Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek grebatorji za 0,5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

grebatorji za 0,5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

so že navalili v poštne nabiralnike, tisti najbolj “pomoči potrebni” alla rdeči križ in unicef. barabe jedne, kolko jih pa košta pošiljanje letakov?

A v cerkvi pa niso nič rekli, da bi zanje dali?

Nas snubijo lokalni gasilci 😉

No, resno: za Unicef ali Rdeči križ že ne bom namenila tistega denarja!

Mojih 0,5 odstotkov bo šlo za eno društvo, ki ga zelo dobro poznam in poznam celotno delovanje.

Ne, v cerkvi pa še niso nič rekli, pa sem celo poslušala, kdaj bo, pa pri nas še ni duhovnik nič rekel.

Ampak dala pa boš vseeno?

Niti ne!

Tudi jaz ne bom dala Unicefu, pa Rdečemu križu tudi ne. So že tako dovolj mastni in slastni.

Dala bom društvu, v katerega sem včlanjena in vem, kam denar gre. Tudi mož in moji starši bodo dali istemu društvu.

A kdo ve davčno in druge potrebne podatke za MON? Hvala.

Žal MON-a še ni v tej lestvici, smo pa poslali dopise Bručanu, Virantu in na Socialo, če bi nas kdo uvrstil na to lestvico, ker po kriterijih mi nismo v javnem interesu. Na žalost, torej edini način, da nas uvrstijo, če se kdo osebno zavzame za nas.

Žal pa imam premalo vez, da bi kar takoj prišel.

Drugače pa sem rekel, da zase bom vseeno napisal, mogoče nas bodo pa drugo leto lažje dodali v spisek.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hmmm, a niso baje celo neka gasilska društva na seznamu? Mislim, to je pa res krivično. Primož, upam, da bo MON naslednje leto na seznamu.

Dala bom določeni gasilski enoti na Primorskem. Zato, ker so pripravljeni dneve in dneve gasiti, v skafandrih pri 35 stopinjah, uničeni od dima se gredo nadihat kisika in potem nazaj v dim, zato, ker pri prometnih nesrečah naredijo vse, da reševalci sploh pridejo do človeka, zato, ker takrat ne mislijo nase, ampak na druge, zato…

Ne zanima me, kako bodo porabili denar. Naj ga dajo v opremo, naj ga dajo za plače ali pa naj naredijo veselico. So fantje, vredni spoštovanja.

Primož, le zakaj me ti spominjaš na Mavričnega. Vedno pišeš le, kakšne krivice se ti godijo. Zaračunaj dostop, pa bo.

a se zavedaš, kaj je osnovna funkcija gasilskih društev?

meni je bolj mimo, da so vse politične stranke avtomatsko upravičene do tega, da pridejo na listo.

Ja, to kar sem napisala.

Lahko zaključim po mon-ovsko, za to so se PAČ odločili.

Vem, da nima smisla, a vseeno. Kdaj bi moreli biti poleg.

Primož mislim da je čas, da se usedete skupaj in malo pregledate vloge, ki jih pošiljate. Povabite medse tudi nekoga, ki ima vsaj malo izkušenj s tem. Kot sem dobila informacijo, so vas na enem razpisu tudi zavrnili z razlogom, ker je bila vloga tako šlampasto napisana. Žal je tako, da če je program oz. društvo še tako dobro, bo izpadlo, če ni na pravi način predstavljeno.

New Report

Close