Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gremo na pivo

Gremo na pivo

Mhm, kako pa to, da se potem oglašaš v tej temi? Če meni nekaj ni, ne pametujem zraven. Preden se oglasiš, zakaj jaz…jaz bi šla.. sam grem že v južne kraje zdaj. Pa bom ožujskega v ta namen.[/quote]
Ja sej jst bi tud pršu, če ne bi bil že zmenjen s prjatlom, da greva na koktejl…

v Grčijo.[/quote]

V Grčiji boš dobil prst v dupe.

Boš zadovoljen?[sup][/sup]

Mhm, kako pa to, da se potem oglašaš v tej temi? Če meni nekaj ni, ne pametujem zraven. Preden se oglasiš, zakaj jaz…jaz bi šla.. sam grem že v južne kraje zdaj. Pa bom ožujskega v ta namen.[/quote]
Ja sej jst bi tud pršu, če ne bi bil že zmenjen s prjatlom, da greva na koktejl…

v Grčijo.[/quote]

Mam občutek, da se bosta mela toplo :-)))

Joj kolk znajo eni komplicirat, pa to ne moreš verjet

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj pa tebi, draga, ne paše?

pivo in roštiljada s forumaši/cami ??? V živo??
tako neizprosni pri dodeljevanju kazni, pa tudi v Den Haagu niso ☺

Margot, če boš ohladila pivo bom jst čevapčič sabo prnesu, brez kompliciranja.
Zmenjeno? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[hr]

Zmenjeno? :)[/quote]

Ti nisi dobrodošel!

Kaj pa tebi, draga, ne paše?[/quote]

Meni pivo. Ker ga ne pijem. Ampak jaz ne bom nič komplicirala :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Potem pa bo “tip” poskrbel vsaj za dve flaški vina?

Kakšnega?

Zmenjeno? :)[/quote]

Ti nisi dobrodošel![/quote]
Mogoče pri tebi res ne, ker zate nimam čevapčiča?…. 😛

Ma ni problema… Tud kaka flaša vina, to je še najmanj. Wisky in borovničke, pa še kaj za popušit 🙂

The best. Jeba nastane takrat, ko je nekdo ful navajen aktivnega golmana, pa ti kontre daje.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

The best. Jeba nastane takrat, ko je nekdo ful navajen aktivnega golmana, pa ti kontre daje.[/quote]
Če maš kosmate roke, pa debelejše prste, zapestja od mene, potem tud ženskega spola nisi.

The best. Jeba nastane takrat, ko je nekdo ful navajen aktivnega golmana, pa ti kontre daje.[/quote]
Če maš kosmate roke, pa debelejše prste, zapestja od mene, potem tud ženskega spola nisi.[/quote]

Hahaha, imam kar dolge in tanke prste, roke so pa normalno poraščene. No, kaj prida že ne igraš, če ti ni jasno, da je “vse” v zapestjih…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zapestja mam pa močnejša od tvojih ja. Uporabljam hand gripperse s 300 poundsi resistenca. Tisto žogco bi ti lahko v čelo zabiju, če bi hotu.

Ma ti, veš kdo, ti. Ti nimaš pojma na ničem. Ti si nula. Niko i ništa.

Ma ti, veš kdo, ti. Ti nimaš pojma na ničem. Ti si nula. Niko i ništa.[/quote]
Ti pa še slovensko ne znaš govort, čobanković.

Ej nekulturni, sej se strinjam dosti s tabo, samo s tisto čevap žensko k fitnisira si se pa izdal totalno. Zdej vemo, da imaš rad alfa mamice.

Kaj da ti rečem, 16 letnice s kokošjimi nogami in ploščato rit me že dolgo ne zanimajo več.

Ja pa saj to pravim. A so te sploh kdaj zanimale kakšne mlajše od sebe al vedno samo mamice, sploh tiste hude, poka poka po nagi riti, če ne bo priden, pa pomolzti nesramneža za kazen.

Ja pa saj to pravim. A so te sploh kdaj zanimale kakšne mlajše od sebe al vedno samo mamice, sploh tiste hude, poka poka po nagi riti, če ne bo priden, pa pomolzti nesramneža za kazen.[/quote]
A to se zdej trudiš izpast zabaven ? Ker ti ne uspeva veš.

Ja pa saj to pravim. A so te sploh kdaj zanimale kakšne mlajše od sebe al vedno samo mamice, sploh tiste hude, poka poka po nagi riti, če ne bo priden, pa pomolzti nesramneža za kazen.[/quote]
A to se zdej trudiš izpast zabaven ? Ker ti ne uspeva veš.[/quote]
Povej mi na kaj drkaš in povem ti kdo si.

A to se zdej trudiš izpast zabaven ? Ker ti ne uspeva veš.[/quote]
Povej mi na kaj drkaš in povem ti kdo si.[/quote]
Ok, tle že vidm mau napredka. Ampak še vedno dost švoh.

Povej mi na kaj drkaš in povem ti kdo si.[/quote]
Ok, tle že vidm mau napredka. Ampak še vedno dost švoh.[/quote]

On drka redno in to se vidi po tem, da je cele dneve tle.

Danes je bil sonce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close