Gremo na pivo
saj v tem je point neta, forumašenja …
da bi pa komu šel v ksiht povedat kaj si mislim … komot, če mi plača prevoz, dnevnice, prenočišče, … pa 100€/uro na roke[/quote]
Sem tako prijazna, da se pripeljem do njega. Tako, da ti ni treba nikamor hodit. Samo potem pa poguma ni več, a ne?
saj v tem je point neta, forumašenja …
da bi pa komu šel v ksiht povedat kaj si mislim … komot, če mi plača prevoz, dnevnice, prenočišče, … pa 100€/uro na roke[/quote]
Sem tako prijazna, da se pripeljem do njega. Tako, da ti ni treba nikamor hodit. Samo potem pa poguma ni več, a ne?[/quote]
da vidim …. se zmeniva na mailu — diskretenslo @ gmail.com (brez presledkov)
U noro, sam povej komu kam greš 264U™, da te nav mela v kleti zaprtega k prašiča… sam za meso
Aja my bad, ona k tebi pride, to bo kavsa, veš kako taka kavsa, zaden atom ti bo izstisnila ven… Pomolzla te do zadnje kaple…
Sem tako prijazna, da se pripeljem do njega. Tako, da ti ni treba nikamor hodit. Samo potem pa poguma ni več, a ne?[/quote]
da vidim …. se zmeniva na mailu — diskretenslo @ gmail.com (brez presledkov)[/quote]
Mail ne dela?
Torej si mi boš upal vse žaljivke zmetati v obraz?
pa ne, da si jo že sprobal, da tako suvereno opisuješ
…
itak pa ne bo ne prva in upam ne zadnja, ki me tako zdelala ☺
Po moje se mu je zatipkal…
napisal je ” diskretenslo @ gmail.com”
po moje je mislil DISKRETNOSLO, napisal je pa DISKRETENSLO, DIS=THIS, KRETEN=IDITON, SLO=FROM SLOVENIA, Se pravi ta IDIOT IZ SLOVENIJE, kako prikladno…
po moje je pravilno pa DISKRETNOslo
da vidim …. se zmeniva na mailu — diskretenslo @ gmail.com (brez presledkov)[/quote]
Zmeniva se takole. Tule napiši vse žaljivke, ki si jih misliš o meni. Potem pa se prek maila zmeniva, kje se dobiva, da mi to poveš tudi v obraz.
EnTip, Matkič in še nekateri drugi, mi tu gor pišejo vse mogoče, se mi posmehujejo, žalijo, so nesramni do mene, samo v obraz si ne upa nihče povedat nič od tega, kar mi pišejo.
Torej, pokaži vsaj ti pogum. Najprej napiši vse kar si misliš semle gor, potem pa se domeniva prek maila.
Mail ne dela?
Torej si mi boš upal vse žaljivke zmetati v obraz?[/quote]
imam odprt mail – deluje ☺
komot … ☺
Ta mail, se kar pogosto pojavlja na netu :).
Mail ne dela?
Torej si mi boš upal vse žaljivke zmetati v obraz?[/quote]
imam odprt mail – deluje ☺
komot … ☺[/quote]
Čakam še na seznam žaljivk. Tule gor je namreč toliko tipov, ki me žalijo. Pa ne vem točno kateri izmed njih si ti. Napiši še enkrat oz. daj mi linke do tistega, kjer si mi že pisal.
no.go .. ali po moje ali pa nič
pa ne grem jaz mojih biserov metati v ta svinjak vsem na uporabo ☺
Valda da si, samo pol boš še bolj depresivna, a nisi že dovolj? 😀 😉 😉 😉 😉
Ja in, kdo si pa ne upa, samo vprašanje je zakaj bi se jaz želel dobit s katerimkoli tukaj gor, morda so ene trije ali štirje, ampak onih pa ne bo…… kdo bi hotel it z depresivno debelo žensko na spoznavanje sploh 🙂 Mogoče kak obupan poročen fukfehtar copatarski, ko si mu prva opcija za skok čez plot.
Nič na internetu ni anonimno btw 🙂
pa ne grem jaz mojih biserov metati v ta svinjak vsem na uporabo ☺[/quote]
Oh ja.
Glej, zanima me samo tisti, ki mi je že tu gor pisal žaljivke, bil nesramen do mene. Torej pokaži kaj si mi pisal, da vidim, če prideš v izbor.
