Gremo na pivo
Razumem, te je pač strah.
+1[/quote]
Vama se verjetn Lj zdi na drugem koncu sveta. Tako daleeeeč…
Sploh ni point v razdalji ampak druženju, če nekomu za nekaj je, ni važno km gor al dol in ko bosta dojela, da ni važn kako gf zgleda, ter se nehala obremenjevat s svojim izgledom, bosta mrbit odrasla. zarad mene komot za zmer ostaneta v svojih sobicah, me sploh ne moti, samo ne se usajat, če pa se nekdo upa stopit tut ven iz anonimnosti.
En_tip, spij še enga na moje zdravje :-)[/quote]
Bom spil dva, da bo bolj ziher učinkovalo 🙂
upaj, da umreš pred 40 RD
ker takole čez palec si pol mlajši od mene … pa sem že zdavnaj dosegel vse državne rekorde in dobil medalje, ki sem jih rabil … od takrat pa fizkultiram samo še z bejbami
ker takole čez palec si pol mlajši od mene … pa sem že zdavnaj dosegel vse državne rekorde in dobil medalje, ki sem jih rabil … od takrat pa fizkultiram samo še z bejbami[/quote]
Tud Liverpool FC je najtrofejnejši klub v Angliji, samo kaj jim to pomaga, k že več k 20 let niso osvojil prvenstva. Ti cajti so mimo.
uuuu mater kakšna radodarnost. Tole si se pa izprsila ali razkrečila? :)[/quote]
Ma neeee, nisem tko mislila.:)) Torej, častim čevapčiče. Je zdaj bolje?
Mislim pa, da bo prišlo toliko monovcev, da bo ena porcija čist dost :)))
Kaj pol? Amerika ali Taverna?
uuuu mater kakšna radodarnost. Tole si se pa izprsila ali razkrečila? :)[/quote]
Ma neeee, nisem tko mislila.:)) Torej, častim čevapčiče. Je zdaj bolje?
Mislim pa, da bo prišlo toliko monovcev, da bo ena porcija čist dost :)))
Kaj pol? Amerika ali Taverna?[/quote]
Obe sta dobri ampak predlagam roštiljanje … mam plac in kamin tako da nema probljem spljoh 🙂
ker takole čez palec si pol mlajši od mene … pa sem že zdavnaj dosegel vse državne rekorde in dobil medalje, ki sem jih rabil … od takrat pa fizkultiram samo še z bejbami[/quote]
Tud Liverpool FC je najtrofejnejši klub v Angliji, samo kaj jim to pomaga, k že več k 20 let niso osvojil prvenstva. Ti cajti so mimo.[/quote]
kot tvoje nabijanje o tekanju ☺ … kolikor tukaj nabijaš še drkat ne moreš kaj … kaj šele, da bi tekel
Tud Liverpool FC je najtrofejnejši klub v Angliji, samo kaj jim to pomaga, k že več k 20 let niso osvojil prvenstva. Ti cajti so mimo.[/quote]
kot tvoje nabijanje o tekanju ☺ … kolikor tukaj nabijaš še drkat ne moreš kaj … kaj šele, da bi tekel[/quote]
Se vsaj ne skrivam za tisočimi vzdevki, kokr ti.
Sploh ni point v razdalji ampak druženju, če nekomu za nekaj je, ni važno km gor al dol in ko bosta dojela, da ni važn kako gf zgleda, ter se nehala obremenjevat s svojim izgledom, bosta mrbit odrasla. zarad mene komot za zmer ostaneta v svojih sobicah, me sploh ne moti, samo ne se usajat, če pa se nekdo upa stopit tut ven iz anonimnosti.
Bom spil dva, da bo bolj ziher učinkovalo :)[/quote]
Sej sm mislila six packa :-))) od viška glava ne boli…
NS, saj veš, strah ima velke učke…
Skratka, biče ostajajo biče.
Samo ne na Union in ne v Ljubljano!
Ma daj… za piknik mora bit vsaj 20 vrst piva .. da si lahko vsak pi.zda zmišljuje.. da o čevapih ne govorim. Gurmanski, sarajevski, srbski, bosanski, svinjski, goveji, mešani, piščančji, dolgi, kratki, srednji, pa malo iz Spara, Merkatorja, Lidla, Tuša… za vsako rit posebna pakunga… ker če pa je treba kje komplicirat pa se ven metat je pa to piknik. Saj doma, ko je treba sam kupit ni važno kaj je… samo na pikniku je pa treba pokazat vso svojo naravo..
