Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gremo se karaoke

Gremo se karaoke

ampak kot zakleto ne najdemo slovenskih pesmi.

Radi bi, da je samo glasbena podlaga in besedilo napisano, da sam poješ, takole: http://www.youtube.com/watch?v=v7_yQQETfq0

Tujih pesmi je kolikor hočeš, slovenskih na tak način sploh ne. Morda kdo ve kje najti to kar iščemo?
Vseeno mi je kateri izvajalci, da so le živahne pesmi… 🙂

Če bo kdo prilimal kakšen link, najlepša hvala.

Moja hči poje na šolskih prireditvah ipd. in to večinoma na angleške matrice. Enkrat je pela na šoli, in med poslušalstvom sta bila Gušti in Chantal in je Chantal takoj komentirala: “Pa spet angleške pesmi.”

Nisem si mogel kaj, da ne bi pristopil in jima razložil, da je to pač posledica dejstva, da slovenski glasbeniki besno skrivajo svoje instrumentale, da jih ja ne bi kdo zlorabil na veselici v Horjulu in tam pel, oni pa ne bi imeli nič od tega.

Tako da, če kdo od slovenskih glasbenikov to bere, naj se zamisli. Očitno v tujini bolj razumejo, kako se gradi popularnost.

Od originalnih plošč, ki jih imam doma, imata samo 2 kakšni karaoke verzijo: Eva Črne (Sanje) in Marta Zore (Zakaj). in to je to 🙁

Katastrofa.

sej je cela slo glasba ena velka katastrofa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Če je to razlog je pa smešno in žalostno skupaj 🙂 in jih en lep kurc gleda. Bomo pa tuje peli, jih je gor kolikor hočeš od vseh možnih izvajalcev. Pa če bom pela na kakšni fešti bodo ti komadi bolj potegnili folku kot pa slovenska da ne rečem kaj. Slovenske karaoke sem imela namen najti da bi se nasmejali… Bog si ga vedi zakaj, kajne? 😉

New Report

Close