Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek green coffe bean pure

green coffe bean pure

Spostovani prevarani…
….sem tudi izmed ovc ki so verjele da je tako kot pisejo in obljubljajo.
Na vracilo denarja kar pozabite…ne bo se zgodilo.
Vseeee komentarje so pobrisali in nihce ni dosegljiv. Dobis pa vedno isti odgovor da traja vracilo 2-3mesece…v reklami obljubljajo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vracilo v 4tednih.
Nateg,nateg,nateg….nikada vise.
Bom pa drugace ukrepala in naj se me pazijo

Spostovani prevarani…
….sem tudi izmed ovc ki so verjele da je tako kot pisejo in obljubljajo.
Na vracilo denarja kar pozabite…ne bo se zgodilo.
Vseeee komentarje so pobrisali in nihce ni dosegljiv. Dobis pa vedno isti odgovor da traja vracilo 2-3mesece…v reklami obljubljajo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vracilo v 4tednih.
Nateg,nateg,nateg….nikada vise.
Bom pa drugace ukrepala in naj se me pazijo
…pa mal se zamislite kaj sploh je v tabletkah

Nateeeg

vsi ki ste kupili te kapsule to je en velik nateg jas sem tudi med njimi nič ne gre dol niti grama

mogoce tablete res ne delujejo, ce po njej pojeste hamburger s pomfrijem.

jaz sem delala tako, da sem zjutraj pojedla tableto in majhen zajtrk (rezina toasta in tri rezine puste sunke, paradiznik in navadna kava z mlekom), sla pes v sluzbo (pol ure) in tam pred kosilom pojedla eno tableto, nato pa za kosilo po zelji (tudi ocvrtega piscanca s pomfrijem sem jedla, ampak ne vsak dan in ne vsak teden), zraven obvezno dosti zelenjave. vmes ce sem bila lacna, sem jedla sadje ali 100procentne sokove.
po sluzbi sem sla nazaj domov pes, kar je spet pol ure sprehoda.
doma sem spila kak kapucino, pojedla spet kak sadez in to je blo do vecerje dovolj. za vecerjo sem jedla ogromno mesane solate s sirom, ali tuno, piscancem pecenim na kokosovi mascobi…vcasih sem jedla tudi spagete z mesno omako ki jo obozujem.

in to sem prakticirala tocno 4 tedne in zgubila sem 10 kg. ce je blo zarad tablet? jaz sem prepricana, da tudi!! vsaj 50posto.
in zakaj? ker sem ze prej jedla dosti podobno.. pa ni slo nic dol. aja, se za info, mela sem 60kg, zdaj pa jih imam 50, visoka sem pa 155cm.

lep pozdrav… maja

TABLETE SO NATEG! Vsi tisti, ki pravite, da ste shujšali, ste tudi del NATEGA.
Tud jest čakam vračilo denarja že tri mesece in potem mi sporočijo, da mi bodo v kratkem poslali naslov kam lahko vrnem tabletke. HALO!
Sram naj bo tiste, ki tukaj lažejo ljudem, ki iščejo nasvete.

vsi tisti, ki mislite da sem se jaz zlagala…lahko se brez problema dobimo osebno, pa vam sama dokazem s slikovnim gradivom kolikor ga imam od prej, pa tudi da nimam prav nobene veze stem podjetjem ali karkoli… ce bi vam jaz dala te tablete in vam uredila jedilnik in miganje dnevno vsaj 45 minut, dam glavo stran da shujsate VSAJ 6 kil !!!!
da pa se bodo oglasali ljudje, ki bodo trdili da sem jaz del tega “natega” si pa ne bom dovolila. sem tudi sama napisala, da ne vem koliko so tablete pomagale ampak ocitno so, glede na to da sem zgubila toliko kg… ;))