Moški, ki se normalno obnašajo, taki vem, da se upajo tudi v reali pokazat. Niso brezjajčni tipi.
Tisti, ki pa tule gor žalijo, imajo nesramne izpade ala entip, matkič in podobni pa vem, da nimajo poguma se pokazat v reali. Imajo jajca ja, samo takrat, ko mislijo, da nihče ne ve kdo so. Isto velja za tole bitje, ki pišejo cel kup postov pod različnimi niki pa noben nima nobenega smisla oz. vsebine.
Če mate jajca jih pokažite debeli starunklji, ona ve kaj z njimi
Še en dokaz, da če si copatar nimaš šans, še pri debelih in grdih kot je starunklja 🙂
Še en dokaz, da če si copatar nimaš šans, še pri debelih in grdih kot je starunklja :)[/quote]
Iz kje si to razbral… Ravno ti maji šanse, še sama se do njih pripelje, sama si ga vzame, le tih moraš bit pa copatirat, pa je vse poskrbljeno, futra te pa molze.
pa ne grem jaz mojih biserov metati v ta svinjak vsem na uporabo ☺[/quote]
Oh ja.
Glej, zanima me samo tisti, ki mi je že tu gor pisal žaljivke, bil nesramen do mene. Torej pokaži kaj si mi pisal, da vidim, če prideš v izbor.
Moški, ki se normalno obnašajo, taki vem, da se upajo tudi v reali pokazat. Niso brezjajčni tipi.
Tisti, ki pa tule gor žalijo, imajo nesramne izpade ala entip, matkič in podobni pa vem, da nimajo poguma se pokazat v reali. Imajo jajca ja, samo takrat, ko mislijo, da nihče ne ve kdo so. Isto velja za tole bitje, ki pišejo cel kup postov pod različnimi niki pa noben nima nobenega smisla oz. vsebine.[/quote]
iz posta v post se bolj izmikaš … pa imaš na tej strani cca 13 post pod nickom Volk med ovcami™
Ne izmikam se 264U™ . Jasno sem napisala, da imam se željo srečat z osebami, ki so tu gor do mene nesramne in žaljive. Torej daj link, kjer si mi to pisal.
Matkiča in Enega Tipa se seveda spomnim, da zelo rada stresata žaljivke na moj račun. Njima ni treba dajat linkov. Si ju z lahkoto zapomnim, ker tako izstopata.
Tvoje linke pa še čakam.
Še en dokaz, da če si copatar nimaš šans, še pri debelih in grdih kot je starunklja :)[/quote]
Ne vem ali se samo delaš ali si res tako neumen?
Ti bolj počasi razložim.
Moški, ki se normalno, kulturno, obnašajo, brez izpadov žaljivk, brez nesramnosti, ti se upajo pokazati. Tudi z nekaterimi z MONa sem se osebno že srečala.
Tisti, ki pa imate take nesramne izpade, polne žaljenja, ste pa brezjajčni tipi, ki ste pogumni le pri računalniku. V živo pa si ne upate niti pisniti. Zato me žene radovednost, ker bi res rada videla kako take zgube zgledate v realnosti. Dejstvo je, da ne dvomim v to, da ste zgube. Namreč samo zgube imajo tako željo žaliti druge.
In ja, jaz si upam direkt v obraz povedat, da si zguba. Ti pa tega nikakor ne upaš.
TU gor samo nakladaš v tri krasne pa razkladaš kako bi ženske tepel. Kaj več si pa ne upaš. V reali pa eno ubogo revše.
Kej samo piva al tud kaj drugega boš ponudil?
Pa da se razumeva pijačo mislim ;-)![/quote]
Saj veš da povabilo na pivo ali na kavo ni zabetonirano in si kljub temu lahko zaželiš tud penino ali karkoli pač že 🙂
[sup]ej iskrena[/sup]
jst ti lohk pod kiklo lezem pod mizo, kot pes…
Drugače pa, če smo tehnično praivilni. Piknik pomeni HRANO in pijačo, v naši deželi PIKNIK praviloma pomeni
pivo, gazirane pijače, sokovi, malinovc.. in pa pleskavice, čevapčiči, čebula, ajvar, zenf…
Matkič lej kako te je ozmerjala sedaj…
A te zanima kako bi blo v živo ? Ti bi bil KEKEC, ona pa PEHTA, bi ti že videl hudiča…
Oz ne matkič, lej k rožleta bi te za ušesa odvlekla v bajto
Forum je zaprt za komentiranje.