Gremo na pivo
Na povabilo se odzove(mo) z DA ali prijazno zavrnemo z NE. Ni tebi osebno dvoril z dimantnim zaročnim prstanom in obljubljal posebni VIP klub za komplicirane fine dame v srednjih letih, če si tako razumela, in si ga princeska zavrnila, ker ne bo škrjančkovih jezičkov in izbranega kaviarja na gostiji in še in še razlogov… (ki dvomim, da koga zanimajo), ampak je šlo za SPLOŠNO povabilo ženskam.
Ojajojao, še en se ja nalimal. Kaj moram še tebi razložiti, da jaz sploh nisem komentirala EnegaTipa in njegovega vabila?
Sem ravno tako kot ti, Matjaž. Ti si tule mene komentiral in zasmetil temo, kjer te je EnTip vabil na pivo. Ti predrzneš pa namesto, da bi njemu odgovoril z JA ali NE, smetiš temo. Tako kot ti, sem tudi jaz komentirala pisanje drugih ljudi, ne avtorja teme. Zato pometi najprej pri sebi.
Moram še komu pojasnjevati? Še kdo česa ne razume? S tremi sem že opravila. Če pa še kdo želi, bom še njmeu razložila.
ko si ravno v šunku ☺
meni en f.a.f prosim – vrnem z 69 ☺
Vročina je spet, sigurno se bo še kdo našel. :))
Vidiš kolk maš dela, ko se ne držiš reda in greš komentirat nekaj kar ni predmet zastavljene teme? 🙂
Marko, red je red, mogoče bi morala pa vsakemu od teh podariti škaf hladne vode – bi bilo bolj učinkovito kot da jim razlagam neke zadeve. Ledena voda bi bila še boljša.
De ne bo kakšne pomote in spet nekega natolcevanja v tri krasne. Še nisem in tud tokrat nisem in najbrž tud nikoli ne bom, zahteval kakršno koli interveniranje moderatorja. Če je Robi kaj brisal, je po lastni presoji, v kar pa ne dvomim, da je bila čisto korektna.[/quote]
Ah dej tih bod.
+1
Ampak tole z modrci na gumbe je še men smešno 😀 Kdo bo temu verjel, da ma babo, lol
Če bi bilo dobrodelno, zakaj pa ne? 🙂
De ne bo kakšne pomote in spet nekega natolcevanja v tri krasne. Še nisem in tud tokrat nisem in najbrž tud nikoli ne bom, zahteval kakršno koli interveniranje moderatorja. Če je Robi kaj brisal, je po lastni presoji, v kar pa ne dvomim, da je bila čisto korektna.[/quote]
Ah dej tih bod.[/quote]
Lažnivcu karkoli pojasnjevat nima smisla, a ne Sadni? :))
EnTip, malo pozno uletavam v debato, ampak jaz bi šla na pivo, v tej vročini bi pasalo. Družba pa vedno paše.
Kdo pa ti brani?
Ah dej tih bod.[/quote]
Lažnivcu karkoli pojasnjevat nima smisla, a ne Sadni? :))[/quote]
Tako je lažnivec.
Ej, kako to narediš, da si ob sobotah ob sedmi uri že pokonc?
Men ne rata, pa da se je***
Ker sm športnik, ker mam urejeno prehrano, ker mam enkrat več energije od tebe…
Ej, kako to narediš, da si ob sobotah ob sedmi uri že pokonc?
Men ne rata, pa da se je***[/quote]
V petek morš hitro spat. Če imaš veliko energije, je to težko. :))
Forum je zaprt za komentiranje.