Pozdravljeni,tudi mene so prenesli okoli in to za 132€.Najprej sem preko naročilnice naročil 2 pakiranja,potem pa me je še isti dan poklicala ženska z poljskim naglasom,ter mi ponudila 4 pakiranja za 132€..Ker sem si mislil,da bova z ženo imela vsak po dva pakiranja,pa tudi,da so v vseh desetletjih,kolikor že ponujajo čudežne tabletke,čaje in drugo,le iznašli kaj učinkovitega za hujšanje,sprejel ponujeno naročilo.Po 1 mesecu jemanja kapsul,nisva z ženo izgubila nič teže.Tako,da je to čisti NATEG

Zelena kava zelo pomaga, saj topi dejansko maščobe in ne odplakuje vode kakor to počenjajo druga shujševalna pomagala. Kar pomeni, da hujšaš počasi. Jaz pijem kavo od BioOrigine in sem shujšala, prav tako pa postala zelo aktivna, saj te kar napolni z energijo. Pijte kavo, ne uživajte tablet in bodite strpni, na koncu koncev si tudi kilogramov niste nabrali kar čez noč.

Se strinjam, jem jih že skoraj mesec dni pa nisem shujšala niti za kilogram. Res nimam preobilne teže, mogoče 3 do 4 kg. Poskusila sem, pa še to bolj iz firbca, če je res tako enostavno, a ni nobenega uspeha. Res lahko rečem da je nategancija. Osel gre enkrat na led. Zdaj sem se vsaj prepričala o tem in podobnih reklamnih izdelkih.

Zdravo maja
Mene zanima katere znamke tablet si ti imela, ker tega je malo morje. In kot vidim so ljudje dali tudi kar lep znesek za te tablete. Jaz jih jem dva dni, imam jih od Biovea, vsebujejo pa svetol, kar naj bi bilo zelo pomembno in stale so me 19 eur. Upam da mi gre vsaj kaka kila dol, seveda pa brez miganja in da paziš kaj in koliko ješ pa ne gre. Lep pozdrav vsem.

Pozdravljeni!
Jaz sem star 27 let in sem naročil te kapsule in zagotovljeno pomaga! velik sem 182cm in imel sem 97kg
a zdaj jih imam 75 tako da sem shujšal kar 22kg v 3mesecih je pa res da pri nekaterih ljudeh tele kapsule ne delujejo(1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) seveda sem vseno malo telovadil in hodil s prijateljom naročil sem pa na tej strani tako da priporačam ker res pomaga ! 🙂 link—> http://promocijskicenter.com/zdravje/green-coffee/

Ojla,tudi jaz sem naročila kapsule na tej strani, dala pa sem 38 eur in brezplačna poštnina je, dobiš pa jih v roku enega dneva (gls dostava).
Ne oglašujem jih ali karkoli, meni so pomagale te kapsule, tudi če je šlo samo za placebo učinek! Kot sem napisala; če se ne spremeni prehranjevalnih navad in se vse dneve sedi pred TVjem, nikar ne pričakujte izgube deset kil in vitko napeto postavo. Če imate denar 38 eur za te kapsule, lahko date toliko še za kake vadbe v fitnes centru pa ste zmagali. Če pa ste leni, pa pričakujete da boste samo shujšali s temi kapsulami, vam pa ni noben kriv razen vas samih 😉

Saj smo si sami krivi. Čeprav ne verjamem v take čudeže, upala sem in želela sem vsaj 5 kg manj. Dnevi so minevali in vse bolj me je začelo skrbet kaj za vraga mečem vase 2x dnevno. Hujšala nisem a še vedno sem čakala na čudež.

Vsi mi vemo, da je treba migat, manj jest, ne sladkarije in čips ker za drugo v službi ni časa, razen če lahko skočiš ven za 1uro. Vse vemo. O tem se veliko piše in govori, a tisti ki posegamo po takih rešitvah očitno rabimo prvotno pomoč, motivacijo, ki nam morda ni bila privzgojena ali smo jo nekje na življenjski poti mimogrede zgubili, in rabimo ta mali push. Ne nas obsojat, iščemo pomoč in rešitve.

Vsem ovcam želim, da se ne ustavijo, naj nadaljujejo v svoji nameni in naj poiščejo 2. pot. Res je, nismo kilograme nabrali čez noč tudi zgubili jih ne bomo, toda lahko nam rata. Baje se z malimi koraki kar hitro opazijo rezultati.

