Najdi forum

Splash Forum Politični čvek gremo v šolo

gremo v šolo

Pravi ata Janezku na prvi dan pouka: “Le pojdi in se uči, da ne boš tako švical kot Pahor, če te bodo kaj vprašali”

je pa res ful smešno se iz bolnega človeka norca delati. moraš pa imeti izredno razvit smisel za humor.

mali oglasi: svojo zadnjo kapljico znoja ugodno zamenjam na parlamentarnih volitvah. Gsm-32-22, Borut Pahor : ))))))))))))))))))))))))))

Evo, še nekaj. Nov slovenski rek: Pošten, kot Finec! :-))

(ni zraslo na mojem zelniku, eden od pišočih na rtv.slo.si. pod tematiko afere Patria)

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Primitivno. Se ne bojite, da se tudi vam vrne na enak način in boste še bolni krepko švicali za ljubi kruhek?
Samo ne postavljajte potem spomenikov tistim, po katerih ste nekoč pljuvali.

Ne vem kaj je v tem primitivnega:-) mogoče si to ti Zima1:-)

Sploh pa pošteni ljudje že danes krepko švicamo za svoj kruhek! Partijski voluharji pa se morajo tega še zavest in naučit delat…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

SE KREPKO PODPIŠEM POD ZADNJO OBJAVO!!!

Se strinjam iz zdravja se ne delamo norca, vendar pa je žal tako če Elene Pečarič nismo hotl za predsednico države zato ker pač predsednik ne more bit na vozičku (to niso moje trditve), pa žal ne moremo imeti bolnega tudi predsednika vlade…

Ljube duše, potem pa nikoli nikjer ne izvolite nikogar. Vsako živo bitje je kdaj bolno. Še za kamen se reče, da joče. Vsak je kdaj bolan, vsakemu kdo umre, vsak se kdaj spotakne… boge reve.

New Report

Close