Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gremo na pivo

Gremo na pivo

Prav patetično tole deluje. A bom kaj preveč posplošil oz pretiraval, če rečem da NS pokvari vsako temo tukaj? Kar je pa višek je pa res višek. Daj se malo skuliraj!

Oprosti, upam, da zarad mene ne boš še naprej brez prjatlov.

🙂 Če bi na ta način iskal prijatelje bi res bilo bedno. Sprašujem se le, kako da ti uspe ama v vsaki temi (ne glede na začetno vsebino) nivo komunikacije spravit na raven nižje stopnje OŠ. Jaz lahko to pa to, ti pa ne! Jaz imam to pa to, ti pa ne…..

Saj naslov teme je na nivoju zdajšnje OŠ….. ”Gremo na pivo” rečejo šmrkavci 13 letni pri zadnji uri 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj naslov teme je na nivoju zdajšnje OŠ….. ”Gremo na pivo” rečejo šmrkavci 13 letni pri zadnji uri :)[/quote]

In, si se ti čutil dolžnega iz zadnje klopi oglasit :-)))

Ti patetik boš mene obtoževal kako se pogovarjam ? Ti, ki si se vsako jutro drkal z GF in se cmeral naj te pusti pri miru, istočasno pa užival in ploskal vsakemu, ki ji je “zaprl usta” in s tem še sam prispeval k sovražnemu govoru ?

Najprej počisti pod svojim pragom. O izobrazbi pa sploh nima smisla debatirat, najprej boš rabu izdelat tistih 5 let trgovske, potem pa se še na kak faks vpisat in mogoče bova kje na istem. Pa še to ne dolgo, ker bom že prej magistriral 🙂

Samozavest. :/

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Magister monovskih znanosti, področje smetenja.

🙂

Tole je pa ok ideja. S tem, da bi jaz raje recimo kak kros skozi gozd namesto kuperja. Ampak vseeno pa kuper 100x boljši kot pivo. Alkohol mi ne potegne. Šport pa ja.

Popolnoma razumem, da ste mladi, hiperaktivni in vam je težko v družbi nas starih “pijančkov”, ki smo že utrujeni od vsega in nam je nagrada že to, da lahko nekje v miru sedimo in ne počnemo nič.

Ne razumem pa, da ste ves čas visite tu, v naši družbi. Saj niste priklenjeni na nas.
Madonca, sami pametni, lepi, postavni. Razstavni eksponati, bi se reklo.
Pejte ganjat punce ali kaj. Ali fante. Nekaj no…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne, nekaj, ker to bomo spet mi… oni v bistvu nas jagajo že cel čas…. 😉
Mal majo pokvarjen kompas, kaj češ 😉

Mal majo pokvarjen kompas, kaj češ ;)[/quote]

Ja jaz tega res ne razumem.
Ko sem bila jaz +/- 25…

Mah … raje ne bom o tem :DD

Ja koliko ste pa stari? 70, 80?
Jaz sem malce čez 40.

Meni osebno res ni do posedanja in popivanja. Dvomim, da mi bo to pri 70, 80ih fajn. Posedanje verjetno ja, popivanje pa dvomim.
Mi pa recimo tudi ni do piknika z neznanci. Kaj češ početi z njimi? Piknik z znanci, prijatelji pomeni prijeten klepet, dobra družba, imaš neke skupne teme.
Z neznanci pa mi je sicer čisto fajn druženje, če gre za neko športno aktivnost. Ali planine ali kolesarjenje ali rafting ali kaj takega. S samo aktivnostjo najdeš nekaj skupnega s temi neznanci. In se potem razvije tudi debata.
En čas je bila neka skupina, mislim, da prav tu gor ustanovljena. Skupina samskih. Vsake toliko je kdo kaj organiziral. Vem, da so bila tudi samo pijačkanja, ampak to seveda nisem šla. Sem pa šla na par takih športnih aktivnosti in je bilo fajn. Škoda, da te skupine ni več.
Je fajn spoznavati ljudi, ki so polni energije.

Odgovorim tebi, velja pa za vse ostale, tebi podobne, tudi!
Po čem sklepaš o starosti? Po čem sklepaš kdo je brez energije in kdo jo ima? Kaj veš naprimer o meni? Kaj veš kaj počnem 364 dni v letu? Sklepaš o meni na podlagi dejstva da bi si en dan v letu privoščil ne delat nič in spit eno pivo ali dva. Iz tega si potegnila šrto, da sem star 70-80, da sem brez energije in da samo posedam in se nacejam?
Takšna primitivna sklepanja so sposobni zelo zelo ozkogledi ljudje…. da zeeeeloooo omilim izraz, ki sem ga najprej hotel zapisat.
Besedičenje o dogodkih ki se jih nisi udeležila in iz tega vlečt projekcije, ki so mimogrede samo v tvoji glavi, so samo znak omejenosti in zafrustriranosti. In s tem si najbolj hendikepirana sama… dvomim, da boš iz tegale sploh dojela bistvo ampak bolj direktno se mi ne da pisat

Mal majo pokvarjen kompas, kaj češ ;)[/quote]

Ja jaz tega res ne razumem.
Ko sem bila jaz +/- 25…

Mah … raje ne bom o tem :DD[/quote]

Takrat je bila še Jugoslavija, SFRJ da smo natančni 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

EnTip, moj zapis je bil odgovor temule spodaj:

“Popolnoma razumem, da ste mladi, hiperaktivni in vam je težko v družbi nas starih “pijančkov”, ki smo že utrujeni od vsega in nam je nagrada že to, da lahko nekje v miru sedimo in ne počnemo nič.”

