Gremo na pivo
EnTip, moj prvi post je bil komentar na NSjev predlog glede športnega dogodka. Zdelo se mi je zanimvo, kar je napisal in sem komentirala. To menda ni prepovedano? Sploh pa ne v temi avtorja, ki mu je navada, da večino tem posmeti z nekimi brezveznimi in nesramnimi komentarji.
Drugi moj post je bil komentar na Margotino jamranje, da ste stari. Komentirala sem zato, ker sem domnevala, da je na tem forumu večina stara nekje med 30-40, mogoče 25-50. Zato mi njen komentar ni bil ravno jasen.
Vsi moji nadaljni komentarji so poskus pojasnjevanja zakaj sem si drznila komentirat druge (tebe nisem komentirala).
Ampak zdaj ne čutim več potrebe, da bi ti še kaj razlagala. Ne tipu, ki v večini tem smeti z nesramnimi izpadi.
NS: tebi pa čestitke za dober predlog glede srečanja. Upam, da se bodo taka srečanja v resnici kdaj izvajala.
Bravo. Verjetno si vkopil klimo. 🙂
Še enkrat: moj odgovor je bil odgovor na zgoraj citiran zapis. Tako, da Margot in EnTip, ni potrebno, da sta žaljiva.
Mislim, da tudi jaz nisem. Se pa opravičujem, ker nisem prečesala celega MON, da bi vedela koliko si stara Margot.
Samo mislim, da bi se ob zapisu, ki sem ga citirala, tudi kdo drug vprašal koliko ste stari. Kar sem tudi jaz nad 40 pa mi na kraj pameti ne pride pisat v stilu citiranega. Nisem še za staro šaro.
Sem pa pisala povsem vljudno, brez nesramnega žaljenja. Kar za vaju dva težko rečem.[/quote]
Jaz se pa sprašujem kako ste lahko nekateri tako nesramni in žaljivi hkrati.
EnTip je pokazal dobro voljo in povabil na pivo. Njegov plac, njegov kamin. Pride lahko, komur paše.
In potem se pojavi cel kup nekih jebivetrov, ki imajo en milijon pripomb kaj vse jim ne paše.
A itak vemo, da vam NIČ ne bi pasalo, pa če bi se enTip na trepalnice metal.
Pa a se ne morete enkrat zadržat in ignorirat temo, družbo ?? Vam pač ne paše.
Pejte raje pisat tja v tisto o samozadovoljevanju, materiala imate gotovo zadosti.
Margot, zakaj si tako agresivna in napadalna? S katerim stavkom sem ti stopila na žulj?
No, ne bom se več zagovarjala zakaj sem si drznila pisat v neko temo, katere avtor je tip, ki skoraj vsako temo posmeti z nesramni komentarji.
Lepo se imejta. Verjetno bosta tako sama na pivu. Pa skupaj jamrajta kako sta naveličana življenja. Jaz sem pa tvojih let in se prav nič ne počutim izmučena.
No lepo bodita, jaz pa grem na sonček.
Pa saj je enTip sam povedal, da če pa kje, je na pikniku treba komplicirat. Se pravi, smo na dobri poti. 🙂
Če si ženska bi lahko vedela katere teme žensko rasf… STAROST, DEBELOST pa morda LENOBA.. Ti si pa vse hkrati omenla, da so stari, pa da se jim nič ne da, le popivat.. Kar lahko namiguje tudi, da so leni pa debeli, ni tok narazen.
Saj razumem da 100 ljudi 100 želja..
Tud marsikaj toleriram, nikoli, ampak res nikoli pa ne toleriram karakteriziranje ljudi na podlagi 1 samega stavka. In če to nekateri ne dojamete so to večje in hujše žaljivke kot pa nekomu v faco rečt da je prasec!
Kaj je zdej?
Kregat se ne mislm, skoduje lepoti.
Pivo je vsak dan….
tist namizn fuzbal je pa zanimiv… sam se je lastnica posta kr neki potuhnla…
In kdaj treniras? Ce rabis kanon futr povej.
Meni ne moreš stopiti na žulj, ker ga nimam. Nisem bila agresivna, samo naučiti sem te hotela določenih manir, ki ti bodo še kako prav prišle, še posebej, ker se sončiš po forumu in iščeš družbo za rekreiranje.
Ker veš, za kaj takšnega imam jaz družino in prijatelje.
Jebeš silo, če smer ni taprava.
