Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek green coffe bean pure

green coffe bean pure

Dobro, da vsaj na Poljskem sprejemajo te reklamacije, ne pa na Komorih 🙂

Ne vem… Jaz nisem reklamirala, ker pri meni vsaj malo delovalo…. 10 kg v enem mesacu nisem pričakovala, ampak mojih 5 je tudi super! Seveda zraven malo telovadbe, mogoče tudi placebo učinek, ampak uspelo mi je 🙂

koffe
Re: green coffe

21.05.14 14:30
Surf,po kolikem času so vam vrnili denar?
Mene skrbi,da ne bo prišlo do zlorabe glede iban in swift št.!!
Po enem mesecu…so me pa takrat poklicali iz Ljubljane in govorili slovensko.

ali se poje cela kapsula ali samo prah v njej green caffe capsula

Živjo.jaz sem včeraj dobila tele kapsule in je bila ob transportu cela škatlica deformirana in je večina kapsul zdrobljenih.
Če mi lahko kdo pomaga na koga se obrnat ker nikjer ne najdem ničesar,na št s katere so me pa klicali za potrditev naročila se pa nihče ne javi.
Hvala

Mislim, da je vse skupaj zares ena nategancija, vsi, ki pišete da ste shujšali ste verjetno zraven telovadili kar veliko, ko sem brala za te kapsule in zraven piše, citiram : “Ne potrebuješ vadbe. Ni se potrebno držati diete. Vse kar potrebuješ je, da popiješ dve tabletki dnevno. Eno pred zajtrkom, drugo pred kosilom. Potem pa samo meriš rezultate,,
Če redno telovadimo lahko shujšamo brez kakršnih koli tablet, prav tako je bilo z herbalife, sem shujšala vendar sem pri temu telovadila 2x dnevno, zjutraj na kakšno goro zvečer pa fitnes, jedla nisem po 18. uri … mislim, da bi bil učinek enak tudi brez tega izdelka…. tako da vsi ki vrjamete v to, boste samo metali denar… 😉 vzamite špot kot uzitek in ne kot obveznost, takoj bo lažje 😉 srečno 😉

Green coffee je čisti nateg.
Ne kupujte tega.
Tudi Dr. Oz, ki promovira Green Coffee je prevarant.
http://vizita.si/clanek/novice/slavni-zdravnik-doktor-oz-moral-na-zaslisanje.html

Reklamirajo naslednje
1) shujšali nja bi brez spremembe diete (se rpavi da če se nažiraš s hamburgerji se lahko še naprej)
2) ni potrbeno nobene telovadbe (se pravi da se lahko nažiraš s hamburgerji v domačem fotelju)
In kljb temu “stopi” maščobo … sveda… in potem svizec zavije čokolado …
Preberte si spodnji link, kako so tile pridaniči zavajli vesoljno publiko (ne samo reklame ampak “članke” ki so v biscvu reklame, da ljudje niso razločili + plačali onim ki so delali “testimonial” …)
Pravo vprašanje je kaj je res sploh not v takih kapsulah (upajte da kaj neškodljivega kot je zmlet cukr …)

http://www.ftc.gov/news-events/press-releases/2014/05/ftc-charges-green-coffee-bean-sellers-deceiving-consumers-through

Green Coffee – http://greencoffeeplus.si

te tabletke so totalni nateg z vadbo ali brez nje … sej če telovadiš ne rabiš ničesar pol zraven
sicer pa, če že tok pomaga ta zelena kava bi se bolje splačalo kupiti neposredno zelena zrna in jih uživati pa še cenej so, ker kle tistega povračila denarja ne dobiš nazaj … jaz čakam povračilo že skor eno leto in oni še nič ne vejo… jemala sem jih pa tri mesece in zraven se rekreirala zgubila sem pa 4 kg.in čisto nič več , kakor tam piše po 8-14 kg …. toliko bi zgubila pri normalni telovadbi brez tabletk, ker mi gredo bolj počasi dol.
uglavnem sami nategiiiiiiiiiiii !!!

Že na nekem drugem forumu sem zapisala,da so meni pomagale edino
tabletke SLIMLINE SOFT GEL.Našla sem jii naključno na nekem drugem forumu,neka gospa jih je omenila.
Začela sem raziskovati in jih našla.V dveh mesecih sem shujšala brez težav 10 kg.

