Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gremo na pivo

Gremo na pivo

Še en dokaz, da če si copatar nimaš šans, še pri debelih in grdih kot je starunklja :)[/quote]

Ne vem ali se samo delaš ali si res tako neumen?
Ti bolj počasi razložim.
Moški, ki se normalno, kulturno, obnašajo, brez izpadov žaljivk, brez nesramnosti, ti se upajo pokazati. Tudi z nekaterimi z MONa sem se osebno že srečala.
Tisti, ki pa imate take nesramne izpade, polne žaljenja, ste pa brezjajčni tipi, ki ste pogumni le pri računalniku. V živo pa si ne upate niti pisniti. Zato me žene radovednost, ker bi res rada videla kako take zgube zgledate v realnosti. Dejstvo je, da ne dvomim v to, da ste zgube. Namreč samo zgube imajo tako željo žaliti druge.
In ja, jaz si upam direkt v obraz povedat, da si zguba. Ti pa tega nikakor ne upaš.
TU gor samo nakladaš v tri krasne pa razkladaš kako bi ženske tepel. Kaj več si pa ne upaš. V reali pa eno ubogo revše.[/quote]

In vse to si napisala medtem ko ti je padala mermelada iz že sedmega krofa ki ga danes ješ, na račun davkoplačevalcev (beri CSD – DP – aka. socialka)

Zahvali se mi rajši ker za razliko od tebe delam, in imam popoldanski šiht, ti pa žreš na moj račun ko davke plačujem debeli državi polni debelih lenih ljudi

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič pa menda ne bi rad šel na drink z njo? Zdaj ko si ji povedal spet ene par krepkih si bo to še bolj želela…

Ma Iskrena je prebrala sam prve 3 poste, ker sem vidla, da je isto kot vedno, zato sem se sam na avtorjev post osredotočila.

Torej zdej se vam je uspelo dogovorit za piknik?

Nikakor se nam ni uspelo dogovorit za NIČ. Bilo je 5 strani prepiranja… brez dogovora

Sej je razumel… dala mu je IZIV za vstop v njeno nožnico… da jo mora užalit kar se da in mislim, da je zmagal v tem izzivu, bolj je neb mogel noben. Zdej ima zagovotvljeno vstopnico v njen panj.

Kot ponavadi 🙁

Iskrena kaj bi pa ti iskreno rada ? EnTip je napisal da lohk tud piknik.

Kaj si iskrena želiš od okroglih povesti ? Samo 3 od 4 al če bo naneslo kar vse ?

Toplo jesti, hladno piti, mehko se otrebiti in trdo vtikati ?

Kot ponavadi :-([/quote]
Ma ja, vedno je tako.
Nekdo ima željo, da bi koga srečal, če se že tolk cajt pogovarja z njim, nekaj je takih, ki ne upajo prit, ker so bili tako nesramni do vseh, da nimajo več obraza in potem iz čiste fovšije zase.rjejo temo, da vse skupaj izgleda kot nič od nič. Na koncu se jih kljub vsemu najde enopar, ki vseeno pridejo in se imajo prav lepo (vsaj po mojih izkušnjah).
Zato je bolje to dorečt na zs in ne javno, ker se samo troli hranijo s tem.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On.. zakaj pa ne oboje na en mah ? Troli se nafutramo tukaj, vi pa v živo kasnej ? Sej v tej temi so se našli vsi, troli k smo se najedli na tem kreganju… vi ta resni se boste pa zdej zmenil na ZS… pa objavli datum, uro in bodo še ostali ta resni prišli tja kajne… Trolov nas itak tja ne bo, brez skrbi… Tako smo lahko pa vsi siti, kaj ni kranso.

