grebatorji za 0,5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Žal MON-a še ni v tej lestvici, smo pa poslali dopise Bručanu, Virantu in na Socialo, če bi nas kdo uvrstil na to lestvico, ker po kriterijih mi nismo v javnem interesu. Na žalost, torej edini način, da nas uvrstijo, če se kdo osebno zavzame za nas.
Žal pa imam premalo vez, da bi kar takoj prišel.
Drugače pa sem rekel, da zase bom vseeno napisal, mogoče nas bodo pa drugo leto lažje dodali v spisek.
Primož
Dala bom določeni gasilski enoti na Primorskem. Zato, ker so pripravljeni dneve in dneve gasiti, v skafandrih pri 35 stopinjah, uničeni od dima se gredo nadihat kisika in potem nazaj v dim, zato, ker pri prometnih nesrečah naredijo vse, da reševalci sploh pridejo do človeka, zato, ker takrat ne mislijo nase, ampak na druge, zato…
Ne zanima me, kako bodo porabili denar. Naj ga dajo v opremo, naj ga dajo za plače ali pa naj naredijo veselico. So fantje, vredni spoštovanja.
Primož, le zakaj me ti spominjaš na Mavričnega. Vedno pišeš le, kakšne krivice se ti godijo. Zaračunaj dostop, pa bo.
Primož mislim da je čas, da se usedete skupaj in malo pregledate vloge, ki jih pošiljate. Povabite medse tudi nekoga, ki ima vsaj malo izkušenj s tem. Kot sem dobila informacijo, so vas na enem razpisu tudi zavrnili z razlogom, ker je bila vloga tako šlampasto napisana. Žal je tako, da če je program oz. društvo še tako dobro, bo izpadlo, če ni na pravi način predstavljeno.