Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek grelne blazinice za roke, ali so uporabne?

grelne blazinice za roke, ali so uporabne?

Namen imam kupiti grelne blazinice, ki jih lahko nosiš v rokavicah, v žepu…da te ne zebe v roke. Ne vem, kako to deluje, ali jih moraš prej kaj segreti? Pa tople naj bi ostale več ur. Kaj pa potem? So še uporabne, ali je to za enkratno uporabo? Če jih imate, kje ste jih kupili, se nakup izplača? Je treba pri nakupu na kaj biti pozoren, ali so pač vse enako funkcionalne? Hvala.

Imaš take za enkratno in take za večkratno uporabo.
Pri nobenih pa ne verjemi, da držijo 6 ur, kot ponavadi piše. Morda 2-3 ure.

Uporablja jih moja babica in je z njimi zadovoljna. Ima te blazinice za v žep, ki jih segreje v vroči vodi na štedilniku (kako in kaj je treba točno narediti piše v navodilih). Uporablja jih ko gre na sprehod in ko po 2 urah pride domov so še vedno tople. Ima še eno podobno zadevo za križ in vrat, ki pa jo lahko segreje kaj v mikrovalovki. Isto stvar se lahko da tudi v hladilnik in se potem uporablja kot hladen obkladek – kar pač potrebuješ. Oboje ima že kakšno leto in še vedno enako dobro deluje. Tako da se pomoje splača nabaviti.

jaz imam take male, za eno dlan velike, za večkratno uporabo… notri imajo tak gel in ploščico, ki jo samo prepogneš in gel se začne segrevati… nato to blazinico malo gneteš (postane zelo topla!) in se greješ cca 30min, 1h… po uporabi so čisto trde, jih daš v vrelo vodo za par minut in gel gre spet v prvotno stanje

meni so super npr. na kakšnih zimskih prireditvah, ko že začneš čutiti mraz in se pogreješ, ali pa kar tako, kadar me zebe.. raje zaspim s tako blazinico, kot npr. termoforjem, ki rata precej hladen

New Report

Close