Greš na….
hahaha…..aja…deci so tisti…..čuju mala……….a veš tisto o lopuvu in tistem ki žakelj drži…hihihihih
je pa zanimivo kar si odprla…me že nekaj časa muči vprašanjce
A ženske tudi hodite na take klepete???ZAKAJ pa???hmmmm………..sploh me pa zanima, a se to za poročene spoštovane gospe spodobi????…da izzivajo mlade mulčke…..hihihihihihi…
čuj stara…a ti kaj gledaš recimo tiste malo manj primerne filmčke ali pa slikice….aaa??????
hmmm…zanimivo…………take strasti pa nisem vajen od tebe…hahahahahahah
no ja..imaš vsaj varen sex…ehehheheheheheheh
hmmm…..sam kam se pa počiš??????????
zdaj pa resno!…Mislim, da bi morali z zakonom nove vlade PREPOVEDAT poročenim ženskam, da bi sploh pomislile ali pa bognedaj udeleževale takih forumov……….PA SAJ IMAJO VSE IN SVOJEGA NA DOSEGU ROKE!
tko
a pisali so ti???hehehe..in polej si se ustrašila…aneda!
zato pa pravim, da poročene babe nimate tam kaj iskati………..za boga moilega, kaj pa lahko ponudite???????moža??????!!!!!heheheheheh
ps…kak si srce……….kaj romantična, ki ne moreš zdaj dobiti tistega o komur sanjaš????upsssssss
zna severina zna…vauuuuuuuuuuu……….
sploh pa stefanie…upam, da si se dečkotom zahvalila…tak da imaš preskrbljeno čtivo za če zimo..ehehhe…še mal perliki daj, da se bosta mal razvestili….hihihih
pa še moje skromno mnenje…..SEVERINA JE ZAKON……vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…milsim pri njenih letih,,,,,si sploh ne upam pomislit,,kaj sve bo še znala, ko v moja pride….ehehhehehehehe