Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek green coffe bean pure

green coffe bean pure

ojlaaaa

treba bi shujšat,pa težko gre .(40+) A ima katera izkušnje z green coffe tabletkami,ki jih zdaj tako reklamirajo.Bi kupila če bi kaj pomagalo.

lp

edino kar mi je pomagalo že , da sem 3x shujšala po 30 kg je , da sem začela gibati svojo debelo rit. nobene diete, zdravila, zvarki

in zdaj sm zadovoljna

jaz sem jih ravno v torek dobila,danes bo tretji dan odkar jih jem,tako da sporočim učinek.vem da brez gibanja ne gre ampak mislim da se tudi šteje gibanje 12 ur na dan hoje gor dol v službi kajne?

3 krat 30 kil….torej shujšala si 90 kil…mhm

prosim sporoči,kako gre……kaj pa počutje?Imaš po treh dneh jemanja kaj več energije?

lp

hoja 12 ur v službi ne šteje

jp, dve porodniški, pa čez par let še mal lenobe

Ne, ne šteje, edini “učinek” so zatečene in boleče noge. Treba je spraviti srce v pogon in malo zašvicati, potem pa bo.

aja 12 ur letanja gor in dol ne šteje? pa verjemi da fajn švicam…..bi z veseljem šla v fitnes,na kolo,laufat v naravo,vendar nimam časa in tudi pretirane kondicije za take treninge nimam.v službi pač moram-nujno zlo.učinka še ne čutim,bomo videli kaj bo,čeprav roko na srce nimam lih nekega optimizma kar se tega tiče.pač sem razkirala 35eu,kar bo pa bo.čeprav nisem debela imam tam nekje 6 kg preveč ali pa če drugače rečem ne na pravem mestu ( trebuh) eheh.

ja,ja se nabira……jaz sem tudi ga.trebušček.To je pa težko dol spravit,pa sem mislila,da bi ta reč kaj pomagala,pa seveda več gibanja….

35 eur?Kje si jih pa nabavla?

Tule si si sama odgovorila, zakaj ne šteje. Če bi kaj štelo, bi imela tudi kondicijo za kaj drugega. Je pa prav tako oz. še bolj kot vadba, pomembna prehrana. Jej večkrat na dan, zmanjšaj količino hrane pri obrokih in pojej čim manj ogljikovih hidratov.

Porabi zdaj te tablete če si jih že kupila, ampak razmisli zraven tudi o kakšni drugi spremembi v življenju.

Mene tudi zanima glede te kave… Kajti od mojega fanta mama je to kupila in je šla v parih dneh za 3 kg navzdol ampak ko sem jo pa danes klicala ker sem želela to naročiti mi je pa rekla da se je danes tehtala in je nazaj dobil 1-1,5kg in je rekla naj sama počakam da ona to dokonča da se vidi ali deluje ali ne. Sem pa iskala po internetu če ima kdo v slo že iz tem izkušnje pa še nisem nič zasledila. Me pa res zelo zanima tole. Problem je pri meni ker sem delala insanity workout 2 tedna in pou potem me je pa križ začeu boleti in hočem pa na vsak način par kg zgubiti. Drgač pa srčno priporočam insanity za tiste punce k ste psihično sposobne zato 🙂 če bo imela katera izkušnje iz to kavo prosim naj pove rezultate ker me res ferbec matra :))

živjo….jaz jih jem že 3 tedne in sem shujšala 7kg.Nisem utrujena in na trebuhu se mi že kar lepo poznajo izgorele kilce.

Meni kapsule zelene kave niso nič pomagale.Hodim redno 10km dnevno.Verjetno pomagajo,če uživaš samo 2 kapsuli dnevno in vodo.tako pa lahko shujšamo brez kapsul.

Nič ne pomaga, še en nateg. Zraven napišejo da vrnejo denar, ko pa reklamiraš ti napišejo da morajo to poslati v Ameriko in da to traja 2-3 mesece itd. Na telefon sploh ne odgovarjajo, kao stalno zasedeno. Shujšal nisem nič, same prevare. Kakšnje so pa vaše izkušnje ?

Pogledal sem malo slike na slovenski strani pa hrvaški, iste slike druga imena, sedaj so spremenili etiketo na flaški, mutijo pri pogojih vračila denarja. Shujšal nisem nič, isto kot pri Ivanu, mislim da je to za inšpekcijo. Lažejo da se kar kadi, mi pa smo naivneži, ovce. Enkrat bi morali te prevarante, ki prodajajo preko neta ničvredne izdelke razkrinkati in kaznovati.

Čista natega, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, spet naivna ovca, ki je verjela v 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} garancijo, pa sem si rekla , če ne bo delovalo itak dobim vrnjen denar, pa spet šok, navižajo te na ameriški email, pa se znajdi kot se veš in znaš, potem ponudijo še telefonsko številko za podporo kupcu, ki je vedno zasedena oz te vrže ven.
ja res smo ovce, ki naročamo , nikoli več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdravljeni

Ekstrakt zelene kave (kapsule) dejansko pomagajo, vendar je treba biti ZELO previden kje naročiš.

Pozoren moraš biti na sestavine in sicer:
– vsebovati morajo SVETOL ali GCA
– minimalno 45 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} klorogenske kisline (chlorogenic acid)
– nič polnila
– nič veziva
– nič umetnih sestavin.

Lep pozdrav vsem.

Meni ni nič pomagalo, shujšal nisem nič. To so same prevare. Sem probal dat komentar na njihovi spletni strani, pa sproti brišejo negativne komentarje, barabe na m2. Sem reklamiral, pa so rekli da reklamacijo obravnavajo 2-3 mesece. Ljudje, sem prava ovca, pa verjetno ne edina. Roke proč od tega sranja.

Kupil 3 komade Green Coffee Bean Pure. Meni ni nič pomagalo, shujšal nisem nič samo denar vrgel vstran. Če bi to delovale, bi bila vsaka ali vsak 5 na svetu postaven .. reši te samo fitnes in trdo delo z pravilno prehrano.

Lp

Enako, nič pomagalo, le srčni utrip mi je šel ful gor. Kje pa si reklamiral Naivec? Tudi če čakam 2-3 mesece, ni panike, naj mi vrnejo. Na kuverti je pa itak samo ameriški naslov…..naročala sem prek reklame na FB, pa vi? Dostava po GLS-u
Hvala za info, vidim, da nisem samo jaz naivna kokoška……žal

lp
škratek

lp..
ojoj šele danes sem videl te vaše komentarje. ampak sem jih že danes dobil prek gls pošte tak da je prepozno. ne vem ali ima smisel odpirat ali jih že zdaj vržem v smeti? 🙂

Tudi jaz sem danes dobila green coffe kapsule,,pa me zanima koliko časa pred kosilom jo vzamem.Ko sem prebrala vaše komentarje,,vidim da sem vrgla stran 35 eur,ŽAL,,shujšat moram ker imama probleme s hrbtenico,,,,probala jih bom uživati,pa bom videla kaj bo..

Zdravo mene pa zanima ce ti tableti resnicno delujejo in koliko na dan jih jemljete

New Report

Close