Probajmo, vse mi ovčice, ki smo se tukaj vpisale, od danes naprej nehat po 18h jest in se izognit ali kruhu ali sladkarijam. Tisti bol odločni, manj stresirani lahko kar oboje hkrati.

Gdor zagrabi SREČNO!

PS. Danes sem vas našla z razlogom. Iskala sem informacije ali so komurkoli že vrnili denar. Jaz sem tik pred tem, da embalažo pošljem na Poljsko, skrbi me še možnost nadaljne prevare, namreč napisali naj bi jim svoj iban in swift številko, telefon, mail, podpis.

Razmišljam, ali naj tu odneham, da ne bo še kaj slabše, morda klic iz tujine na moje stroške, mahinacije z bančnim računom…??? Kaj si lahko še ne predstavljaš od takih ki ti nekaj dajo za pojest kar ni tisto kar garantirajo. Tudi račun je bil sporen, pravzaprav je potrdilo o plačilu a ne piše česa. Groza, kar predstavljam si kako so Karnerjevi obogateli.

Čisti nateg, sedaj ne vem komu naj pošljem izdelek nazaj, saj je naslov samo od districbicijske firme EDKIS iz Ljubljane – Polje.
Jih bom prijavil!

LP, B

Pozdravljeni,

moja izkušnja….pred mesecem in pol sem začel jemati kapsule Green Coffee bean extract… Imel sem 102,8 kg….. Držal sem se navodil, le svojih prehrambenih navad nisem spreminjal, saj piše, da vseeno pomaga. No, danes imam 103 kg.

Na meni se ni obneslo in sem vrgel stran 30 evro.

lp

Efekt zelene kave je znan že nekaj let. Kot pričakovano ne gre za nikakršno ČUDO, ki brez vsakega napora topi maščobe kar samo od sebe.
Ja, izvleček zelene kave (Chlorogenic acid) ima zelo dobre učinke na telo, vendar pa se vse skupaj med populacijo prehitro razume kot izgovor, da nam ni potrebno nič telovaditi in se po možnosti lahko še kaj več pregrešimo. Če gledate, vse te reklame in posnetke, boste videli da prav to reklamirajo – hujšanje med poležavanjem. Tako razmišljanje je prepogosto in seveda zgrešeno.
Dejstvo je, da brez gibanja tudi te dobre snovi ne pridejo do pravega mesta porabe in tako do želenega efekta. Podobno vplivne snovi so tudi v zelenem čaju ali pa dodatek k prehrani L-Carnitine. Vendar spet, brez dela ni pravega efekta.

Ljudje na splošno premalo poudarka dajemo zdravi osnovni prehrani in široki paleti vitaminov in mineralov. Tukaj bi morali vsi začeti in šele potem nadaljevati z ostalimi prehrambnimi dodatki. V praksi pa se ljudje prehranjujejo nekakovostno in potem rešitev iščejo v eni čudežni tabletki, čaju, napitku… kot da bo to nadoknadilo za vse njihove grehe. Ne bo!

Ta pripravek je dober, vse OK. Samo te reklame so prenapihnjene, preveč ameriške.
In cena je zaenkrat še visoka, ker se zadeva dobro reklamira. Biznis pač, enkrat to, drugič nekaj drugega.

tole pa dobiš, ko pri nas reklamiraš
Active Food Supplements
8. apr.

Za meni
Spoštovani,

Še enkrat se Vam zahvaljujemo za zanimanje za naše izdelke, storitve in
naročilo.