Ni krasno! 🙂
Trole je treba naučit delat ne pa jih hranit kot se je to delalo nekoč….
Al se ti držiš načela: Kdor ne dela naj vsaj je?
Oglasi se pri Margot, ona je ponujala porcijo čevapov… Samo, če jih nista s tisto, ki ni razumela cinizma, ki ga je namenila Matkicu, raztresli po prašini… 🙂
Ma za trole bodo dobri :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hja, bi jaz rada videla tebe Matkič. Sem res radovedna, če si v živo tudi tako korajžen kot tule gor? Tule samo žališ, v živo pa bednik od bednika. Tule gor ni teme, da ne bi koga žalil. Predvsem ženske. Doma pa visi pri mami, ki mu rit odnaša. Res pravi car. Brez žensk ne bi preživel.
Isto velja za Enega Tipa. Grem stavit, da se v resnici ne upa pokazat in da si ne upa organizirat pikinika. Le kako bo pokazal svoj obraz ljudem, glede na vse nesramnosti tu gor? Mogoče je za odtenek boljši od Matkiča. Vsaj ženske ga ne preživljajo. Tako kot matkiča.

Ja, za nas bodo dobri, mi jemo tud iz tal, imamo neobčutljiv želodec 🙂

Sej lohk naredite za strole posebi korito.

Jaz verjamem, da se je treba trolov zadevedat pa jih usmerjat kot strelovod, pa ni problemov. Najhuje jih je zatirat, pa se delat kot da ne obstajajo 🙂 Troli smo pocen… 2dni star kruh, mal vode pa kar ne boste pojedli.

Matkic bi prišel, če bi šla mama z njim, ampak ne morejo babice pustit doma same zato bi še ona prišla čeprav ima bolj slabe zobe, ker ji socialna ne da oz jo Matkic ne pusti tja, ker jo bo tako prej pobralo, ker itak ni nič več od nje, smo zažira jih. Pa na koncu bi kosti pobrali po mizah kao za psa, čeprav ga sploh nimajo, da bi še ata mal obiral in bi se preživeli še en dan…

Entip pa… no ja, ne smeš ga razjezit pa je ok. Božanje v smeri dlake, bo šlo? 🙂

Matkic bi prišel, če bi šla mama z njim, ampak ne morejo babice pustit doma same zato bi še ona prišla čeprav ima bolj slabe zobe, ker ji socialna ne da oz jo Matkic ne pusti tja, ker jo bo tako prej pobralo, ker itak ni nič več od nje, smo zažira jih. Pa na koncu bi kosti pobrali po mizah kao za psa, čeprav ga sploh nimajo, da bi še ata mal obiral in bi se preživeli še en dan…

Entip pa… no ja, ne smeš ga razjezit pa je ok. Božanje v smeri dlake, bo šlo? :)[/quote]

Aja, to si hotel povedat, da Matkič babici ne pusti od doma, ker bi lahko spoznala druge ljudi pa komu drugemu stanovanje dala zapisat :)? Potem pa bi on ostal še naprej lepo pri mamici? Ja, babica grozna, si drzne še kar živeti in zaradi nje mora matkič pri mami bivakirat.

BOžanje v smeri dlake? To pa pri meni ne gre. Sem pa vseeno radovedna kako zgledajo tipi, ki ima vse nesramne izpade glede videza žensk. Glede na izpade enih tipov tu gor, so verjetno sami vsaj mistri Evrope, če ne že sveta.
Razen, če je to isto kot pri denarju. Druge žalijo, da živijo na tuj račun, na socialkah, sami pa čakajo babico, da umre, da bodo dedovali.

Ma ja, vedno je tako.
Nekdo ima željo, da bi koga srečal, če se že tolk cajt pogovarja z njim, nekaj je takih, ki ne upajo prit, ker so bili tako nesramni do vseh, da nimajo več obraza in potem iz čiste fovšije zase.rjejo temo, da vse skupaj izgleda kot nič od nič. Na koncu se jih kljub vsemu najde enopar, ki vseeno pridejo in se imajo prav lepo (vsaj po mojih izkušnjah).
Zato je bolje to dorečt na zs in ne javno, ker se samo troli hranijo s tem.[/quote]
Se strinjam 🙂

Entip pa… no ja, ne smeš ga razjezit pa je ok. Božanje v smeri dlake, bo šlo? :)[/quote]
🙂

