Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grem večerjat

Grem večerjat

Rozine se mi luštajo danes…. :)))))

Pa patatine sem kupla…. ma jih grem za mojega možeka naredit….. ki če ne bo zrasu… hahaha

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

….. mislim krompir….. :)))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Rozine s krompirjem?
Ma kaj pa drugega, saj drugač ne bi bla Lara.
:-)))

Ma neeeee…… jst bom samo rozine….. :))

Koliko casa se dela pomfri? Oz, ne čisto pomfri….. je zrezan ku pomfri, samo bi ga dala v tisti pica pan, z ne preveč olja….

No, koliko časa? 🙂

… v glavnem kadar je črn je preveč časa “not” .. :))))

Sej boš sproti vidla oštja … po farbi … zdej pa odvisno kašna ti bolj paša .. :))

mA ČE bi pa rada, da bi bil vsaj približno narejen, ku pride moj muc sz treninga…. pa tudi ne da se mi tam čakat…. :))))

… ti lepo nrdi krompir ku sm ti reku in ku bo narjen … pokliči muca, uporabi glas od uni ” 090 ” in reči, da ga čakaš u mutandah …. bo tik – tak doma … :)))

…. porekla Iran…… jst jih pa kr brez prat zobam…… Več ku drisko ne bom dobila, menda…. haha

hm…… :))))

Rozine s kumaricami mogoče?
S smetanovo poprovim prelivom?
Odlično! To je naša Lara!
:-))))

…. nuca …

… pr takem … :)))

Grem jst – lepo čvekajte še naprej

Nočko

Halooooo ovde krompir….. hahaha

Kaj krompir solim ku je surov, al pol ku je pečen?

Uf… grem na tečaj kuhanja…. :)))

In ti meni spet neki o “pici”, ku še zmeri nisem pozabla une, ki bi naj bila z dvema jajcema in ki bi naj bila s prilogo …. pomfri krompirjem, bla pa je osušena, da je le škripala med zobmi !?????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close