Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Green Coffee kapsule

Green Coffee kapsule

Na spletu sem zasledila reklamo za te kapsule pa me zanima, če jih je kdo že preizkusil. Na njihovi strani so samo pozitivni komentarji se bojim, da je to samo njihova reklama. Kaj mislite vi ali je vredno poizkusit te kapsule za hujšat?

manj žri, več migaj

probaj oddat kak komentar v smislu – kateri ljubljanski zdravniki so ti, ki so spremljali to študijo,
ali o tem kakšno naključje je, da niti ene od teh oseb, ki so gor kot reklama, ni na FB -boš vidla kak hitro boš brisana.

sicer pa probajmo čim več tak komentirati, da jim naredimo dela z brisanjem…

Ne odgovarjaj, če nimaš pametnega odgovora.

Moj bo pameten: vse te tablete, praški, zvarki če bi res delovalo, bi koštalo krepko 10x več, kot stanejo. Tako je pa samo jojo efekt za naivneže in njihove denarnice.

Ja, definitivno se splača, pod pogojem, da spiješ eno tako kavo namesto obroka, ne poleg obroka… ampak na enak način pomaga tudi čaj iz šipka/lipe/kamilic…ki si jih nabrala par mesecev nazaj(ali pa kupila v najbližji špecerijski trgovini).

Drugo ime za tovrstne izdelke je “nateg”, saj to vsi že dolgo vemo, a ne? Recepte za hujšanje tudi poznamo. Manj hrane, več gibanja ter trdna volja.

Jaz sem preizkusila malinove ketone, ki jih tudi reklamirajo kot izjemno učinkovite pri hujšanju. Ker že nekaj časa hodim v fitnes, sem hotela povečati s temi malinami učinek, pri čemer sem jedla popolnoma enako kot doslej. Rezultat? Tanjša denarnica in niti grama manj. Čisti nateg in predvidevam, da je podobno tudi z green coffee.
Žal je res edino uspešno zdravilo za hujšanje – manj žri.

Jaz sem enkrat kupila ene kapsule za hujšanje in res ni nič delovalo še več sem žrla. Potem sem imela pa dovolj vseh teh nategov in sem se disciplinirala. Moj recept je da kuham sama, jem zajtrk, kosilo in lahko večerjo po 6 uri zvečer ne jem. Shujšala sem pa za 15kg in imam zopet tako težo kot sem jo imela ko sem bila stara 18.

..je po tvoje jojo efekt?? Sicer pa se strinjam, vstran vržen denar!

Nikar ne nasedajte, malo po googlajte in boste našli to ponudbo tudi v hrvaškem jeziku in sicer slike oseb, ki naj bi shujšale so iste kot v slovenski ponudbi, imena in priimki teh ljudi pa drugi (v hrvaškem članku je navedeno da so zagrebški zdravniki presenečeni, v slovenskem, pa da so to ljubljanski zdravniki, pa še veliko stvari bi se našlo). Zanimivo je tudi to, da ko hočeš zapustiti to stran, ti ponudijo te kapsule še ceneje. Pa kot je nekdo zgodaj napisal, poskusite oddati komentar pa boste videli kaj se bo zgodilo…..

New Report

Close