Gremo na pivo
Kaj si naj na pivu začnem s takimi kot si ti, lahko pridem te enkrat okol kepe pa grem :)[/quote]
He, he, he….
Precej korajžnega se delaš poba, ker če te jaz nazaj ziher ne boš več nikamor šel.
Samo ti nimaš jac, da prideš. 😛
Pa sej si glih ti feget še najbolj jezikav, nesramen, posmehljiv, zajedljiv, od vseh forumašev (vključno z mano).
Kaj si naj na pivu začnem s takimi kot si ti, lahko pridem te enkrat okol kepe pa grem :)[/quote]
He, he, he….
Precej korajžnega se delaš poba, ker če te jaz nazaj ziher ne boš več nikamor šel.
Samo ti nimaš jac, da prideš. :P[/quote]
Zbudi se no, pa nehaj igrat Street Fightera na emulatorju…………..
Jaz nimam želje prit, jajc mam dovolj, samo zakaj bi te prišo napokat, pol boš še rešpekt hčerk zgubo, ženinega itak nikol nisi mel 🙂
Jst sm zadnjič Tekken 3ko igral na emulatorju. Nostalgija pa to 🙂
He, he, he….
Samo ti nimaš jac, da prideš. :P[/quote]
Zbudi se no, pa nehaj igrat Street Fightera na emulatorju…………..
Jaz nimam želje prit, jajc mam dovolj, samo zakaj bi te prišo napokat, pol boš še rešpekt hčerk zgubo, ženinega itak nikol nisi mel :)[/quote]
Zadnjič ko si baje mahnil enega v gostilni, s katero kombinacijo tipk si ga? :))
Kdaj boš ti dojel, da mi, “asocialni šplfrderbarji”, ne bi prišli tja na pivo zarad tebe. S tabo se sploh noben ne želi družit, niti pod vplivom alkohola ne.
Sploh pa, vsakdo, ki se je pripravljen vozit tako daleč, npr. iz Ljubljane v Celje, samo zato da gre na en tak forumaški meeting, pomoje nima niti enga prjatla.
+1
Ti se verjetno tud na morje ne zapelješ, ker imaš doma umivalnik. :))
Pa pivo si lahko sm prinesem, grem do Mercatorja čez cesto, pa vas naprej berem. Kdo vas bo pa gledu ?
Goldfish npr. mora imet že kar orng načet obraz. Tkole na forumu, je dovolj že, da si jo predstavljam, kot zaostalo. Ko pa enkrat spoznaš tako osebo in jo vidiš pred sabo, ti pa tud na forumu ne bo več do pogovora z njo.
Več o tem bo povedal Marko, on je na temu področju še najbolj izkušen.
Eni si radi stvari predstavljajo, drugi pa jih raje gledamo v živo. Ti si pač raje doma, v varnem zavetju, tvoja stvar.
Ja, v tem konkretnem primeru, prideš lažje skozi, če si jih samo predstavljaš.
Definitivno. Lažje je tud čez druge kritizirat, kot pa kaj spemeniti pri sebi. Maš veliko teh bližnjic ja. 🙂
+1[/quote]
Vama se verjetn Lj zdi na drugem koncu sveta. Tako daleeeeč…
Sploh ni point v razdalji ampak druženju, če nekomu za nekaj je, ni važno km gor al dol in ko bosta dojela, da ni važn kako gf zgleda, ter se nehala obremenjevat s svojim izgledom, bosta mrbit odrasla. zarad mene komot za zmer ostaneta v svojih sobicah, me sploh ne moti, samo ne se usajat, če pa se nekdo upa stopit tut ven iz anonimnosti.
En_tip, spij še enga na moje zdravje 🙂
+1[/quote]
Sploh ni point v razdalji ampak druženju, če nekomu za nekaj je, ni važno km gor al dol in ko bosta dojela, da ni važn kako gf zgleda, ter se nehala obremenjevat s svojim izgledom, bosta mrbit odrasla. zarad mene komot za zmer ostaneta v svojih sobicah, me sploh ne moti, samo ne se usajat, če pa se nekdo upa stopit tut ven iz anonimnosti.
En_tip, spij še enga na moje zdravje :-)[/quote]
Wau, kakšen pogum imate eni.
En_tip, spij še enga na moje zdravje :-)[/quote]
Wau, kakšen pogum imate eni.[/quote]
Jp, eni tipi imajo jajca :-))))
Ko boš ti brezveznica, kdaj do kakšnega tipa pristopila in ga vprašala za cifro, in ko te bo zavrnil, spet šla do drugega, in tako naprej, potem se pa oglašaj. Babe ste ene navadne pussyce, ti “deci” (Marko, Robi, ON), so pa tok alfa, da so si svojo z neta dol potegnili.
Raje organizirajte kak športni dogodek, npr. gremo kuprja laufat ali kaj podobnega, pa da vas visimo v kakšni fizični pripravljenosti ste, vi wannabe športniki, ki bojda trenirate vse živo. Ker kolikor vas berem tu eni samo še o alkoholu premišljujete. In to točno tisti, ki tu Matkiću, Spiderju ipd očitate, da se preveč po gostilnah zadržujejo. Smešni ste, res 😀
Zakaj pa si ne bi upal ? Tečem že več k 7 let.
Ampak raje bi kuprja, pa da primerjava kdo bo mel boljši čas. Ker če ne zmoreš pretečt 6 krogov v manj kot 12ih minutah, potem niti nima smisla tole.
A ti češ tekmovat z mano? Pa pravjo, da kura premišljuje kolk krogov naj teče…
Pol ni fora druženje ampak tekma, kdo je boljši? Škoda, ko sem prestara za tole.
K sorry, ampak zame 40 kilski osiveleži niste nobeni športniki. Taki me vsak tedn spravljate ob živce, k se mi tm po prvi progi vlečete, da pol jst ne morm rekordov podirat.
Forum je zaprt za komentiranje.