Pivo bo kakršno bo. Če komu ne paše naj si prinese svoje..Zmrduhi, komplicatorji —- nezaželjeni!
a dej no — a ni vzdevek že sam po sebi “skrivanje”
pa btw: nikjer ni zaukazana uporaba samo enega vzdevka
jaz uporabljam različne vzdevke zato, da dam zapisku dodatni žmoht ☺
+1[/quote]
Haha, daj povej mi raje ZAKAJ, bi si jaz želel sedet za mizo in srkat pivo z ljudmi kot je On_, Robi, nenazadnje tudi ti, ipd? A zato da kao upam? VAUUUUU, res ste pogumni……. na srečo imam dovolj družbe, da na taka srečanja nimam potrebe, niti želje hodit…. ker realno gledano je tukaj gori zanimivih ljudi s katerimi bi se te podružil na prstih ene roke……… tistih pa zagotov ne bo tam kjer boste vi 🙂
jaz uporabljam različne vzdevke zato, da dam zapisku dodatni žmoht ☺[/quote]
S tem ko stalno menjavaš vzdevke in druge obtožuješ prepogostega pisanja/obiskovanja foruma, samo izpadeš nekompetenten, na nek način tudi mentalno zaostal, ker niti zase ne veš na čem si.
jaz uporabljam različne vzdevke zato, da dam zapisku dodatni žmoht ☺[/quote]
S tem ko stalno menjavaš vzdevke in druge obtožuješ prepogostega pisanja/obiskovanja foruma, samo izpadeš nekompetenten, na nek način tudi mentalno zaostal, ker niti zase ne veš na čem si.[/quote]
wau … a z nickom si kdo kaj pridobi ☺
Razumem. Kaj pa če bi zadevo preimenovali v nik pik in bi pivo zamenjali za vino?
Pivo deluje na pik-pik kot uspavalna tablete.
Haha, daj povej mi raje ZAKAJ, bi si jaz želel sedet za mizo in srkat pivo z ljudmi kot je On_, Robi, nenazadnje tudi ti, ipd? A zato da kao upam? VAUUUUU, res ste pogumni……. na srečo imam dovolj družbe, da na taka srečanja nimam potrebe, niti želje hodit…. ker realno gledano je tukaj gori zanimivih ljudi s katerimi bi se te podružil na prstih ene roke……… tistih pa zagotov ne bo tam kjer boste vi :)[/quote]
Mhm, kako pa to, da se potem oglašaš v tej temi? Če meni nekaj ni, ne pametujem zraven. Preden se oglasiš, zakaj jaz…jaz bi šla.. sam grem že v južne kraje zdaj. Pa bom ožujskega v ta namen.
Razumem. Kaj pa če bi zadevo preimenovali v nik pik in bi pivo zamenjali za vino?
Pivo deluje na pik-pik kot uspavalna tablete.[/quote]
Lahko tud… kakor komu paše 🙂
Haha, daj povej mi raje ZAKAJ, bi si jaz želel sedet za mizo in srkat pivo z ljudmi kot je On_, Robi, nenazadnje tudi ti, ipd? A zato da kao upam? VAUUUUU, res ste pogumni……. na srečo imam dovolj družbe, da na taka srečanja nimam potrebe, niti želje hodit…. ker realno gledano je tukaj gori zanimivih ljudi s katerimi bi se te podružil na prstih ene roke……… tistih pa zagotov ne bo tam kjer boste vi :)[/quote]
Mhm, kako pa to, da se potem oglašaš v tej temi? Če meni nekaj ni, ne pametujem zraven. Preden se oglasiš, zakaj jaz…jaz bi šla.. sam grem že v južne kraje zdaj. Pa bom ožujskega v ta namen.[/quote]
Ja sej jst bi tud pršu, če ne bi bil že zmenjen s prjatlom, da greva na koktejl…
v Grčijo.
Kaj pa pičice?
Ni nobenih signalov in želja:))
Brez tega pa ja ne gre.
Forum je zaprt za komentiranje.