Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas gremo na hokej

gremo na hokej

hey ya!mene pa zanima če je tle v Ljubljani kšna rekreativna ekipa in-line hokeja, ki bi posvojila kšno iglalko?:)

lp penny

Hello penny….lahk prids igrat k piscancm.Te z veseljem sprejmemo!

Al pa vzamejo…

ne vzamemo te ne sprejmemo pa ja…ti pa si vzami kej v roke 😉

gezič kaj?

hehe 🙂 ja ej tnx. piščanči torej…kul, emm… na koga naj se pa zdej obrnem oz. da nau kej dvoumnga vn pršlo 🙂 s kom lahko glede tega kontaktiram?

čaw, penny

n kšni tekmi enga piščanca za rokav putegni in reči: “ej, ti, veš kaj?” in pol bo pa ta piščanc reku “ne” in po ti spet rečeš: “jst bi špilala hokej z vami” in pol bo taisti piščanc reku: “ok”. in je zmenjeno, hehe

ha ha ha res hvala za pomoč :)))
…sam jst se prov nč ne hecam drgač, tko da veš ti #21 🙂

ja kdu pa je reku, d se tle kšn heca, ti penny:)
ti samu taku naredi in je.

dobr dobr 🙂 no pol mi pa kr povej kdaj in kje bo laho penny nekoga pocukala za rokav:)

petnajstga u medvodh bo upam kr neki rukavu za pocukat:)

no fajn 🙂 kje pa ti igraš? 🙂

kdu jst?

jp! ti ja:) za koga oz pr kerih ti špilaš?

če gledaš malu tle pu forumi smo klovni, travarji, kamikaze (ni se še pojavlo tle na forumi, gre pa od ust do ust), drgač pa sm pr piščanch:)

Ja za trim tim ste bli pšanci skos samo pšanci…
p.s. komej čakam na ponovno snidenje drugo leto

ja vi pa za ns skuzi trim tim al pa uni ud bajta:)

uh ata bajta pa prosm ne vec mesat z naso ekipo ker edin kr je on prinesl v našo ekipo je bil “šundr”

ej penny drgac pa v sredo lahk prides na studentski turnir ,ki se bo odvijal na taboru! Bomo tut Piscanci tmle…pa se kej zmenemo….lahk sm jst tvoja kontaktna oseba ime mi je pa …zate VALE!

To mi deli, “zmenkarije” ej, nč slabga! ;D

A piščanci boste tud na ŠT… Lepo, se vidimo tam!!! Da uprizorimo spet kakšen derbi. ;)))

Lp, UK #13

hja, kul a ne 🙂 najbrž bom šla pogledat ja…morm sam še pogledat ob keri uri se bo to dogajal, da slučajn nam zamudila:) no pol se pa tm vidmo, a ne?

c`ya

klele je urnik dogajanja: http://www.sousport.si/default.cfm?Jezik=Si&Kat=040503
bom tut jest mogoc sla mal pogledat!

tnx za info 5rca 🙂

a drgac na ledu tut igras?

ne glih, k bl mal drsam tut. učas sm več k je tale nš bajer tle bliz pozimi bl zmrzvou, zdej je pa vsak let slabš. kaj pa ti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close