Če se z nekom že preko neta ne strinjam skoraj v ničemer, pol ni razloga, da bi nekam hodil s tako osebo. Kaj se pa naj v živo menim z Robijem, Onetom, Markom? Če že preko neta z nekom kr naprej prihajaš v konflikte, kaj se češ družit s takim, se menit, o čem?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma ja, vedno je tako.
Zato je bolje to dorečt na zs in ne javno, ker se samo troli hranijo s tem.[/quote]

Zmeraj se je nekak dogovarjalo za srečanje v zimskem času, no vsaj jaz, da bi zasledila, da bi se tud v poletnih mesecih se dobili, pa ne. Tko da….

Kaj pa vem, nazadne ni bilo glih hladno, enkrat prej smo pa res morali zakurit zunaj ampak ne zaradi mraza… 😉

Kaj pa, če bi sprejel, da ljudje smo si različni in vsak vidi zadeve iz svojih oči? Težko se boš z vsakim v vsem strinjal in popolnoma ujel, no vsaj jaz še nisem zasledila tko dobre kombinacije.

Kaj pa vem, nazadne ni bilo glih hladno, enkrat prej smo pa res morali zakurit zunaj ampak ne zaradi mraza… ;)[/quote]

Samo, da vam je bilo toplo in prijetno, to samo šteje ;-)!

Kaj pa, če bi sprejel, da ljudje smo si različni in vsak vidi zadeve iz svojih oči? Težko se boš z vsakim v vsem strinjal in popolnoma ujel, no vsaj jaz še nisem zasledila tko dobre kombinacije.[/quote]

Ja že, ampak ne čutim ful neke želje, da bi se s takim folkom v živo dobival.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti mene manir? Ti, ki si me napadla, da kokodajsam pa sem bila čisto olikana in vljudna? In ti, ki si vsa zgrožena, ker slučajno nisem vedela koliko si stara?
Ne vem, če si ravno primerna oseba, ki bi druge učila manire.
Najprej pometi pred svojim pragom. S svojim zgledom boš največ naredila. Dokler pa druge tako nesramno napadaš pa res ne moreš nikogar učiti manir.[/quote]

Še enkrat, ker ti očitno ne gre:
Če te nekdo povabi na pivo, tebi pa do tega piva ni, ga vljudno zavrneš, ne pa da si izmišljuješ, da bi pa ti raje jedla zrezke iz podplatov belega slona.
Ti kar sama pometaj. Prepričana sem, da ti pa metla leži.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če si ženska bi lahko vedela katere teme žensko rasf… STAROST, DEBELOST pa morda LENOBA.. Ti si pa vse hkrati omenla, da so stari, pa da se jim nič ne da, le popivat.. Kar lahko namiguje tudi, da so leni pa debeli, ni tok narazen.[/quote]

Smešno pri vsem tem pa je, da je to ona sama zase napisala. To je bil njen zapis, ki je namigoval na stvari, ki jih omenjaš. Jaz sem se samo začudila njenemu opisu sebe in ostalih (pisala je v prvi osebe množine), ker nisem pričakovala, da so tu gor res stari.[/quote]

Pri teh letih, ki jih imam, sem si ustvarila družino in krog prijateljev, s katerimi grem: ali na dopust, ali na izlet, ali hribolazit, ali kolesarit, ali … in mi tudi na kraj pameti ne pride, da bi to počela z nekim nepoznanim folkom s foruma. Lahko pa spijem eno pivo (oziroma sok) in počvekam eno uro/dve, brez problema.
Nekateri smo zares čudni, ane?

Seveda si pa vidva lahko še naprej domišljata, da sem stara, debela in lena – me niti najmanj ne moti. Bil je hec, ker pa vidim kako zelo vaju to osrečuje, se bom z veseljem žrtvovala.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zadal si si težko nalogo. 🙂

Daj gor en ali dva datuma, približno lokacijo in potem boš videl, kdo ima interes in kdo ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close