Gremo na pivo
Odličen odgovor.
5+
Hočeš rečt, da tud ti nimaš lajfa. To že vemo. Saj ni treba ovinkarit, povej direktno. 🙂
[/quote]
1.)Jaz 44 in to vedo vsi na tem forumu, ker sem (mislim da ena redkih) odkrito povedala koliko sem stara.
2.) Nihče te ne sili, da se česarkoli udeležiš. EnTip je prijazno povabil in na povabilo se običajno odzove ali z
a.) Hvala za povabilo. Udeležil(a) se bom z največjim veseljem. Kaj naj prinesem. ali pa
b.) Ne, hvala, žal imam druge obveznosti.
Odličen odgovor.
5+[/quote]
Ja, za ljudi brez domišljije. 🙂
Odličen odgovor.
5+[/quote]
Ja, za ljudi brez domišljije. :)[/quote]
To maš ti mau preveč domišljije, če misliš, da si neka lepotica. Pa tole bahanje z resnimi zvezami je postalo že malo boring. Mam sosedo, svinja v obraz + močnejše postave kombo, pa si je našla deca, pred parimi meseci pa še skotila z njim. Tko da, to ni noben dosežek, če si je baba sposobna tipa dobit. Za Monovko mogoče malo težje, če je bolj nedružabne sorte, bo pa tud taki slej kot prej uspelo. Če ni druge, gre na Ona-On, pa si kšnga Markota dol pobere.
Senza, tvoj tip (če je resnična oseba) more bit pa res en cepec, da si je glih tebe izbral. Mislim, koj k. ? A si mu slučajno kej v pijačo vrgla, pa da ni vedu ?
Ma ste fantje al moski al dedci? Vem za vedno smo baje otroc.
Men po pivu raste tut domislija, vamp niti ne.
; zenskam pa baje joske = samozavest…. neglede na tistih 185cm.
Hmmm KAJ RASTE se POL MOSKIM?
Zdej pa senza & samozavestnez, margot v zenski obliki(ponavad te pijem�) en, drugi osebki… a se javte za poskusne zajcke?
2a al 2b?
Al boste zejni se naprej…
Aja rabimo se sodnika !
Ti mene manir? Ti, ki si me napadla, da kokodajsam pa sem bila čisto olikana in vljudna? In ti, ki si vsa zgrožena, ker slučajno nisem vedela koliko si stara?
Ne vem, če si ravno primerna oseba, ki bi druge učila manire.
Najprej pometi pred svojim pragom. S svojim zgledom boš največ naredila. Dokler pa druge tako nesramno napadaš pa res ne moreš nikogar učiti manir.
Če si ženska bi lahko vedela katere teme žensko rasf… STAROST, DEBELOST pa morda LENOBA.. Ti si pa vse hkrati omenla, da so stari, pa da se jim nič ne da, le popivat.. Kar lahko namiguje tudi, da so leni pa debeli, ni tok narazen.[/quote]
Smešno pri vsem tem pa je, da je to ona sama zase napisala. To je bil njen zapis, ki je namigoval na stvari, ki jih omenjaš. Jaz sem se samo začudila njenemu opisu sebe in ostalih (pisala je v prvi osebe množine), ker nisem pričakovala, da so tu gor res stari.
heh … ko bi se ti kdaj svojih priporočil držala … bi vsi forumi propadli ☺
ampak na osnovi dveh pa narediš ekspertizo kot vsa SVN psiho srenja ☺
Res smo narod in pol…. namesto da bi se menili o podrobnostih za piknik (vsaj tisti ki pač želijo pridet) je sem prikolovratilo XX osebkov, ki itak nimajo namena pridet ampak morajo pa gobce otresat…
k zje.ba.nju temice si sam veliko prispeval ☺
lahko bi pa Robija prosil, da čisti temico nesnage – tudi tvoje.
Jaz bi pa z veseljem prišla na ta piknik.
Namreč prav radovedna sem , če bi me tudi osebno, v obraz tako žalil kot me na monu.
Seveda bi prišla na piknik, če je hrana tam 🙂
haha!!! hrana pa bajse so kot mrčes in luč ponoč kajne 🙂
Ja sem že ženska reče da je STARA, pričakuje da se ji reče “to pa res ni staro, si še mladenka”.. Al pa če ma pri 170cm, 80kg, moraš reči da je to lih prov, ne da ima res 80kg. Ne smeš niti citirat resnice, tud če same to napišijeo. Če rečejo “sem debela”. Pa pol rečš “pri debelih je tako…”… Gotovo, sam da ponoviš kar same napišejo/rečejo, že tvegaš nož med rebri… SEj zato, kdo se bo s 40+ ukvarjal, a vidš kakšno minsko polje si sprožila in to od najbolj mirne ženske tukaj, kaj šele vse ostale, te so pa pol v časopisu, k eno nedolžno jagnje pohodi mino…
Kaj ste sklobasali z enega povabila na pir? Če ti je za it, greš in ga v miru spiješ. Tkole se pa sam greje in pogret pir ni za pit.
In kolk se vse neki obremenjujete z videzom drugih in kaj kdo počne v prostem času…jaooo
Očitno so eni že tam na pikniku, virtualno. :))
POleg enegatipa, bi tudi tebe Matkič, z veseljem spoznala in vse ostale, ki vam gredo žaljivke tako gledko z jezika.
Sem radovedna kaki zgledate. Grem stavit, da se v resnici niti En Tip ne bo upal pokazati.
A niste dojeli, da si jaz upam pokazat obraz, eni pa upate biti glasni samo na netu, ko ste anonimni. Srečati se pa ne upate. Velja tako za EngaTipa kot za Matkiča kot za ostale gobezdače, ki vam žaljivke letijo izpod prstov na anonimni forum. Sem prav radovedna kako ste na štiri oči pogumni. Predvsem pa me zanima kaki lepotci in uspešneži ste, glede na to, da ste tu gor tako popolni.
No dej debela-starunklja, če si tok odkrita, potem pa še priznaj da se ne bi branila pogleda na njihove korenjake.
Kaj več je pa samo še dodatna popestritev, saj kaj pa je to, itak se zgovoriš na prijeten večer, malo žlahtne kapljice in prilike…
Sicer pa sem jaz itak razumel, da se gre za PIKnik, PIK PIK v lule pa rite
saj v tem je point neta, forumašenja …
da bi pa komu šel v ksiht povedat kaj si mislim … komot, če mi plača prevoz, dnevnice, prenočišče, … pa 100€/uro na roke
Forum je zaprt za komentiranje.