grem pa pa
ciao…kako ste kaj??? jaz se pocasi pripravljam na dolgo potovanje k moji ljubezni ki zivi v Braziliji. Spoznala sva se preko neta in po dveh letih chattanja me je obiskal to poletje v Sloveniji…rodila se je ljubezen:)….no sedaj grem pa jaz k njemu za 3 mesece….zanima me…kaj vse bi vzele s sabo…ni treba cele prtljage nastevat….ampak kaj je vam najbolj pomembno…za informacijo…..tam bo decembra poletje…no…le razpisite se:)
Pa pa
Ma ki lepo…..vzameš še mene zraven? :)) In kaj boš tudi novo leto pričakovala dol? Mi ne preostane drugega, da si najdem tudi jaz enega z Brazilije ali pa povprašaj tvojega fanta, če ima kakšnega samskega kolega? No, seveda se hecam……ali pa tudi ne, malo sem ti sigurno folš, saj sem 2 meseca single in mi en moški kar manjka…tako da imam abstinenčno krizo. :))
Imej se leeeeeeeepo! Ciaaaao!
Joj no, pa kaj naj ti zdej mi svetujemo kaj s sabo vzet! A si z lune padla? A še nikoli nisi nikamor šla? Verjetno prav dobro veš kaj vzeti, ampak ti je pač malo fino pisat po netu kako maš ljubezen tvojega življenja v Braziliji! In zdej bomo vse ženske na tem forumu kar na rit padle, ker maš ti tako srečo, da maš latino loverja, ki je po vsej verjetnosti pravi primerek svoje vrste?! Kako patetično!
Joj, te pupice pa so res ljubosumne……sramota, sama folšarija vas je. Tudi jaz sem sprva mislia, da se hoče malo pohvalit, pa kaj je sploh slabega v temu. Sama vem, da imam rajši slovence, ker imam rada fanta pod kontrolo :)), se pa lepo sliši, da je punca spoznala fanta z Brazilije…..in jaz ji privoščim vso srečo…..vi pa kar gledajte te mahiške nadaljevanke. Toliko jih gledate, da ste pol polne sovraštva. Bodite malo bolj prijazne in ljubeče, ne pa takoj začet lajat…..wof wof wof……ker če ne vas niti slovenci ne bodo pogledali kaj šele brazilci! 🙂 Malo sem bila nesramna, ampak ne prenesem, da se tako zakadite nekam. Meni je full simpatična ta zadeva od potovanja in lahko samo čestitam deep_green…… daj, napiši še kaj provokantnega npr. kakšno spodnje perilo naj vzamem, pol se bo folku kar zmešalo………kam smo prišli…….