Grem lahko k frizerju ali ne?
Sanja9999, 06.09.2021 ob 14:09
Vprašanje ali grem lahko k frizerju brez PCT?
Vi anticepilci ste pa res tako zabiti, da je to že prav neverjetno. Kaj vam je treba res vse narisat, da boste mogoče kaj razumeli? Zapri se v klet, da ne boš rabil-a PCT, ker ga drugače potrebuješ povsod.
frizura na balin, 06.09.2021 ob 19:28
Vi anticepilci ste pa res tako zabiti, da je to že prav neverjetno. Kaj vam je treba res vse narisat, da boste mogoče kaj razumeli? Zapri se v klet, da ne boš rabil-a PCT, ker ga drugače potrebuješ povsod.
Motiš se bomo pa kak € več dali frizerju v žep pa bo prišel na črno samo da ne plačamo za test haha
Odkar so tile smešni pogoji resnično dajem cekincke v šatuljico in bo za eno fajn turo po svetu,pa magari čez deset let, ga bom nesla v tujino ta denar, če ga Slovenija noče. Nič testov, nič frizerja, nič prireditev, nič koncertov, nič restavracij. Prav fajn mi je.
Svobodna kot ptica, čakam, da poletim.
Situacijo sem obrnila, sebi v prid.
Pozdrav soncu, 06.09.2021 ob 21:50
Odkar so tile smešni pogoji resnično dajem cekincke v šatuljico in bo za eno fajn turo po svetu,pa magari čez deset let, ga bom nesla v tujino ta denar, če ga Slovenija noče. Nič testov, nič frizerja, nič prireditev, nič koncertov, nič restavracij. Prav fajn mi je.
Svobodna kot ptica, čakam, da poletim.
Situacijo sem obrnila, sebi v prid.
Tudi jaz enako 🙂
Tako nelogični in nesmiselni so ti pogoji v veliki večini, da mi je vse skupaj noro.
Sploh ne verjamem več ničesar ne vladi in ne “strokovni” skupini.
robi567, 07.09.2021 ob 08:37
Seveda lahko greš. Uradno je to še vedno pravna država, kjer veljajo zakoni in ustava.
Odloki fašističnega jajota so nezakoniti. Veljajo le zato, ker jih glupi ljudje prostovoljno upoštevajo in podpirajo fašizem.
Ta pct se kar “uporablja” tudi v ostalih evropskih državah. Ali se sme, ali ne?