Green Coffee kapsule
Jaz sem preizkusila malinove ketone, ki jih tudi reklamirajo kot izjemno učinkovite pri hujšanju. Ker že nekaj časa hodim v fitnes, sem hotela povečati s temi malinami učinek, pri čemer sem jedla popolnoma enako kot doslej. Rezultat? Tanjša denarnica in niti grama manj. Čisti nateg in predvidevam, da je podobno tudi z green coffee.
Žal je res edino uspešno zdravilo za hujšanje – manj žri.
Jaz sem enkrat kupila ene kapsule za hujšanje in res ni nič delovalo še več sem žrla. Potem sem imela pa dovolj vseh teh nategov in sem se disciplinirala. Moj recept je da kuham sama, jem zajtrk, kosilo in lahko večerjo po 6 uri zvečer ne jem. Shujšala sem pa za 15kg in imam zopet tako težo kot sem jo imela ko sem bila stara 18.
Nikar ne nasedajte, malo po googlajte in boste našli to ponudbo tudi v hrvaškem jeziku in sicer slike oseb, ki naj bi shujšale so iste kot v slovenski ponudbi, imena in priimki teh ljudi pa drugi (v hrvaškem članku je navedeno da so zagrebški zdravniki presenečeni, v slovenskem, pa da so to ljubljanski zdravniki, pa še veliko stvari bi se našlo). Zanimivo je tudi to, da ko hočeš zapustiti to stran, ti ponudijo te kapsule še ceneje. Pa kot je nekdo zgodaj napisal, poskusite oddati komentar pa boste videli kaj se bo zgodilo…..