Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grem s sinom v šolo v naravi

Grem s sinom v šolo v naravi

provokacija!!

Ne seri s takimi! Če si pa resno to napisala, potem si pa za na psihiatrijo!

Joj spet en bait story….

si premaknjena v glavo aneda.

Ne bluzi.

Če bo kaj narobe ali se n bo dalo potolažit, te bodo klicali, da prideš ponj.

Zdaj pa odloži otroka iz dojke in mu pusti v šolo v naravi.

Zadnjič je bila tema o možačah…no vse več jih bo. Očitno si otroka rodila samo za sebe. Bolano.

Odgovor na objavo uporabnika
crna_vrtnica-neprij, 26.02.2024 ob 12:28

Saj to je hec ane?

Danes je. Mooce bo cez 10 let zares.

Jaz isto nisem zaupala, pa je naša ostala doma. Je pa 4. razred. Glede na situacijo kot je bila, da so imeli nasilje v razredu, učiteljica j ečudna nisem zaupala da gre. Bila doma in imeli smo se prav lepo.

Otrok naj ostane doma. Tistih nekaj dni vzemi dopust in doma uživajta. Ne it z njim, ne bo fajn ne zanj ne za druge. Bi bilo to večje ponižanje kot da bi bil nekaj dni brez tebe.

Saj ne morem verjeti kaj vi pišete. Čudno, da dploh o

hodi v šolo. 🙈

otroci imajo šole v naravi v CŠOD…. Tam si pa kar tako ne moreš rezervirati sobe.

Tako da ….. Ne glumi.

Priporočam obisk psihiatra.

Mamica sina, 25.02.2024 ob 22:02

Sin gre v šolo v naravi. Danes sem rezervirala sobo v domu kjer bodo nastanjeni tudi oni. Enostavno ne zaupam učiteljem, da bo vse tako kot mora biti, Tako mi pravi instinkt. Bojim se tudi za sinovo varnost. Sinu tega še nisem povedala. Ne vem če mu sploh naj. Po moje bo vesel, ne vem pa kakšna bo reakcija učiteljev, ko me bodo videli. Ampak res me skrbi, da za mojega otroka ne bo poskrbljeno tako kot je potrebno. Kaj če bo imel domotožje in ne bo nobenega da ga potolaži. Ne želim, da se mu povzroča takšen stres, ga bo imel v odraslem življenju še dovolj. Je v petem razredu. Kako se soočate z odhodom svojih otrok od doma?

Naš je bolj neješč in zvečer rad vidi, da mu berem pred spanjem. Zjutraj velikokrat pride k meni v posteljo, da še poklepetava o dnevu, ki je pred nami. Nekako ni navajen »sam« hoditi po »svetu«. Meni se zdijo otroci do približno 8. razreda premladi, za take pustolovščine. Je pa to kar mater tudi za učitelje in ne vem, če so lahko 24 ur na dan fokusirani na toliko otrok na enkrat. Prosim za mnenja!

IZMIŠLJENA ZGODBA.

Ne samo v šolo v naravi, tudi na informativne dneve gredo z mamami, pa so takrat že precej bolj veliki.

Pa zdaj povejte, da ni res, da svoje mulce in mule same pustite na informativce za srednjo šolo, ko imate take samostojneže.

Ana971, 25.02.2024 ob 22:15

Poišči si strokovno pomoč zase, preden ti uspe uničiti sina.

hahaha…res

Saj se šalite ane? Hodite znjim tudi v razred? 12 let ma! Zizo vun iz ust in mu pustite odrasti!

TVoj otrok bo imel resne travme v odraslosti. Zaradi tebe.

Taki ljudje kot ti ne bi smeli met otrok, ker cele generacije ljudi uničujete.

Ena kar tako, 25.02.2024 ob 22:12

Sem dala nekaj otrok skozi. Če mu ni bilo za iti, ni šel, če si je želel, je šel. Potem pa se je pač moral soočiti z določenimi frustracijami. Lahko mi verjameš, da sem mama, ki je otroke težko izpuščala ampak je to tudi treba storiti. No v vrtcu bi vseeno ne bila za to, petošolca pa zagotovo ne bo konec. Prosim, da zaupaš učiteljem in sošolcem in storniraj tisto sobo, zadihaj vendar. Če bo karkoli narobe, te bodo poklicali, verjemi.