Jaz sem tudi ful pretežka. Stara sem 14 let, visoka 164cm, težka pa grozljivih 68kg. Ful bi rada shujšala. Jem ful malo ( banana, kosilo, pol pa do drugega dneva nič)-sploh ne stradam!!! Izgubila sem že 6 kg, s manjšo prehrano in tem…Sedaj pa se je ustavilo. Pomislila sem na te tablete in me res zanima če delujejo. Jedla sem že Senzilab Malinie, shujšala glih nisem, zredila pa tudi ne!!! Kaj mi lahko date kaki nasvet pa poveste, če tablete delujejo ???
HELP!!!

Zahvaljujem se vsem za izčrpno debato, sem odpovedal pošiljko še preden so mi poslali (7 dni po naročilu je nisem sprejel). Moti me firma poštni nabiralnik, naslovi iz nekih banana držav, vse osebe ki se hvalijo s hujšanjem ne obstajajo v SLO, na hrvaškem portalu so nekatere iste osebe z drugimi meni, nalepka na steklenički je malenkost drugačna. Najbolj moteča je cena , ki se vsakih nekaj dni spremeni. Nimam pa nič proti kavi, vendar jo je pri drugih ponudniki možno dobiti 2-3x ceneje, jo bom kupil, samo ne teh lopovih iz promocijskega centra.

Ljudje smo res neumni. Bombandirajo nas neusmiljeno na vseh spletnih straneh, se zavedamo da lažejo, da nam prikazujejo lažne slike z lažnimi imeni in lažnimi strokovnjaki, pa vseeno probamo. Zagotavljajo nam vrnitev denarja-spet lažejo. Mislim da je potrebno te zadeve prijavit in te lažnivce zapreti.
V bistvu sem tudi sam naročil, probal in seveda nobenega učinka. Poskušal vrniti, nobenega denarja. Kaj rečt-prava ovca.

Ne kupujte green coffee tanletk! Ekdis d.o.o nam je ukrau 80 evrov, in ignoriral naše reklamacije! Ne nasedajte jim!!!!!!!

Kura Maja itak da si shujšala če si zdravo jedla pa se gibala!Oni zagotavljajo da NIČ! diete NIČ! kaperaš! NIČ! torej če ne deluje je to nateg … jzt jih nebom kupu pa naj si jebejo mtko evo … nebom sladkega jedu pa pa mastenga pa mal bom šou ven potelovadit pa je … NE VERJAMEM ne njim ne senzilabu ne herbalaifu …FUCKOF use sem probal sam še tega ne .. nedam nč!

Haha, kako ste naivni. Meni se zdi jasen, da reklama je reklama, vedno pokazujejo ne vem kakšne rezultate. Pri kremi, ki vam ne bi ustrezala ne bi tako lajali.
“Žrem pico vsak dan in nič nisem shujšal. Nateg!” Tipično slovensko.

Haha, @Tadej Rozman, si pravi genij, da si to opazil! Oglas je oglas, če verjameš, da ti bo karkoli pomagalo BREZ vadbe in diete… Niso oni neumni, ampak ovčice, ki v to verjamejo. Vem pa, da ljudje, ki imajo normalen pristop in uporabljajo te kapsule kot PREHRANSKO DOPOLNILO ZA POMOČ PRI HUJŠANJU, so kar zadovoljni.

jaz sem kupila te kapsule in jih jem 40 dni,naprej mi je bilo poveano po telefonu ko sem jih naročila da ne začnejo takoj izginjati kilogrami,sploh če jih imaš kar nekaj 10 kil preveč in prvi mesec sem jedla 2 na dan,kilogrami niso šli ne gor ne dol,sedaj pa sem v 1.tednu izgubila 4 kilograme tako da ja delujejo in mislim da jih bom pred koncem (naročila sem jih 2 lončka to se pravi 2×60)še naročila kajti vidim uspeh in tudi energije in počutje je boljše

Jaz tudi sem že dvomila, ampak v tretjem tednu jemanja sem končno opazila učinek.. Zdaj dejansko čutim razstrupitev in več energije… Naročila sem še 2 meseca (za stalno stranko bilo je ceneje), upam, da bom še izgubila še dodatnih nekaj kg 🙂

tudi pri meni so šli kilogrami dol po cca. 2 tednih uporabe, čeprav se že mislila, da bom reklamirala… Pa ni bilo treba 🙂

Pozdravljeni vsi

Tudi jaz sem nasedel bandi ampak bomo prišli tej zgodbi do konca
Vidim da vas je veliko razočaranih pa me zanima če ste mogoče že kaj ukrenili glede reklamacije in problemov.Vsak nasvet dobrodošel.
Drugače pa gremo korak za korakom do konca.

Vaše pomisleke in nasvete mi lahko pišete na naslov;gzbp24@gmail.com

Hvala vaše nasvete

Viktor1

New Report

Close