Jebeš silo, če smer ni taprava.[/quote]
In kaj si ti zdej za ena, da si tok dobra v tem namiznem nogometu ? What makes you think, da bi me lahko premagala ?
Meni ne moreš stopiti na žulj, ker ga nimam. Nisem bila agresivna, samo naučiti sem te hotela določenih manir, ki ti bodo še kako prav prišle, še posebej, ker se sončiš po forumu in iščeš družbo za rekreiranje.
Ker veš, za kaj takšnega imam jaz družino in prijatelje.[/quote]
Support!
Ker veš, za kaj takšnega imam jaz družino in prijatelje.[/quote]
Dej no, z enim stavkom te je vrgla iz tira. Tebe in unga tipsona, k mu sam prst pokažeš, pa se že cmerat začne.
Jebeš silo, če smer ni taprava.[/quote]
In kaj si ti zdej za ena, da si tok dobra v tem namiznem nogometu ? What makes you think, da bi me lahko premagala ?[/quote]
Ja, glej, premagala sem že nekaj zelo dobrih igralcev, tudi nekaj zmagovalcev turnirjev; zakaj ne bi še tebe? Aja, seveda, ker se midva v tem vesolju ne bova srečala.
In kaj si ti zdej za ena, da si tok dobra v tem namiznem nogometu ? What makes you think, da bi me lahko premagala ?[/quote]
Ja, glej, premagala sem že nekaj zelo dobrih igralcev, tudi nekaj zmagovalcev turnirjev; zakaj ne bi še tebe? Aja, seveda, ker se midva v tem vesolju ne bova srečala.[/quote]
Damn right, da se ne bova. Isto kot sem napisal GF, ne maram te, pa nočem te spoznat.
Kao v resni zvezi potem bi pa s kar nekim forumašem namizni nogomet igrala. Ker to sploh ni čudno.
Dejmo si nalit čistega vina in si že enkrat priznat, da ste vsi tu gor samski. Na istem ste kot jst, s tem, da sem jst prostovoljno samski, vi se pa sramujete tega.
Ja, glej, premagala sem že nekaj zelo dobrih igralcev, tudi nekaj zmagovalcev turnirjev; zakaj ne bi še tebe? Aja, seveda, ker se midva v tem vesolju ne bova srečala.[/quote]
Damn right, da se ne bova. Isto kot sem napisal GF, ne maram te, pa nočem te spoznat.[/quote]
Hahaha, človeku jasno napišeš, da se v tem vesolju ne boš srečal z njim, on pa še kar tumba, da te ne želi spoznati. To je že urejeno, “srček”… 🙂
Čudno je samo in zgolj to, da ti po stavku Aja, seveda, ker se midva v tem vesolju ne bova srečala. še vedno vidiš neko željo… Jok, brate, odpade! 🙂
Čudno je samo in zgolj to, da ti po stavku Aja, seveda, ker se midva v tem vesolju ne bova srečala. še vedno vidiš neko željo… Jok, brate, odpade! :)[/quote]
Odreagirala si čist po žensko. Ker ne upaš direkt vprašat, pa samo namigneš in čakaš, da jst naredim prvi korak.
Čudno je samo in zgolj to, da ti po stavku Aja, seveda, ker se midva v tem vesolju ne bova srečala. še vedno vidiš neko željo… Jok, brate, odpade! :)[/quote]
Odreagirala si čist po žensko. Ker ne upaš direkt vprašat, pa samo namigneš in čakaš, da jst naredim prvi korak.[/quote]
You wish.
Škoda samo, ker se ne obnašaš prav nič ženstveno. Si dominantna, ukazovalna, željna prepirov itd. Tko da že samo na podlagi tega lahko sklepam, da nisi prav nič lušna. Dve opciji sta, al si zanemarjena mazoljasta bajsa z mastnimi lasmi, ali pa visoka štorklja 185cm, brez jošk. V vsakem primeru – a big no-no.
Daj, pojdi ti to svoji mami razlagat, njo bo mogoče zanimalo, mene pač ne. Ajde, čao!
Oprosti, ker sem te ubil.
Dej model ne delej nam sramote! Vsi smo vidli, d a te je ubila ze zdavnej ti pa se kr sils vanjo. S tem si sam to dokazal, da si beta fag, ki ni sposoben priznat poraza. Zdej pejt pa res mamici jokat.
Beta fagi prec stopite ženski v bran 😀
Forum je zaprt za komentiranje.