Zdaj pa še enkrat preberi vse, kar si mi napisal in se zamisli sam nad sabo.

Odgovorim tebi, velja pa za vse ostale, tebi podobne, tudi!
Po čem sklepaš o starosti? Po čem sklepaš kdo je brez energije in kdo jo ima? Kaj veš naprimer o meni? Kaj veš kaj počnem 364 dni v letu? Sklepaš o meni na podlagi dejstva da bi si en dan v letu privoščil ne delat nič in spit eno pivo ali dva. Iz tega si potegnila šrto, da sem star 70-80, da sem brez energije in da samo posedam in se nacejam?
Takšna primitivna sklepanja so sposobni zelo zelo ozkogledi ljudje…. da zeeeeloooo omilim izraz, ki sem ga najprej hotel zapisat.
Besedičenje o dogodkih ki se jih nisi udeležila in iz tega vlečt projekcije, ki so mimogrede samo v tvoji glavi, so samo znak omejenosti in zafrustriranosti. In s tem si najbolj hendikepirana sama… dvomim, da boš iz tegale sploh dojela bistvo ampak bolj direktno se mi ne da pisat[/quote]
Mislm, da lahko te izraze tud seb prepišeš.

1.)Jaz 44 in to vedo vsi na tem forumu, ker sem (mislim da ena redkih) odkrito povedala koliko sem stara.
2.) Nihče te ne sili, da se česarkoli udeležiš. EnTip je prijazno povabil in na povabilo se običajno odzove ali z
a.) Hvala za povabilo. Udeležil(a) se bom z največjim veseljem. Kaj naj prinesem. ali pa
b.) Ne, hvala, žal imam druge obveznosti.

Točno vem kaj in komu sem napisal, brez da berem še enkrat.Moj odgovor se nanaša točno na tvoj zapis in na nič drugega…

1.)Jaz 44 in to vedo vsi na tem forumu, ker sem (mislim da ena redkih) odkrito povedala koliko sem stara.
2.) Nihče te ne sili, da se česarkoli udeležiš. EnTip je prijazno povabil in na povabilo se običajno odzove ali z
a.) Hvala za povabilo. Udeležil(a) se bom z največjim veseljem. Kaj naj prinesem. ali pa
b.) Ne, hvala, žal imam druge obveznosti.

Še enkrat: moj odgovor je bil odgovor na zgoraj citiran zapis. Tako, da Margot in EnTip, ni potrebno, da sta žaljiva.
Mislim, da tudi jaz nisem. Se pa opravičujem, ker nisem prečesala celega MON, da bi vedela koliko si stara Margot.
Samo mislim, da bi se ob zapisu, ki sem ga citirala, tudi kdo drug vprašal koliko ste stari. Kar sem tudi jaz nad 40 pa mi na kraj pameti ne pride pisat v stilu citiranega. Nisem še za staro šaro.

Sem pa pisala povsem vljudno, brez nesramnega žaljenja. Kar za vaju dva težko rečem.

Še enkrat: moj odgovor je bil odgovor na zgoraj citiran zapis. Tako, da Margot in EnTip, ni potrebno, da sta žaljiva.
Mislim, da tudi jaz nisem. Se pa opravičujem, ker nisem prečesala celega MON, da bi vedela koliko si stara Margot.
Samo mislim, da bi se ob zapisu, ki sem ga citirala, tudi kdo drug vprašal koliko ste stari. Kar sem tudi jaz nad 40 pa mi na kraj pameti ne pride pisat v stilu citiranega. Nisem še za staro šaro.

Sem pa pisala povsem vljudno, brez nesramnega žaljenja. Kar za vaju dva težko rečem.[/quote]
Še enkrat si preberi kaj si napisala in potem si preberi kaj sem ti jaz odgovoril… in boš morda v drugo ali tretje dojela… sicer pa sem na koncu napisal svoj dvom v tvoje sposobnosti dojemanja, kar trenutno zelo potrjuješ 🙂

Res nisi bila žaljiva, malo si na glas razmišljala, kar je lahko v tej vročini za marsikoga preveč. Sam imam klimo, kot vidiš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjel ali ne ampak minuto preden si se pojavil sem razmišljal, da boš prišel točno s takim zapisom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close