Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gremo na pivo

Gremo na pivo

Odpri google docs pa se vsak dopiše notr…

Zadal si si težko nalogo. 🙂

Daj gor en ali dva datuma, približno lokacijo in potem boš videl, kdo ima interes in kdo ne.[/quote]

Ah no, ne bodi tko oster kdo ima interes in kdo ne. Zdej je tud čas dopustov in lahko tud noben datum nekomu ne bo ustrezal ;-), pa zato še ne pomeni, da nima interesa!

Ej, zdej pa res morte zrihtat no.. Aj res dej en DATUM da se začne sploh uskalejvanje, rečmo 25.07.2015 ob 17:00 ? Glejte kako si Iskrena želi priti, že zaradi nje morate.

Kaj pa, če bi sprejel, da ljudje smo si različni in vsak vidi zadeve iz svojih oči? Težko se boš z vsakim v vsem strinjal in popolnoma ujel, no vsaj jaz še nisem zasledila tko dobre kombinacije.[/quote]

Ja že, ampak ne čutim ful neke želje, da bi se s takim folkom v živo dobival.[/quote]

Pa sem mislila, da si bolj odprt in da znaš tud drugačnost sprejemat, pa očitno temu ni tko.

Ha ha ha si me nasmejal

Kolikor sem zasledil pa označuješ ljudi ravno na podlagi enega stavka. A na podlagi le enega napisanega stavka človeka ne moreš presodit.

Če mi nekdo tu piše, da sem egoist, narcis, ne vem kaj vse, se jaz s takim človekom nimam kaj za menit. zakaj, a da mi bo v živo iste ebdarije predaval? Ali se bo pa raje lepega delal? brezveze. V živo se družimo z ljudmi, ki so nam po razmišljanju blizu.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če mi nekdo tu piše, da sem egoist, narcis, ne vem kaj vse, se jaz s takim človekom nimam kaj za menit. zakaj, a da mi bo v živo iste ebdarije predaval? Ali se bo pa raje lepega delal? brezveze. V živo se družimo z ljudmi, ki so nam po razmišljanju blizu.[/quote]

Se strinjam s tem, kar si napisal. Kar ti želim nekak povedat, da družba bi bila pisana, če tebi nekdo ne odgovarja si dobiš drugega sogovornika. Kot primer ti bom sam navedla, pa upam, da ne bo to kot slabo vzela. Margi je rekla, da ji ni panike se dobit, da kaj spijemo in kako na jezik vržemo. Če se ti z nekom ne ujameš je nekdo na drugi strani, ki ti lahko sede ;-).

Pa kaj ti meni vsak post brišeš. A si prizadet ratu ?

Vsakega ne, ampak večino, ker večinoma samo smetiš in žališ.

Z zadnjim nisem prav nikogar užalil. Samo po resnici sem povedal, tako kot je.

Poznam te ljudi, ki jih ponižuješ, zato vem, da je to laž, kar pišeš.

In če te piknik ne zanima, naredi obvoz v tej temi.

Čist na začetku, k sm se oglasu, ga ni čist nč motl. Tko da…to ma bolj on ene probleme.

Sej, če se isti dobivate na teh piknikih, valda ne boste drug drugega poniževali ? Mislim, common sense, pa to.

…ko vas malo prebiram…a sem nekje zgrešil da je obvezna hokejska oprema? :)))))
najbrž ne bi bli odveć kakšni ščitniki,čelada……..

De ne bo kakšne pomote in spet nekega natolcevanja v tri krasne. Še nisem in tud tokrat nisem in najbrž tud nikoli ne bom, zahteval kakršno koli interveniranje moderatorja. Če je Robi kaj brisal, je po lastni presoji, v kar pa ne dvomim, da je bila čisto korektna.

Kolikor sem zasledil pa označuješ ljudi ravno na podlagi enega stavka. A na podlagi le enega napisanega stavka človeka ne moreš presodit.[/quote]
Ti nisi zasledil/a ama nič!

Zadal si si težko nalogo. 🙂

Daj gor en ali dva datuma, približno lokacijo in potem boš videl, kdo ima interes in kdo ne.[/quote]
Ta vikend je šel mimo… zdaj se pa začenjajo dopusti in bo bolj težko. Vsa stvar se lahko prestavi na September če je želja po res pravem pikniku… samo za kakšno pivo ali dva se pa vedno najde cajt!

bolj idijotske teme se pa tukaj ne da odpreti ☺

Poleg vseh ostalih? Ni šans… 🙂

Margot, še enkrat posebej zate.
Niti malo me ne zanima ne tvoja starost, en tvoja družina. Tako, da me ne napdaj s svojimi izpadi, ampak raje pometaj pred svojim pragam.
Najprej: nisem komentirala EngatTipa, ampak sem komentirala NSja. Je to prepovedano?
Potem drugič: nisem komentirala Engatipa in njegovega vabila, ampak sem komentirala tvoje jamranje o tvoji starosti. Sumila sem, da si verjetno mlajša od mene (in prav sem imela), zato mi je bilo tvoje jamranje smešno. Žal nisem vedela, da si neka lastnica foruma in da ti postavljaš pravila komu se sme komentirati in komu ne. Se oproščam gospa lastnica oz. upravnica. NIsem vedela, da vas ne smem komentirat.
Te še kaj muči? Pa še en nasvet. Če ti nekoga napadeš z žaljenjem, potem pa učiš tisto osebo manir, izpadeš skrajno smešno.
Zdaj pa se mi z vašim veličanstvom ne da več ukvarjat. Sem se že tako preveč.
Lepo bodi.

Kolikokrat ti mora Margot še povedat, da je tisto bil njen cinizem in humorno pretiravanje, da boš dojela? Ali ti naj narišemo?

EnTip, do sedaj mi ni še nobenkrat. Sicer se mi pa tudi s tabo ne da ukvarjat. Tudi ti lepo bodi, someščan.

Hvala kur.cu…. 🙂

Margotin_ cinizem je kot pasji dnevi … nadležno pretopel — da kakci smrdijo ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close