Osnova za pridobitev pozitivnega odgovora na Vašo reklamacijo je pošiljka,
poslana s pošto v roku 60 dni od dneva v katerem Vam je bil izdelek
poslan; na naslov
podjetja, ki je odgovorno za pošiljanje in sprejemanje naših proizvodov:

Massive Dynamic sp. zoo, ul. Nowogrodzka 23,
00-511 Warszawa, Poland

Pošiljka mora vsebovati sledeče:

1. Podatke Uporabnika na katerega je bil izdelek naročen:

– Ime in priimek Uporabnika
– Naslov na katerega je bil izdelek dostavljen
– E-mail naslov
– Telefonska številka

2. Vso kupljeno embalažo

3. Spis poslanih izdelkov

4. – Datum začetka in konca uporabe izdelka
– Opis uporabe izdelka
– Učinke jemanja izdelka

5. Pričakovani način razrešenja reklamacije (prošnja za vračilo denarja ali
zamenjava prehranskega dopolnila)

6. Čitljiv podpis

7. Številko bančnega računa (vsebovati mora IBAN in SWIFT številki, ki jih
dobite v svoji banki)

Želimo Vas opozoriti, da bodo upoštevane samo reklamacije, ki jim je priznana
garancija, o čimer ste bili poinformirani preko našega svetovalca ob
naročilu izdelka.

V primeru neodprte embalaže denar vrnemo takoj, v primeru prazne oziroma
odprte embalaže pa potrebujemo malo več časa.

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo Vam na razpolago.

S spoštovanjem

Ekipa Active Food Supplements

Njihov forum,ki je največkrat pri reklami na 24ur.com, pa ne dovoli člankov, ki govorijo o neučinkovitosti teh kapsul, ampak samo one, ki se hvalijo, da so izgubili že 1 teden 3..5 kg. Lari fari…pa da če to pri nas kupiš, zakaj potem reklamacijo rešujejo na Poljskem…Glede njihove obljube, da vrnejo denat, pa ne verjamem ni ..sem pač še eden od mnogih naivnih oseb, ki so mislile shujšat z malo truda. Mislim, da bi nas morala država zaščititi pred takimi prodajalci, saj v končni fazi sploh ne vemo, kaj uživamo.

Itak je 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} takih in podobnih zadev natega. Potrebno je preverit imena in priimke oseb, ki trdijo da je izdelek odličen in takšne forume. Itak, da gospod google ne pozna nikogar iz reklamnih oglasov. V forume pa seveda pišejo tudi ljudje, ki so povezani s firmami, ki robo prodajajo.
Ko smo ravno pri prevarah. Na tv golica ali in ena in več…podobna postaja z govejo musko (le zakaj na teh postajah, dejte se že enkat vprašat v katero ciljno skupino spadate, če poslušate debilno govedino- da ne bo zamere, saj eden od 100 komadov je mogoče vredu) imajo neko kolo sreče, ko uganjuješ ene besede pa ene pregovore….. Scenarij je tak, da je vedno možen samo en pravilen odgovor, ki ga povprečen slovenec najkasneje v minuti, dveh odkrije, a lejga zlomka kot po pravilu je pravilen šele tretji klic, ki ga dajo v eter čisto na koncu oddaje. Ker pa so to prevaro ljudje pogruntali so naredili drugo finto. Za pravilen odgovor ponudijo zelo velik znesek in glej ga hudiča,prvi ki pokliče pove pravilen odgovor in pokasira, tako da se gledalcem pocedijo sline. Jasno je da so v obeh primerih klicatelji povezani z oddajo nategni me s kolesom sreče 🙂 Včasih ujamem kakšen insert, ko štepam po kanalih. Mogoče so sedaj že pri kateri drugi finti za naivneže. Isto je z vedeževalci in podobnim nategam, ko vmes med oddajo kliče kakšna zadovoljna gospa, ki ji je una ki maha z rokami po luftu, meče karte…. in izgovarja neke zdravilne ali besede usode, nima niti toliko besednega zaklada da bi bilo vsaj zanimivo poslušat. Očitno je naivnih slovenčkov še vedno dovolj, da se te zadeve splačajo. Pa uživajte. Upam, da pregovor, da gre osel samo enkrat na led velja tudi za slovence 🙂

Pozdravljeni,

vse kar pišete sva doživela tudi midva. Bracko, Ekdis je nama dostavil tablete, sem jih klicala in povedali so mi, da je njim proizvod dostavilo podjetje I.T. Transporti iz Ljubljane. Ko sem njih vprašala katero podjetje je naročnik prevzema, mi niso želeli odgovoriti, tako da sem se obrnila na ZPS, napisala bom objavo na FB,če bo potrebno bom dala zadevo v medije. Krivi smo vsekakor sami, vendar, če je poslovanje legitimno, potem ne vem zakaj skrivajo informacije.