Naši2 sta bili 1. z vrtcem 5 dni ko sta imeli 4 leta. Naučili sta se tam smučati.

Preživeli sta in celo uživali 🙂

Pa sem jaz tudi mama, ki težko ,,spusti,,. A zavedati se je treba, da je to v njihovo dobro

Zaposleni na CŠOD so večinoma pijanci in nasilneži, ti domovi pa so locirani v nekih vukojebinah, kjer se gonijo med sabo, tako da edino pravilno da se ima otroke pod nadzorom!!!

Psihiatra potrebuješ. Mulca si verjetno že zasrala, tako da bo psihični invalid, tako kot si ti.

A se ti zavedaš kaksno sramoto mu bos nardila? Če že zdaj ne zaupaš učiteljem, kaj šele bo. Na žure bos tud hodila z njim, ker ne boš zaupala prijateljem? Boš hodila z njim na zmenke, ker ne boš zaupala punci? A na wc lahko gre sam? Imej ga doma, in ga izoliraj od vseh, pa naredi maminega sinčka…. O moj bog res

Pusti ga živet pijavka zmešana. Zaradi takšnih žensk so fantje, pa tudi dekleta dojenčki do 30 leta, potem morajo pa kar naenkrat revčki odrasti

Otroci enkrat morajo odrasti..Šola v naravi ni namenjena tebi da nadzorujes sina ampak njim da se naučijo drugih veščin .Med drugim tudi komuniciranja s sovrstniki druženja in tudi nekih novih dogodivščin..Če meniš da se tako bojiš za sina se zmeni z učitelji s tistimi ki gredo z njimi da te sin pokliče vsak dan in ne ti njega. Ponavadi je to zvečer in ti pove kako je dan potekal .Ti svetujem da sinu ne delaš sramote .Saj nima plenic na riti..Kar verjemi mi da otroci se zelo hitro povežejo med sabo in te ne bo čisto nič pogrešal .Raje ga pusti in pričakuj ko se vrne zanimive dogodivščine..A ko bo šel v Srednjo šolo boš tudi z njim hodila h pouku.V razmislek ..

Avtorica si zgrešila poslanstvo ampak sedaj je too late tko da zakoplji se v grob z takim načinom vzgoje

Zelo bo vesel, ker te nima že vse dni dovolj. Komaj čaka, da se te reši in malo zadiha.

A na randi bos tudi šla z njim?

Draga mamica. Verjamem da te skrbi. Vendar ti polagam na srce nekaj zelo pomembnega. Sina bo najbrž hudo sram če to res storiš. Ko smo šli v 5.razredu v čatežke toplice smo uživali sto na uro. Skupaj po sobah, do jutra klepetali s prijatelji ga biksali po svoje, kar je bil prvi vdih svobode in nedolžnih lumparij. Učili smo se reda in samostojnosti. Tudi sama sem bila vajena očetovih pravljic in pogovorov, a ko smo šli mi je dal svoj mobitel, da smo se slišali ob večerih. Ja bilo me je strah, prvič sama ampak, ko smo se družili in bili prepuščeni sami sebi smo se naučili ogromno hkrati pa tudi videli da to ni noben bavbav. Učiteljice so prisotne in verjemite, da se jim ob tako mladih otrocih vklopijo še dodatne lučke za skrb in sočutje. Če ga boste tako privezovala nase vam to lahko tudi zameri. Če bi meni mami to naredila, raje nebi šla. Bila bi oropana čudovite izkušnje in spominov ki jih nosim s seboj že vse življenje.

Dobro razmislite. Zadihajte. In verjemite, da bo vse ok.

Pa to je noro, tado so otroci custveni debili, stari pa samo debili

Rezerviraj si teden pri kakšnem psihologu,če seveda ni prepozno😥

New Report

Close