Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gremo smucat..yesssssssssssssss!

Gremo smucat..yesssssssssssssss!

Dan je popoln..in jaz grem na smucanje..uzivaj kletka..ej..norim od veselja..u takem dnevu smucat je pravljica…cau..bom uzivala se za vas en mal..itak se kmalu vrnem…in kletka..imej tudi ti krasen..soncen..a mrzel dan..mraz zbistri glavo..glavco;))..haha…ihaaaaaaaaaaaaaaaa.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

katero igrico imas?
virtual ski 1.0?;)))

send $

Če si mislila na Kanin…te moram razočarat!
Piha burja!
🙁

japaja..Avstrija ma sneg..ves to..in ne zganji fofsije..;))..je blo lepo..za …mmmmmmmmmmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja vem..ampak nc bat..tja se pridemo..in pol se nas ne znebis;))..bom ninal pri tebi..no ob tvoji zenki..hihi..moj pa pri tebi;))..to bo zur..haha

sam skoda ker je tko hitr minilo;(

send $

mogoce bo zur dokler ne boste sli ninat;)))

send $

Tud za spat se bo našu plac…..drgač pa vsi štirje v najini zakonski pojstli!
;-)))

a o tem swingerju je blo svoj cajt dost govora? ;))

Blo je že blo….sam neč se ni rodilo!
🙁

ves..vazna je kvaliteta..je bolje eno uro smucat..kot nc;))..al pa pol u sezoni eno uro tm smucat..al pa kle eno uro u vrsti cakat;))…Je blo..mmmmmmmmmmmmmmm…lepo..pa nc kratko..kajti za prvic letos..je zvrhan dost tri ure smucanja..halooo..in to intenzivno..ves kaj je to;))…hudoooooo…haha..lepo..

To bi ble izpolnjene sanje..aneda;))..joj spet sem lumpa..bemo se bom kr po ritki..haha

New Report

Close