. Stare izkušene ome me celo razumejo. Sem le človek manir, ne nosim belih vtrganih hlač, ne kadim, ne preklinjam v družbi, nimam tetovaž. ome bi rekle, skor za oženit, če bi le imel s kom.
kaj sem hotel povedtai, ni problem v tem, kaj smo mi postali. problem je v tem, kaj ste ženske postale. Uporabne samo še za eno stvar. To dejatsvo zanikajo samo fu.kotoneži.
Kot prvo ti ubogi samski cinik, si že kdaj sexal? Si sploh kdaj sexal? Z žensko, pa ne mislim napihljive ančke? Ti ga je kdo že kdaj zarinil tja, kjer te stalno srbi, ti ubogi, ubogi zagrenjeni incelček. Kaj je narobe? Imaš svaljkec namesto oneta, nič hudega, taki znajo edini res dobro seksat. Nauči se še ti, će si sposoben. Imaš težave z erekcijo? Obišči za to usposobljene zdravnike. Te karakter *ebe? Zna biti, zahvali se svojima roditeljema, da ste te spacala takega kot si.
Kot tretje, ti in tebi podobni retardi boste v bodoče dobivali ista vprašanje, dokler ne boste prenehali s svojo zagrenjenostjo kozlati po že tako umazanem mon-u, res ni treba, da je še bolj umazan. Mi vam nismo krivi vaših intelektualnih in telesnih hib in primanjkljajev.