Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek grem iz NLB – Unicredit?

grem iz NLB – Unicredit?

Ali je katera v Unicredit banki in kako je zadovoljna ali pa vaše podjetje. Jaz išeč boljšo banko kot NLB.

NLB je itak najslabša.
V katerikoli greš, ne morš zgrešit :)))

Jaz sem storila isto, ko sem jemala kredit. Sem šla iz NLB na Unicredit, saj so bili na NLB zelo neprijazni in arogantni, nepripravljeni na kakršnakoli pogajanja, medtem ko je bila na Unicreditu čisto druga zgodba. Imeli so zelo prijazen, osebni pristop, da sploh ni bilo treba nič razmišljat. Sem zelo zadovoljna z njimi.

Pa še online sistem plačevanja imajo tak, da ga lahko opraviš na kateremkoli računalniku in ne samo na tistem, kjer imaš certifikat.

Hvala za odgovor. Zdaj tukaj pri nas odpirajo novo poslovalnico in upam, da bodo imeli kakšne welcome akcije.

Pri NLB pa so res arogantni, dragi in se obnašajo, kot da se jim nič ne more zgoditi.

Jaz sem šel na Sparkasse. Storitve so zelo ugodne, plačevanje preko nestika je brezplačno, kar se pri 10 na mesec kar pozna. Vsaki stranki pripada osebni svetovalec … Če bi imeli podružnico še v mojem kraju, bi bilo pa še boljše. Je res precej drugačna od NLB.

odvisno, kaj hočeš od unicredita. odobritev limita je daleč najdražja pri njih od vseh bank.

Šla z NLB na Unicredit zaradi ugodnega kredita. Nimam pripomb, nekih hudih pohval pa tudi ne. Odobritev limita je pa draga in tudi ni možna zgolj prek spleta, kar me jezi, saj jaz na banko načeloma ne hodim (vse opravim prek spleta). Všeč mi je, da lahko pogledam, koliko kredita še moram odplačati kar na spletu. A ja, kredit je pa tudi zelo v redu.

Odobritev limita preko spleta je možna, tako rednega, kot izrednega, tudi podaljšanje že obstoječega.

Odobritev limita preko spleta je možna, tako rednega, kot izrednega, tudi podaljšanje že obstoječega.[/quote]

naročit je že možno, podpisat moraš iti pa tja. pa odobritev in ocena rizika sta hudo dragi.

Odobritev limita preko spleta je možna, tako rednega, kot izrednega, tudi podaljšanje že obstoječega.[/quote]

naročit je že možno, podpisat moraš iti pa tja. pa odobritev in ocena rizika sta hudo dragi.[/quote]

Baje moraš it limit osebno podpisat v vsaki banki – zaradi spremenjene zakonodaje, ki limit opredeljuje kot kredit.
Jaz sem tud leta urejala limit prek klika (nasploh nimam kakšnih pripomb čez NLB, v banko grem pa povprečno 1x letno), zadnjič so me pa klicali, da moram prit podpisat.

Sama sem presedlala na Unicredit iz NLBja izključno in samo zaradi kredita. Takrat je bil pač edino Unicredit “ugoden”.

Lahko povem, da način poslovanja mi je veliko bolj odgovarjal na NLBju. Sploh me moti, ker nimajo razširjene mreže bankomatov in po novem se bodo za dvige na drugih bankomatih zaračunavale provizije, ravno tako za vpogled v stanje.

Pri njih sem dobro leto in v tem času so svoje storitev že 3x podražili!!! (upoštevajoč nova podražitev, potem so zvišali nadomestila za vodenje računov, pa stroški plačil položnic in trajnikov … prej je bil prenos med računi brezplačen, zdaj ni več in tako naprej). Vsekakor imajo zdaj kupček komitentov, ki so jih pridobili na račun kreditov, sedaj pa pogoje spreminjajo, kar je bilo pričakovati.

Pa kot že rečeno, stroški odobritve limita so noro visoki in tudi odobritev osnovnega limita je treba plačat (po novem!; sem prejšni mesec “ven padla”).

Ko se mi izteče kredit, defenitivno menjam, ker mi ni prijazna banka, je zeloooo draga banka, vsaj meni in tudi poslovalnice na moje koncu ni.

Verjetno bom šla na SKB, ki ima vsaj razširjeno mrežo bankomatov. No, sej do tja je še daleč.

No, mene limit ne zanima, ker ga še nikoli nisem imela in ga ne uporabljam.

Zanima me predvsem plačevanje položnic (mesečno jih imam kakšnih 30), torej kolikšna je provizija na elektronskem bančništvu. Vse ostalo mi ni tako pomembno. Bankomat bom imela pred nosom.

Sem pa tudi že jaz ugotovila, da tuje banke bolj šparajo na vseh koncih.

Waya, nocem te zavesti, ker tole pišem na pamet. Provizije so od 0,30€ (trajnik) do 0,40€ (samostojni vnos). Prosim naj me kdo popravi, če sem narobe navedla, ampak tu nekje je to.

Če imaš toliko položnic ti pa vsetujem bks banko, kjer imaš vse to “brezplačno”. Plačaš vodenje računa cca 6,00€/mesec (preveri prosim točnost), potem pa lahko plačuješ po mili volji brez provizij, ter dviguješ gotovino povsod tudi brez provizij. Več si preberi na http://www.bksbank.si

Upam, da sem kaj pomagala.

Hvala lepa.

Po tejle primerjavi (na moje podatke) je Unicredit najdražja.
NLB tud ni poceni, ampak da bom pa na letni ravni prišparala enih 20 evrov, se mi pa ne da it v prenos na drugo banko (na NLB imam en manjši kredit, mastercard, karanto, trenutno še limit, 2 varčevalna računa …). Pa v bistvu sem na NLB in klik navajena.

Sva šla oba z možem na Sparkasse. Imava Bonus račun. Vodenje računa 3,5 na mesec. Plačilo položnic zastonj. Vsi bankomati zastonj.

New Report

Close