Malo brskam po netuj in našla sem zelo zanimive zadeve..račun nama je bil poslan po mailu in na računu je navedena firma iz Afrike, točneje iz Comoros 🙂 Promocijski center, od katerega je podan kontakt ima sedež v Nemčiji, reklamacije se izvajajo na Poljskem, izdelek pa pride iz slovenskega podjetja. Kdo je tu nor? Vsi tisti, ki tukaj zagotavljate, da je stvar legitimna, lažete.

Moram malo nazaj vzeti…so mi sprejeli reklamacijo na Poljskem in mi vrnili denar…so me presenetili.

Dopolnilo na komentarje – Tanmaj, Bracko, …

Karkoli kupujemo na Internetu, se najrpej preveri podjetje (preko linkov WHOIS). Če ugotovite, da je vsaj lastnik naslova v isti državi, kot se vrši prodaja je že veliko narejenega. Najboljše pa je, da je lastnik isti, kot je tudi podjetje, ki prodaja izdelke.
Izdelki z mednarodni imeni se prodajajo tudi v tujini (npr. green coffee – izdelki so vedno tudi tam ocenjeni, preverjeni, komentirani — konkretno izdelek “green coffee” je na eni največjih evropskih trgovin AMAZON pretežno slabo ocenjen) in stane 90 kapsel v povprečju 15-20 Eur.
(Pazite se embačaže – že nekatere slovenske lekarne so menjale embalaže, da so enostavno neupravičeno nadgradile ceno celo zdravilom — nova embalaža stane cca 0,15 Eur – ceno pa dvignejo tudi za 20 in več Eur)

Internetne strani kjer se to v Sloveniji prodaja promocijskicenter.com in vsakodnevnenovice.com – karkoli klikneš v menuju (npr.KUHINJA), vedno se prikaže ista stran s tableti. Plačnik in registrant obeh internetnih strani je “Active Food Supplements Limited” iz Floride. Slovenskega naslova ni nobenega.

Sedaj se mora vsak sam odločit.
Če verjamete, da obstaja tako podjetje, ki se v Sloveniji ne predstavi s svojim imenom, svojim predstavništvom, računi in plačilom davkov, ne zaposluje naših oseb, ki bi vzdrževali trgovino (prodajo, reklamacijo), in odkrije tak čudežen izdelek, nad katerim se čudijo “samo slovenski zdravniki”, in tak izdelek se prodaja pretežno v Sloveniji (in to za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} – 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražje kot podobni drugje po svetu) – če verjamete, da obstaja takšno pošteno podjetje, ki se vam niti ne predstavi, zavaja z izrazi kot so npr. “vsakodnevnenovice” in vam želi pomagat (ne pa samo obrat vaše dernarnice), potem morate izdelek kupit.

Surf,po kolikem času so vam vrnili denar?
Mene skrbi,da ne bo prišlo do zlorabe glede iban in swift št.!!

Sem jih naročila (hotela sem se znebiti 5 kg, katerih se nikakor ne morem). Ni bilo nobenega učinka – pri meni torej ni delovalo. Vse bi bilo ok – sem pač iz naivnosti probala. Kar me je pa razjezilo je to, da sem na strani, kjer to oglašujejo in kjer sem tudi jaz naročila, potem v spodnji rubriki (mnenja strank) objavila, da pač pri meni ni delovalo in da upam da pri ostalih bo. Seveda je bil moj komentar v nekaj minutah umaknjen. To sem ponovila še 3x in vedno ista zgodba – umaknjen komentar. Torej, mnenja strank so nateg – obdržijo samo tista, ki so jim všeč (pa še ta verjetno napišejo sami), kritike zbrišejo

New Report

Close